Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Önemli ilişkilerimize odaklıyız!

(8 Kasım-14 Kasım Haftası)

Bu hafta iki temel fonksiyonumuzu temsil eden gezegenin yön değiştireceği görülüyor. Önce, Akrep burcunda geri gitmekte olan Venüs tekrar Terazi’ye giriş yapacak ve hemen ardından Merkür yine Akrep burcuna veda edip Yay’da ilerlemeye başlayacak. Akrep’teki enerjiler azalıp, Terazi ve Yay’dakilerin yoğunluk kazanmasıyla birlikte biraz daha rahat soluk alır hale geleceğiz. Hayatımızın ibresi ise ilişkiler, işbirliği ve ortaklıkların yanı sıra, hayata yaklaşım tarzımıza, özgürlük ve macera duygumuz ile öğrenme arzumuza, ufkumuzu genişletmeye yönelecek.

Sorunlarımıza henüz çözümler bulamamış olabiliriz. Ancak, farkındalığımızı istim üstünde tutabildiğimiz taktirde, pek çok yeni bilgiye ulaşarak somut  değerlendirmelere gidebilecek bir durumdayız.

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?
8 Kasım Pazartesi: Haftaya Yay’da ilerleyen Ay’ın getirdiği iyimserlik, neşe ve coşku ile iyi bir başlangıç yapıyoruz. Ay, bir anlamda “içimizdeki çocuk” demek. Şimdi bu çocuk biraz eğlenmek, gülmek, açık havada hoplayıp zıplamak istiyor! Hafta sonunda gerçekleşen Boğa-Akrep aksındaki yoğun Yeniay ve Merkür ile Neptün’ün gerilimli açılarının yarattığı kafa karışıklığını ancak üzerimizden atıyoruz. Pazar günü Neptün’ün direkt harekete geçmesiyle birlikte ufukta beliren yeni olasılıklar hayata geçirilmeyi bekliyor.

Bugün itibariyle tüm ilişki ve ortaklıklarımızda yaşadığımız sorunların bu kez daha uzlaşıya açık bir şekilde tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Perde arkası veya karanlıkta kalmış konulara takılıp kalmak yerine, bir noktada buluşmaya, yeniden organize olmaya yönelik çabalarımız sonuç verecek. Venüs 05:07 itibariyle, geri hareketi sırasında tekrar Terazi burcuna giriş yapıyor. Geri hareketine devam ediyor da olsa, Venüs kendi yönettiği burçta rahat hareket ediyor olacak. Bizim için dile getirmenin bile zor ve ağır geldiği konuları, çözebilmek ya da daha iyi bir platforma oturtabilmek için sakince tartışmaya açabilecek durumdayız.

İYİMSERLİK ZAMANI
9 Kasım Salı: 01:44 itibariyle Merkür artık Yay burcunda. Akrep’in sürekli soruşturan, didikleyen, keskin ve yakıcı iletişim şeklinin daha anlayışlı ve insaflı bir düzeye çekileceği bir döneme giriyoruz.

Gelecekle ilgili düşüncelerimizde iyimserlik, heyecan ve coşku kendini hissettirecek. Ancak tüm Yay temalarında olduğu gibi, aşırılıklardan kaçınmamız gerekli. Gerçekçi olmayan umut ve projelerin peşine takılmamaya veya abartılı ve anlamını aşan sözler vermemeye çalışalım. Eğer öyle bir durum yaratmışsak zaten geçen haftadan beri Oğlak burcunda kavuşum içerisinde olmaya başlayan Kuzey Ay Düğümü ve Plüto’nun ayaklarımızı suya erdirecek enerjileri karşımıza dikiliverecekler!

Bugün öğlene kadar bir plan ve program dahilinde hareket ederek Ay’ın boşluğa düşeceği 14:37’ye kadar işlerimizi yoluna koymamız iyi olur. Zira, Ay boşluktayken, ne kadar gayret etsek de, doğru yönde hareket etmemiz zorlaşır. Hatalı yargılara varabilir ve tekrar üzerinden geçerek bir kez daha yorulmamıza, zaman kaybetmemize neden olabilecek durumlarda kalabiliriz. Ay neyse ki bu kez çok uzun bir süre boşlukta zaman geçirmeyecek. 15:38’te Oğlak’ın gerçekçi, ciddi ve işe güce odaklı enerjisini içselleştireceğiz birkaç gün için. Ancak, duygusal anlamda  bu bizi biraz içe çekilmeye, yalnızlığa götürebilir.


10 Kasım Çarşamba: Oğlak’ın gerçekçi dünyasında yapılması gerekenlerle uğraştığımız bir gündeyiz. Çok fazla görev ve sorumluluk yüklenmek bizi stress altına sokabileceğinden sınırlarımızı bilmekte yarar var.

11 Kasım Perşembe: Bugün bir tek Güneş ile Plüto zorlayıcı bir açı içerisinde. Bize otorite olmak isteyenler veya  kendi istekleri doğrultusunda yönlendirme peşinde olanlarla çatışmalar yaşamamız mümkün. Hedef ve amaçlarımızdan emin, ne yaptığımızın farkındaysak dolduruşlara gelmeyeceğiz demektir.

Ay 21:58’te boşluğa düşene dek Oğlak’taki yolculuğunu sürdürecek. Gece yarısından sonra yeni bir burca gireceği için bugünü boşlukta kapamış olacak. Gündüzden akşamımızı programlamışsak sorun yok. Akışa bırakmışsak da, hoşumuza gidecek ve günün yorgunluklarını atmamıza, esneyip gevşememize yardımcı olacak bir şeylerle ilgilenmek için ideal birkaç saat var önümüzde.

DUYGUSAL HAYATTA MANTIK ÖN PLANDA
12 Kasım Cuma
00:33’te Ay’ın Kova burcuna girmesiyle birlikte duygusal hayatımızda mantık, nesnellik, mesafe ve özgürlük temaları öne çıkacak. Hafta sonu romantizmden çok arkadaşlarla yapılan organizasyonlar söz konusu. Bu süreçte toplumsal konular daha çok dikkatimizi çekebilir. Entellektüel konularla ilgilenen tarafımız ortaya çıkabilir. Aklımıza ilginç ve yaratıcı fikirler gelse de uygulamaya koymakta zorlanabiliriz.

13 Kasım Cumartesi
Bugün Ay ilkdördün fazında. Bir süre önce aldığımız bazı kararlar kritik bir olayla karşılaşmamız sonucunda değişime uğrayabilir. Hayatımızın yönüyle ilgili bize ipuçları sunan bu fırsatı cesur bir şekilde değerlendirmemiz yerinde olur.

Hafta sonunun sükunetini ve geneldeki barışçıl havayı bozabilecek enerjiler var. Sevgi, güzellikler, doğru iletişim ve gerçek dostlara yoğunlaşalım. Sakinleşip ruh durumumuzu iyiye çevirmeye, yükseltmeye bakalım.

14 Kasım Pazar
08:34’te Ay boşluğa düşüyor yine. Öğlene kadar canımız ne istiyorsa onu yapmak, kendimizi herhangi bir şeye zorlamadan önümüze çıkan konularla ilgilenmek, kısacası kendimizi bırakmak bize iyi gelecek.

12:26’da Ay Balık’ın huzurlu, sakin ve bir o kadar da duyarlı ve sevecen sularında seyretmeye başlayacak. Alınganlık ve öznellik Ay bu konumdayken kaçınmamız gereken eğilimlerimizden. Henüz birkaç gün önce ilişkilerimizde kendimizi korumak adına koyduğumuz sınırlar her an yaratılacak bir suçluluk duygusuyla eriyip çözülebilir. Duygusal karmaşaya kapılabiliriz. Hele “Ben” demeyi ve “Kendi isteklerimizi dile getirmeyi” yeni yeni becermeye başlamışsak!

BİTİRİRKEN
Gelecek hafta daha sakin ve yapılması gerekenlere odaklı geçeceğe benziyor. Bayram haftası bizi pek zorlamayacak anlaşılan! Hele hafta sonuna doğru astrolojide iki büyük iyi olarak tanımlanan Jüpiter ve Venüs’ün direkt harekete geçmeleri bizi hem ilişkilerimizde hem de mali konularda daha az yoracak bir zamanın sinyallerini veriyor.

Hepinize mutlu ve verimli geçecek bir hafta diliyorum. Esen kalın.

 

 


 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.