Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

18 yaşındayım . Kızlıgım duruyor hamileyim yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34685
Tarih: 29 Nis 2025 Saat 14:43

Konu: 18 yaşındayım . Kızlıgım duruyor hamileyim yardım
Mesajı Yazan: cemrek33
Konu: 18 yaşındayım . Kızlıgım duruyor hamileyim yardım
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 20:59
merhaba öncelikle 
bundan 3 hafta önce erkek arkadaşım vajinama spermini boşalttı yalnışlıkla ve adetim gecikti. 2 hafta gecikince bende idrar testi yaptım. 2 çizgi çıktı :( doktora gittim. 2 haftalık hamilesin dediler. evli değilim bu bebeği doğurma şansım yok :( derdime gelince düşük yaparsam kızlıgım bozulurmu ? kürtaj işleminde %95 bozuluyor dedi doktor ve 18 yaşıma tam girmediğim için fıyatı baya arttı .. ne yapabilirim fikri olan varmı ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: cemrek33
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 21:12
kürtajla ilgili paylaşım yapılamıyormu bu forumda

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 22:53
bu forum bebeklerini deli gibi seven annelerin forumu senin gibi günahının bedeli bir cana kıymaya niyetlenenlerin yeri değil 

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 23:49
Şimdi sen ölecek bebeğin değilde kızlığının derdindemisin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biz katil değiliz ,katillerinde burda işi yok..!!!

Bir hata yapmışsın,bunu başka bi dilde yazsaydın gençtir hata yapmıştır bir yol bulalım diye kafamı yorar elimden geleni yapardım emin ol,ama gelmiş kızlığının peşine düşmüşsün aman Allahım söyleyecek söz bulamıyorum..

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 23:51
Kürtajı sezeryanı yasaklayalım diyen zihniyet,zina gün gibi ortadayken ne yapmaya çalışıyor acaba !!!!!!!!!!
al işte sonuç..yine bi bebeğin ölümü,iki dakikalık zevk için bebek ölecek ama neymiş yasaklanacakmış,varya resmen....neyse...........

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 30 May 2012 Saat 00:00
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Şimdi sen ölecek bebeğin değilde kızlığının derdindemisin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biz katil değiliz ,katillerinde burda işi yok..!!!

Bir hata yapmışsın,bunu başka bi dilde yazsaydın gençtir hata yapmıştır bir yol bulalım diye kafamı yorar elimden geleni yapardım emin ol,ama gelmiş kızlığının peşine düşmüşsün aman Allahım söyleyecek söz bulamıyorum..
Bende aynı şeye takıldım canım !! Bir canı geçmiş, bekaretin derdine düşmüş, bir canı hiçe saymak bu kadar kolay demek ki !!! Tek merak ettiğin bekaretinse eğer, her halikarda gitti geçmiş olaa !!
Ayrıca bu açılan konu bana hiç mi hiç inandırıcı da gelmedi, diyelim ki gerçekten böyle bir olay oldu, ben anlayamadım, bu konuda biz ne yapabiliriz ki !! Bu forum annelerin ve anne olmak isteyenlerin forumu, yani yanlış yerdesin, bence farklı bir forum arayışına girmelisin, bizim bu tür şeylere aklımız ermez, elbet seni anlayacak birileri de çıkar ! 

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 30 May 2012 Saat 01:25
Allahım sen büyüksün yarabbim...bebeğin suçu günahı ne? Allah ıslah etsin sizi...

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: sedaali
Mesaj Tarihi: 30 May 2012 Saat 17:10
yeni nesil cahil insanların bir anlık hevesinin bedelini ya küçücük bebekler yada aileler ödüyo yazık insan korkuyo benimde bir kızım var henüz doğmadı ama allah kımseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın imileri yıllarca uğrasır bulamaz kımıleri nasıl kurtulacağını düşünürErmm

Mesajı Yazan: __nil__
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 15:00
Orjinalini yazan: cemrek33 cemrek33 Yazdı:

merhaba öncelikle 
bundan 3 hafta önce erkek arkadaşım vajinama spermini boşalttı yalnışlıkla ve adetim gecikti. 2 hafta gecikince bende idrar testi yaptım. 2 çizgi çıktı :( doktora gittim. 2 haftalık hamilesin dediler. evli değilim bu bebeği doğurma şansım yok :( derdime gelince düşük yaparsam kızlıgım bozulurmu ? kürtaj işleminde %95 bozuluyor dedi doktor ve 18 yaşıma tam girmediğim için fıyatı baya arttı .. ne yapabilirim fikri olan varmı ?

Adetin 2 hafta gecikmiş doktora gitmişsin ve doktor 2 haftalık hamilesin mi demiş :) :) :)
Bir şey yazıyorsun madem az akıllı ol dimi. Eğer adetin 2 hafta geciktiyse 2 haftalık değil 6 haftalık hamile olmuş olursun cnm. Ve hiç bir doktor da bu durumda 2 haftalık hamilesin demez şekerim..
Madem böyle şeyler uyduracaksın biraz araştır öğren öyle yaz da komik duruma düşme ....

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 15:03
buraya yazan kişinin yazdıklarının doğru olduğunu düşünmüyorum 
biz bu forumda neler gördük neler

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: manolyammm
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2012 Saat 17:16
 ilk çocuğu kürtajla aldıranın bir daha çocuk sahibi olma olasılığı çok azalıyor....sevgilin vaginana boşalırken bu ihtimali düşünmen gerekirdi,eğer düşünmediysende cahilliğine bir ömür yanacaksın..sevgilin başka biriyle evlenip çocuğunu kucağına aldığında anlarsın hatanı..hamile olduğunu söyle sevgiline eminim 4 nala kaçar..böyle kolay lokma olmayın namusunuza sahip çıkın erkeklerin sadece yüzde biri kendileriyle evlenmeden önce yatan kızla evlenir..çocuksunuz toysunuz  yazık size..

Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2012 Saat 17:52

Rabbim evlatlarımızı şaşırtmasın hidayet versin aklı başında insanlar olmalarını bizleri utandırmamalarını nasip etsin inşAllah Star

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Fıstık
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2012 Saat 10:38
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

Rabbim evlatlarımızı şaşırtmasın hidayet versin aklı başında insanlar olmalarını bizleri utandırmamalarını nasip etsin inşAllah Star

aminnnnnnnnnnnnnn

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2012 Saat 13:19
Allahım zihniyete bak allah akıl fikir versin Tongue

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: kübRAbia
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2012 Saat 00:53
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

amin canım amin,ama nedense banada hiç inandırıcı gelmedi,bu kadar çirkin,aşağılık bir olayı kolay kolay kimse dillendiremez marifetmiş gibi anlatamaz gibime geliyo

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat