Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yaza geç kalmışız anlaşılan…


Sahillere sessiz bir yaza veda hüznü çökmüş. İç  burkan bir dinginlik ve nüfus azlığı hissediliyor sokaklarda. Bunda ilk ve orta öğretim okullarının açılacak olması ile birlikte Ramazan’ın da etkisi var mutlaka.

 

Ancak şu haliyle bu sahil yöresi çok daha güzel ve huzurlu bana kalırsa. Rahatça yürünüyor sokaklarda. Belediye otobüsünde itiş kakış ilerlemeye çalışıyormuş gibi değiliz en azından. Herşey daha bir görünür geliyor şimdi bana. Yeni yeni dükkanlar, lokantalar keşfediyorum artık rahatça girebildiğim ara sokaklarda. Bu yıl biraz farklı olacak bizim için. Artık liseye giden bir evladımız yok. İki çocuğumuz da üniversiteli. İnsanın ister istemez göğsü kabarıyor bunu ifade ederken. Oğlumuz bilgisayar mühendisi olma yolunda ilerlerken kızımız da geleceğin hukukçusu olma yolunda…  Allah tüm ana babalara bu mutluluğu tattırsın, yavrularımızın iyi günlerini, başarılarını görüp sevinelim hep.

 

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NE DİYOR?

8 Eylül Pazartesi Ay gün boyu Yay burcunda ilerledikten sonra akşam saatlerinde Oğlak’a geçecek. Oldukça telaşlı, hareketli bir gün geçireceğimiz anlaşılıyor. Hevesle ve enerjik bir şekilde haftaya başlayacağız. 9 Mayıs’tan bu yana geri gitmekte olan Jüpiter bugün saat 07:17 itibariyle doğrularak yoluna devam ediyor. Hayatımızın akışının hızlandığını, plan ve projelerimizi daha rahat  hayata geçirebileceğimizi söyleyebiliriz.

 

Akşam saatlerinden itibaren 11 Eylül sabahına kadar, Ay Oğlak burcunda ilerlerken, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için üzerimize düşenleri yerine getirmekle meşgul olacağız. Öğrenim hayatına henüz başlamış olan küçükler ise aldıkları yeni sorumluluklarla baş edebilmeye, hayatlarına giren yeni otorite figürlerine (öğretmen, müdür gibi)  alışmaya çalışacaklar. Duygusal açıdan kendilerini daha doyumlu ve mutlu hissedebilmeleri için başarılı olduklarını hissetmeye ihtiyaç duyacaklar.

 

11 Eylül sabahı ise Ay Kova burcuna girdiğinde üzerimizdeki ciddi ve kasvetli hava yavaş yavaş kalkarak içimiz bir parça ışımaya başlayacak. Sosyalleşme arzumuz ve arkadaşlık kapasitemiz artarken, kendi farklılığımızı ve özgünlüğümüzü de hissedebilme ihtiyacında olacağız. Venüs ile Mars kavuşumu, sevgi ve karşıt cinsle keyifli ilişkiler kurabilme kapasitesini ortaya çıkartacak. İlişkilerde tazeleyici, canlandıran durumlar yaşanabilir.

 

12 Eylül Cuma günü Güneş ile Uranüs karşıtlığı dinamik bir enerjiyi ortaya çıkaracaktır. Biraz huzursuz, sabırsız ve heyecanlı olma ihtimalimiz söz konusu. O nedenle kazalara açık olabiliriz. Dikkatli olmakta yarar var. Öte yandan, beklenmedik olaylarla yeni deneyimler kazanabilir, hayatımızda yepyeni sayfalar da açabiliriz.

 

13 Eylül Cumartesi akşama doğru Ay, 15 Eylül akşamına kadar kalacağı Balık burcuna girecek. Bu süreçte hayatı akışına bırakmakta, kendimizi Tanrı’nın niyetlerine açmakta zorlanmayacak, bir bütünün parçası olduğumuzu hissedebileceğiz.

 

Bu ayın dinamikleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz, sitemizde Eylül ayına ilişkin yazdığım aylık yorum yazımı okuyabilirsiniz.

 

Herkese güzel ve umut dolu bir hafta diliyorum. Esen kalın.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.