Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Duygusal dalgalanmalara ve aşırılıklara dikkat!

(22 Kasım-30 Kasım Haftası)

Bayram tatilini, hafta sonunda Akrep-Boğa aksında deneyimlediğimiz oldukça önemli, derin bir Dolunay ile kapattık. Kimimiz dinlenmekten, kimimiz koşuşmaktan yorgun, yeni bir haftaya başlıyoruz yine. Umarım hepiniz adına yaraşır nitelikte sevinçler ve güzelliklerle dolu, mutlu bir bayram geçirmişsinizdir.

Şimdi ise adeta istim üstünde olacağımız bir haftaya giriyoruz. Harekete geçmek, birşeyler yapmak, bir yerlere gitmek, hayatımızda değişiklikler yaratmak arzusu ile doluyuz. Ancak, bu durum duygusal enerjimizi de kaynama noktasına getirip bizi kolayca tetikleyerek bir çuval inciri berbat edebileceğimiz bir duruma taşıyabilir. Çok emek sarf edip, uğrunda pek çok şeyi göze aldığımız bir ilişkimizi çok basit gibi gözüken bir nedenden ötürü aniden bitirebiliriz. Serinkanlı davranmaya, sabırlı olmaya çalışalım. Gergin enerjimizi anlamlı ve bir amaca hizmet eden herhangi bir aktiviteye yönlendirelim. İçimizdeki coşup taşan duyguları yaratıcı işlerde kullanabilirsek, engin bir doyum ve keyif alabileceğiz.

İÇİMİZEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NELER SÖYLÜYOR?
22 Kasım Pazartesi: Haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Yapılacak dünya kadar iş, telefon konuşmaları ve planlamalar var. Ay İkizler’de ilerliyor ve biz hayatın artan ritmini yakalamaya çalışıyoruz. En derindeki duygusal ihtiyaçlarımızı ve düşüncelerimizi diğerlerine ifade edebildiğimizde  içsel huzuru deneyimleyebileceğiz. Ancak iç dengemiz değişken moda ayarlı gözüküyor!

12:15’te Güneş’in Yay burcunun dokunduğu her konuyu mercek altına alıp büyüten, iyimser ve neşeli enerjisiyle buluşmasıyla birlikte meselelere bakışımızı  genişletebilme şansına sahip olurken, hayatımıza aşırılıkların girme tehlikesiyle de karşı karşıya olduğumuzu bilmemiz gerekiyor! Önümüze çıkan meydan okuyucu herhangi bir olayı hayatımızdaki kilit kişilerle olan iletişimimizi geliştirip daha iyiye götürecek ve bizi büyümeye davet eden bir fırsat olarak görelim. Gergin enerjiyi akıllıca bir şekilde yönetebilmek büyük önem taşıyor.

23 Kasım Salı: Biraz gayret ve sabırla duygusal uyum ve kalıcı dinginliği yakalayabilmeceğimiz bir gündeyiz. 23:58’de Ay Venüs ile üçgen açı yaptıktan sonra boşluğa düşecek. Geceyi bizi rahatlatan konularla ilgilenerek veya dinlenmeye çekilerek tamamlamak en doğrusu…

DUYGUSAL GÜNLER…
24 Kasım Çarşamba: 03:15 itibariyle daha duygusal, hassas ve bilinçdışı tepkilerle hareket etmeye yatkın olacağımız birkaç güne giriyoruz. Ay Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu süreçte kendimize dürüst bir şekilde bakmaya çalışalım; hayatımızda neler bizim istediğimiz gibi, neler değil keşfedelim. Hedef ve amaçlarımızla uyuşmayan şeyleri bir bir ayıklayalım. Öncelik gerek duygusal gerek maddi, kendi ihtiyaçlarımızda olsun. Merkezimizden ayrılmamak, kendimize sahip çıkmak durumundayız.

Cuma sabahına dek, eğer yapabiliyorsak, kişisel işlerimizi bir kenara koyup biraz ailemizle, sevdiklerimizle vakit geçirmeye çalışmak bize duygusal güvenlik ve aidiyet duygusu verecektir.

25 Kasım Perşembe: Kırılgan ve duyarlı ruh halimiz bugün de etkin. Duygusal kararlarla hareket etme eğiliminde olabiliriz. Ay halen İkizler’de ve İkizler’in yönetici gezegeni Merkür zararlı olduğu bir konumda Yay’da ilerlerken Balık’taki Jüpiter ile 16:19 itibariyle kare açıda olacak. Olmayacak işlerin peşinden koşmaya, abartılı düşünceleri hararetle savunmaya yatkın gözüküyoruz. Sözlerimiz maksadını aşabilir. Ahkam kesen, vaaz veren bir yaklaşım sergilememeye gayret edelim.  “Ben en doğrusunu bilirim” tavrı ilişkilerimizde bizi zorlayarak duygusal karmaşaya çekebilir. Bilgi akışının yoğunluğu kafamızı karıştırabilecektir. Söylenenlere takılmak yerine, bilginin hangi kaynaktan geldiğini dikkate alarak hareket edersek zarar görmeyiz. Zaten bu karmaşa birkaç güne kadar bitecek. Doğru ve yerinde kararlar alabileceğiz.

AY, YİNE BOŞLUĞA DÜŞÜYOR…
26 Kasım Cuma: 05:45’te Ay son açısını yine Venüs ile kare yaparak gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. 08:02’de  Aslan’daki yolculuğuna başlamasıyla birlikte kendimizi, neşeli, ışıl ışıl, canlı hissedeceğimiz bir güne başlıyoruz. Şakacı ve çocuksu yanlarımız sahne alıyor. Yaratıcılık isteyen her konu için uygun bir zemin var.  Sinema, tiyatro, gösteri sanatları ile ilgili etkinliklere katılmak veya çocuklarımızla içimizdeki çocuğu buluşturmak için oldukça keyifli birkaç gün yaşayacağız.

27 Kasım Cumartesi: Kendimizi canlı, dirim yüklü, neşeli hissettiğimiz bir güne uyanıyoruz. Ay halen Aslan’da ilerlemesini sürdürüyor. Bugünün enerjileri spritüel konularla ilgilenmemize de neden olabilir. Yay’daki Merkür, Neptün ve Chiron ile etkileşim içerisinde gözüküyor. Yardım etme, şifalandırma, destek olma duygumuz yüksek. Ancak bu konuyu da abartmamamız gerekiyor. Aksi taktirde kendi arzu ve ihtiyaçlarımızı gerçekleştirmekten uzaklaştığımızı hissettiğimizde öfkelenebiliriz. 

28 Kasım Pazar: 04:26’da Yay’da ilerleyen Merkür ile Balık burcundaki Uranüs gerilimli açı içersinde olacaklar. Sabaha karşı uyku düzenimiz aksayabilir. Nedensiz bir gerilimle uyanabiliriz.

10:31’de Ay, Venüs ile uyumlu açı içerisine girdikten  sonra kısa bir süre boşlukta kalıyor yine. 11:35 itibariyle birkaç günlüğüne Başak temaları içsel ihtiyacımızı belirleyecek.

Çalışmak, verimli olmak, yaptığımız işten tatmin duymak önceliklerimiz olacak. Bu süreçte evimizde yapılması gereken ufak tefek işlerle pratik bir şekilde ilgilenmemiz de söz konusu.  Gelecek haftaya da aynı içsel enerjiyle başlayacağız.

NE İSTEDİĞİNİZDEN EMİN OLUN!
29 Kasım Pazartesi: Haftaya planlı ve koordineli bir şekilde başlayabilecek enerjiyle giriyoruz. İşleri  önem sırasına göre listeleyip yapabilirsek, huzursuzlanıp söylenmeden altından kalkabiliriz. 
 

16:50’de Yay’daki Mars ile Balık’taki Jüpiter gerilimli açıda olacaklar. Tepkilerimiz fazla atılganca ve ateşli olmaya yatkın. Ani öfke patlamaları yaşanabilir. Güdülerimiz de oldukça güçlü. Dikkat, hoşgörü, ılımlılık ve ölçüyü tutturmak gibi konuları ihmal etmeyelim. Kendimizi ve etrafımızdakileri yakmamak adına,  enerjimizi yararlı bir konuya odaklayabilmemiz çok iyi olur. Zira bu konum, ilgilendiğimiz konuya kendimizi adayarak verimli bir şekilde çalışmaya çok elverişli.

30 Kasım Salı: 02:34’te Venüs’ün Akrep burcuna tekrar girmesiyle hayatımızdaki ilişki, evlilik, ortaklık, başkalarının kaynakları, miras, vergi, sigorta, hisseli paralarla ilgili konuların tekrar gündeme gelip bizi bu konularda kararlar almaya zorladıklarını hissedeceğiz. 8 Eylül 2010 civarında yaşadığımız ve çözümsüz kalmış konular, şimdi tekrar ele alınmak üzere önümüze çıkabilir. Ne istediğimizden emin olmamız gerekiyor.

13:18’de Ay boşluğa düşüp, 14:18’te Terazi’ye girecek. Belki bu şekilde biraz daha uzlaşıya yatkınlaşarak, karşımızdakinin bakış açısını da anlayabilme ve zıt yönlerimize karşın birarada olabilmeyi başarma olanağına kavuşacağız…

Hepinize güzel bir hafta ve iyilikler diliyorum. Esen kalın.



Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.