Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41778
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 19:46

Konu: 4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı
Mesajı Yazan: nilcey
Konu: 4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2013 Saat 21:59
hocam merhaba.3,5 yaşındaki kızım yaklaşık 15 günde 3 kere çok aşırı yüksek olmayan ateş ve karın ağrısı veya mide bulantısı ile hastalanıyor. ateş geçiyor 1-2 gün sürüp sonra 4-5 gün ara verip tekrar ateş ve karın ağrısı.burnu hep tıkalı olduğu için yeni bir grip mi anlayamıyorum. burnundan hiç nefes alamıyor.size çok yazdım bu konuda.burun etleri aşırı şiş. hocam bu ateş neden tekrarlıyor 4-5 günde bir. kan tahlili yaptıralım mı.kilo kaybı da oldu bu 15 gündür. 800-900 gr verdi.kreşe gidiyor. 14 kilo şu anda. eylül 2010 doğumlu.sabah bir kere kustu.ishal vs yok.burnu akmıyor.tıkalı.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2013 Saat 23:19
Grip geciriyor.
Krese gittiginden, 2 kis boyle cekeceksiniz.. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 09:01
hocam biz o 2 kışı atlatmıştık ablası okula gittiğinden 1 yaşından sonrası 15 günde bir grip olarak geçmişti. bu sene de belki öyle geçecek ama sadece ateş ve karın ağrısı olunca acaba başka birşey olabilir mi diye endişelendim. 1,5 yıldır hiç doktora gitmiyoruz sizin sayenizde.her sabah gazete okur gibi yazdığınız cevapları okuyorum benim sorum olsa da olmasa da. teşekkürler. şimdiden iyi seneler.

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2014 Saat 16:37
hocam bu sefer de 8 yaşındaki ablası hasta.aynı şekilde karın ağrısı ve ateş.her hafta sonu karın ağrısı ve ateş ile çocuklar hastalanıyor. antibiyotik kullanmıyoruz diye mi tam olarak bitmiyor hastalıklar. grip olsa öksürük, burun akıntısı olur. ama sadece ateş ve karın ağrısı. büyük tuvaletimi yapaıyorum diyor kızım. karnına dokunduğumda da tepki veriyor. nedir bu hastalık hocam.

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2014 Saat 21:08
hocam dr a gidelim mi. ateş düşmüyor. titriyor çocuk. dolven verdim üstünü çıkardım hala geçmedi ateş. karın ağrısı hafif var. dilde pas yok ama boğazına doğru giden damak sarı. dilin üstündeki damak yani. dr gitsek vereceği ilaç belli. bir de sıra bekleyip çocuğu daha da yıpratmak var. bir augmentin alıp kullansak mı. ne dersiniz.

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2014 Saat 22:19
Atesi; 4-5 gun olacak. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2014 Saat 13:30
hocam küçük kızımada bulaştı. demekki bakteriyel değil. bakteriyel olsa bulaşmazdı değilmi. virütik bu durumda.ama hiç burun akıntısı vs yok.öksürük yok.hapşırık yok.

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2014 Saat 18:26
Bakteriler de bulasir, niye bulasmasin!!!
En azindan, Astim ,Bronsit gibi teshisler konulamaz zira bunlar bulasici degildir..

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 18:37
hocam pazar sabahından beri ateşi hiç düşmüyor küçük kızımın. büyük olan cumartesi ateşlenmişti.cumartesi gecesi 12 de bitti ateş.ama küçüğü pazar sabahından beri hiç ateş düşmedi.karın ağrısı, burun akıntısı, hağşırık, öksürük te var. grip olduğu kesin. ateş düşmemesi de normal diyeceksiniz biliyorum ama çok huzursuz.gözleri kıpkırmızı.ve yarın okula gitmek zorunda.bugün izin aldık ama yarın şansımız yok.ne yapalım.ateş düşürücüler bile düşürmüyor ateşini.havale öyküsü de var.

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 22:57
Grip geciriyor; 4-5 gun atesi olacak. Okula gidebilmesi icin; bir geceyi atessiz gecirmesi gereklidir. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2014 Saat 22:44
hocam pazartesi gecesi ateşi ateş düşürücü ile düştü. çarşamba gecesi tekrar başladı. bu başka bir grip mi yoksa 15-20 gündür sürekli gripten dolayı ateş tekrarlıyor mu. yani bu süreçte 4 kere ateşlendi.bir kaç gün ateş olmuyor sonra tekrar. her seferinde yeni bir virüsmü alıyor. yoksa aynı virüs mü ara ara ateş yapıyor. anlamadım gitti. 3.kışımız ablası okula gidiyordu 2 kışı zaten 15 gün arayla hasta geçiriyorduk. şimdi kendisi okula gidiyor. hastalık aramız 4-5 güne düştü. multitabsın balık yağını öneriyor musunuz. işe yararmı. çok sorduk ama yorulduk bizde hastalıktan. cevabınızı biliyorum. o paraya et meyve alın yedirin diyeceksiniz ama yemiyor. 14 kilo,98 cm 3 yıl 4 aylık kız çocuğu. kilosu düşük persantilde. 14,90 olmuştu.tekrar 14 e düştü. bugün dr rhinfant diye bir sprey ve antbiyotik vermiş. ne dersiniz bu ilaçlara.burun akıntısı, geniz akıntısı ve kuru öksürük mevcut. ara ara da ateş ve karın ağrısı.ishal yok.

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2014 Saat 00:22
SAKIN; verilen ilaclari kullanmayin. grip geciriyor, sadece benim anlattiklarimi uygulayin, atese fazla kafayi takmayin. Guzduz yorulursa, dusmus olan ates tekrar cikabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat