Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İnsanı anlamak...

 

Hafta sonunda iki gün boyunca sabahtan akşama dek süren bir “workshop”tan yorgun ama mutlu bir şekilde çıktım. Doğum haritası yorumuna ilişkin bu yoğun ve ayrıntılı çalışma gerçekten de insan ruhunun gizlerini çözmeye yönelik, adeta iğne oyası işler gibi dikkat, sabır ve özen isteyen bir yolculuk oldu. Bir doğum haritasında o kişiye ve o kişiyle ilgili kişilere (çocuğu, eşi, ortağı, kayınvalidesi, teyzesi, amcası, kuzenleri vb.) ait ne çok bilginin bulunduğundan, küçücük bir ayrıntının bile ne kadar derin bir bilgi barındırdığından her defasında etkilenebiliyor insan!

Hepimizin, bilerek bilmeyerek, kendi kendimizi kıstırdığı tuzakları, ilişmeye korktuğu bir mayınlı tarlası var. Bunların farkına varabilmek için astrolojinin önünde alçakgönüllü bir şekilde oturmak gerekli. Ne kadar kabullenici olursak olalım, kabullenmek değişmeyi getirmeyebiliyor. Kendimizi kabullenmek, kendimize suçlayıcı, yargılayıcı bir şekilde bakmamak, olduğumuz gibi kendimize görünebilmek demek. Hocamız Barış İlhan’ın hep ifade ettiği gibi, kendimizle ne kadar uğraşırsak o kadar daha iyi anlayabiliyoruz danışmanlığa gelen insanları… Bu müthiş bir serüven...

ÜLKELERİN VE KENTLERİN DE BİR BURCU VAR!
Kendinizi o güne kadar hiç gitmediğiniz bir yerde evinizde gibi rahat hissettiğiniz oldu mu hiç? Ya da tam tersi huzursuz olup, sıkılıp bir an önce eve dönmek istediniz mi? Bütün bu soruların yanıtını astrokartografi veriyor. Bu teknikte doğum haritanız dünya haritası üzerine yerleştirilerek incelenip, ortaya çıkan dinamikler değerlendirilir. Bunun sonucunda nerelerde daha verimli çalışabileceğiniz veya keyifli zaman geçirebileceğiniz, hatta kendinizi depresif hissedebileceğiniz ortaya çıkar. Istanbul’un burcu Yengeç, Paris’in Başak, Londra’nın ise İkizler.

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?
22 Ocak Pazartesi günü içimizdeki dengenin ayarı, güç, kıskançlık, tutku ve sahip olma temalarına kaymış durumda. Ay 24 Aralık’a kadar yoğun ve derin Akrep’te.

23 Aralık Salı, ilişkilerle ilgili sorunların gözden geçirildiği taktirde çözülebileceği bir gün.

24 Aralık Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren kendimizi daha enerjik ve iyi hissedebiliriz. Ay 27 Aralık’a kadar Yay burcunda ilerleyecek.

25 Aralık Perşembe günü dünkü iyimser ve neşeli havamız hala devam ediyor.

26 Aralık Cuma ise, haftanın son gününü işlerimizi toparlayarak bitirebilecek iç dinamizme sahibiz. Oğlak’taki Merkür ile Başak’taki Satürn uyumlu açı içerisindeler.

27 Aralık, yoğun enerjilerle yüklü bir gün. Ciddi duygulara sahibiz. Yapmamız gerekenler, sınırlarımız ve sorumluluklarımız, kendimizi disipline etmemiz gereken yönlerimizle ilgili konular ön planda olacak. Hem Ay hem de hareketin ve enerjinin temsilcisi Mars bugün itibariyle Oğlak burcunda yollarına devam edecekler. Mars 4 Şubat’a kadar Oğlak sürecinde iken, hedeflerimizi gerçekleştirmeye yönelik sistemli çalışabilir, başlattığımız projeleri başarıyla sonuçlandırabiliriz.

Bugün aynı zamanda Güneş ve Ay Oğlak burcunda kavuşum yaparak Yeniay’ı oluşturacaklar. Bir ay boyunca Oğlak burçlarının enerjisi yükselirken, hepimizin kişisel doğum haritalarında Yeniay hangi yaşam alanında oluşmuşsa onun temsil ettiği konularda yenilikler ve hareketlilik söz konusu olacak. Bu seferki Yeniay, Mars ve Plüto’dan oluşan bir gezegen birikiminin içinde yer alıyor. Yeniay, kendimizi yeniliklere doğru taşırken geride neleri bırakmamız gerektiğini bizlere hatırlatabilir. Yeniay’ın hemen ardından sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs, Neptün ile kavuşum yaparak romantizm, sevgi, şefkat ve özveri temalarını açığa çıkaracaktır. Ancak Neptün’ün bir bulut gibi çöken ve gerçeği sis perdesi ardından bizi yanıltacak şekilde gösterebilen enerjisine karşı uyanık olmakta yarar var. İdealist olduğumuz bir gündeyiz. Venüs, Neptün ve Chiron’dan oluşan enerji yığılımı olayları yeni bir açıdan görmemize yardım edebilir ama, kendimizi daha emniyette hissettiğimiz için bildik geçmiş modellere kaçmak da isteyebiliriz.

28 Aralık Pazar günü ise, Mars Plüto ile kavuşum yaparak kendimizi ortaya koymamızı, arzu ve tutkularımızı ortaya çıkaracak. Bugün verimli olabileceğimiz, yararlı işler yapabileceğimiz bir gündeyiz.

Herkese mutlu ve umut dolu günler diliyorum. Esen kalın...


 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.