hocam biliyorum çok bıktınız benden ama yine sormadan geçemicem. büyüklerimiz bir doktora daha götürme kararı aldılar. ve biz bugün yine doktorlardaydık. bir başka doktor muayene etti ve sağ tarafından hiç iyi sesler gelmediğini söyledi. sonra ciğer filmi istedi bizden. çektirdik sonuçları çok kötü buldu. ciğerler çok kötü durumda dedi. ve bazı ilaçlar yazdı. daha kullanmadım size sormadan hocam. sadece bricanly expektoran şuruptan 1 defa verdim. onu da hemen kustu zaten bizim oğlan. zaten artık elimde kaşık görünce ağzını açmıyor.
1- novosef 500 mg IM 1 FLAKON 12 saat 2x1 intra müsküler 8 adet 2x400 mg teşhis: APAT
2- KLAMER 125 MG 70 ML SUSPANSİYON 12 saat 2x1
3- BRICANLY EXPEKTORAN 100 ML ŞURUP 3X 0,5
4- ASIST % 4 100 ML GRANUL 12 saat 2x0,5
5- RHINFANT %0,01 BRUN SPREYİ 3x1 adet
tanı: akut bronşit tanımlanmamış
pnömoni, başka yerde sınıflanmış bakteriyel hastalıklarda
böyle bir reçete hocam. eski reçetede yazılanları da söyledim. kan tahlilini de gösterdim. ona göre yazdı bu yeni reçeteyi. ben limon bal geçirmezmi dedim. geçirmeyeceğini söyledi. cold-mix i sordum. kullanabilirsin dedi. bukadar hocam. size güvenim sonsuz ama bizimkilere söz geçiremiyorum. ilaçları size sormadan vermek istemedim. pazartesi tekrar kontrole çağırdı. ilaçları iyileştiğini görsem bile pazartesiye kadar aksatmadan kullanmamı söyledi. durumu tekrar değerlendirebilirmiyiz hocam? çok vaktinizi alıyorum. ama benim durumumda olanlar varsa inşallah bu yazılar onlara da faydalı olmuştur hocam

hocam ventolin meselesini sordum doktora kendisi ventolinlik bir durum olmadığını söyledi. ventolin; eğer göğüs kafesi aşağı yukarı inip kalkıyorsa fazlaca bir şekilde öyle durumda kulllanılır dedi. bizde böyle bi durum gözlemlemediğini söyledi. doğru mu söylüyor hocam? çünkü biz önceki hastalığımızda ventolin kullanmıştık (sizi tanımadan önce) ve böyle göğsünde inip çıkma yoktu.
Düzenleyen elveda - 07 Şub 2013 Saat 16:43