Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: 4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 21:59
hocam merhaba.3,5 yaşındaki kızım yaklaşık 15 günde 3 kere çok aşırı yüksek olmayan ateş ve karın ağrısı veya mide bulantısı ile hastalanıyor. ateş geçiyor 1-2 gün sürüp sonra 4-5 gün ara verip tekrar ateş ve karın ağrısı.burnu hep tıkalı olduğu için yeni bir grip mi anlayamıyorum. burnundan hiç nefes alamıyor.size çok yazdım bu konuda.burun etleri aşırı şiş. hocam bu ateş neden tekrarlıyor 4-5 günde bir. kan tahlili yaptıralım mı.kilo kaybı da oldu bu 15 gündür. 800-900 gr verdi.kreşe gidiyor. 14 kilo şu anda. eylül 2010 doğumlu.sabah bir kere kustu.ishal vs yok.burnu akmıyor.tıkalı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119600
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 23:19
Grip geciriyor.
Krese gittiginden, 2 kis boyle cekeceksiniz.. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 09:01
hocam biz o 2 kışı atlatmıştık ablası okula gittiğinden 1 yaşından sonrası 15 günde bir grip olarak geçmişti. bu sene de belki öyle geçecek ama sadece ateş ve karın ağrısı olunca acaba başka birşey olabilir mi diye endişelendim. 1,5 yıldır hiç doktora gitmiyoruz sizin sayenizde.her sabah gazete okur gibi yazdığınız cevapları okuyorum benim sorum olsa da olmasa da. teşekkürler. şimdiden iyi seneler.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2014 Saat 16:37
hocam bu sefer de 8 yaşındaki ablası hasta.aynı şekilde karın ağrısı ve ateş.her hafta sonu karın ağrısı ve ateş ile çocuklar hastalanıyor. antibiyotik kullanmıyoruz diye mi tam olarak bitmiyor hastalıklar. grip olsa öksürük, burun akıntısı olur. ama sadece ateş ve karın ağrısı. büyük tuvaletimi yapaıyorum diyor kızım. karnına dokunduğumda da tepki veriyor. nedir bu hastalık hocam.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2014 Saat 21:08
hocam dr a gidelim mi. ateş düşmüyor. titriyor çocuk. dolven verdim üstünü çıkardım hala geçmedi ateş. karın ağrısı hafif var. dilde pas yok ama boğazına doğru giden damak sarı. dilin üstündeki damak yani. dr gitsek vereceği ilaç belli. bir de sıra bekleyip çocuğu daha da yıpratmak var. bir augmentin alıp kullansak mı. ne dersiniz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2014 Saat 22:19
Atesi; 4-5 gun olacak. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2014 Saat 13:30
hocam küçük kızımada bulaştı. demekki bakteriyel değil. bakteriyel olsa bulaşmazdı değilmi. virütik bu durumda.ama hiç burun akıntısı vs yok.öksürük yok.hapşırık yok.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2014 Saat 18:26
Bakteriler de bulasir, niye bulasmasin!!!
En azindan, Astim ,Bronsit gibi teshisler konulamaz zira bunlar bulasici degildir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.