Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
cemrek33
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
|
Konu: 18 yaşındayım . Kızlıgım duruyor hamileyim yardım Gönderim Zamanı: 29 May 2012 Saat 20:59 |
merhaba öncelikle bundan 3 hafta önce erkek arkadaşım vajinama spermini boşalttı yalnışlıkla ve adetim gecikti. 2 hafta gecikince bende idrar testi yaptım. 2 çizgi çıktı :( doktora gittim. 2 haftalık hamilesin dediler. evli değilim bu bebeği doğurma şansım yok :( derdime gelince düşük yaparsam kızlıgım bozulurmu ? kürtaj işleminde %95 bozuluyor dedi doktor ve 18 yaşıma tam girmediğim için fıyatı baya arttı .. ne yapabilirim fikri olan varmı ?
|
|
cemrek33
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2012 Saat 21:12 |
kürtajla ilgili paylaşım yapılamıyormu bu forumda
|
|
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4509
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2012 Saat 22:53 |
bu forum bebeklerini deli gibi seven annelerin forumu senin gibi günahının bedeli bir cana kıymaya niyetlenenlerin yeri değil
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2012 Saat 23:49 |
Şimdi sen ölecek bebeğin değilde kızlığının derdindemisin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biz katil değiliz ,katillerinde burda işi yok..!!! Bir hata yapmışsın,bunu başka bi dilde yazsaydın gençtir hata yapmıştır bir yol bulalım diye kafamı yorar elimden geleni yapardım emin ol,ama gelmiş kızlığının peşine düşmüşsün aman Allahım söyleyecek söz bulamıyorum..
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2012 Saat 23:51 |
Kürtajı sezeryanı yasaklayalım diyen zihniyet,zina gün gibi ortadayken ne yapmaya çalışıyor acaba !!!!!!!!!! al işte sonuç..yine bi bebeğin ölümü,iki dakikalık zevk için bebek ölecek ama neymiş yasaklanacakmış,varya resmen....neyse...........
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2012 Saat 00:00 |
hilal Yazdı:
Şimdi sen ölecek bebeğin değilde kızlığının derdindemisin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biz katil değiliz ,katillerinde burda işi yok..!!!
Bir hata yapmışsın,bunu başka bi dilde yazsaydın gençtir hata yapmıştır bir yol bulalım diye kafamı yorar elimden geleni yapardım emin ol,ama gelmiş kızlığının peşine düşmüşsün aman Allahım söyleyecek söz bulamıyorum.. |
Bende aynı şeye takıldım canım !! Bir canı geçmiş, bekaretin derdine düşmüş, bir canı hiçe saymak bu kadar kolay demek ki !!! Tek merak ettiğin bekaretinse eğer, her halikarda gitti geçmiş olaa !!
Ayrıca bu açılan konu bana hiç mi hiç inandırıcı da gelmedi, diyelim ki gerçekten böyle bir olay oldu, ben anlayamadım, bu konuda biz ne yapabiliriz ki !! Bu forum annelerin ve anne olmak isteyenlerin forumu, yani yanlış yerdesin, bence farklı bir forum arayışına girmelisin, bizim bu tür şeylere aklımız ermez, elbet seni anlayacak birileri de çıkar !
Düzenleyen fatoş - 30 May 2012 Saat 00:01
|
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 9243
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2012 Saat 01:25 |
Allahım sen büyüksün yarabbim...bebeğin suçu günahı ne? Allah ıslah etsin sizi...
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
|
sedaali
Üye
Puanlar: 20
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2012 Saat 17:10 |
yeni nesil cahil insanların bir anlık hevesinin bedelini ya küçücük bebekler yada aileler ödüyo yazık insan korkuyo benimde bir kızım var henüz doğmadı ama allah kımseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın imileri yıllarca uğrasır bulamaz kımıleri nasıl kurtulacağını düşünür
|
|