Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeterlimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYeterlimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Konu: Yeterlimi
    Gönderim Zamanı: 19 Mar 2008 Saat 15:11
Selamlar Benal Hanım,
Oğlum 23 aylık şu an 10900 gr hastalık sonrası kilo kaybı oldu gün içindeki yediklerinin yeterli olup olmadığını danışmak istedim.

09:00 Kahvaltı(1 dilimden az tost ekmeği üzerine  p... beyaz sürülmüş peynir,1 çay bardağından biraz fazla ballı ıhlamur 1-2 adet zeytin)
10:30 Meyve (dilimlenmiş az yediği için püre şeklinde 1 portakala yakın biraz armut ya da elma ya Da kivi, ya da muz)
13:00 Öğle Yemeği ( evde ne varsa sebze,tavuk,pilav ,çorba vs..Yaklaşık 10 tatlı kaşığı , 1 çay bardağı ayran veya komposto suyu,meyve suyu)
17:00   2-3 adet büskivi veya çubuk kraker
18: 00 Akşam yemeği( öğle yemeğinin zıddı sebze yerine köfte veya tersi)yine 10-12  tatlı kaşığı
21:30  1 çay bardağından az süt 6-7 adet büskivi, veya muhallebi veya danone )
Süt içmeyi sevmiyor ne yaptıysam başaramadım sadece sabrediyorum.Birde sadece sebze yemeğinden hoşlanmıyor sürekli kıymalı sebze yemeği yapıyorum  sakıncası olurmu? 
Haftada  1 öğün makarna / 2-3 öğün pilav  / 2 öğün baklagil
               1-2 öğün balık  / 2 -3 öğün sebze yemesi için elimden geleni yapıyorum belkide çok özendiğim içinmi yeterli yediremiyorum ? Sevgilerle....

Düzenleyen ardam - 19 Mar 2008 Saat 19:22
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2008 Saat 13:18
Merhaba...
yeterlilğin en iyi göstergesi büyümesidir. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.