Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İkizler burcunda dolunay!

12 Aralık - 18 Aralık 2016 haftası

14 Aralık Çarşamba günü İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay, bu haftanın en önemli göksel olayı! Gerek İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür'ün geri hareketinin gölgelerinin başlaması, gerekse de İkizler'de gerçekleşecek Dolunay sırasındaki gerilimli açılar, ne yazık ki çok da iç açıcı bir tablo çizmiyor. Ay sonuna dek değişken hava koşullarından tutun, ekonomik dalgalanmalara kadar sıkıntılı bir süreç var önümüzde.


Haftanın en zorlu günü Perşembe! En verimsiz günleri ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
12 Aralık Pazartesi:
Hafta gergin ve huzursuz enerjilerle başlıyor. Günün erken saatlerinde çabuk öfkelenip parlayabiliriz. Unutmayalım; öfkeyle kalkan zararla oturur. Kaza ya da sakarlıklara karşı çok dikkatli olalım. 15:43'e dek Ay boşlukta kalacağı için girişimlerimiz  sonuçsuz, işlerimiz yarım kalabilir. Akşamüstünden itibaren Ay'ın İkizler burcuna girmesinden sonra günden verim almaya başlayabiliriz. Bu kez de artan iletişim trafiği yüzünden gözümüz kulağımız telefon ya da bilgisayarda, sağa sola koşturup durmamız söz konusu.  Bu akşamı eş, dost, arkadaşlarla sohbete ayıralım. Gökyüzünde ilişkileri destekleyen olumlu etkileşimler var.

13 Aralık Salı:
Bugünün lezzeti tatlı - ekşi kıvamında! Hem destekleyici ve umut veren, hem de engelleyici ve karamsarlığa götürecek etkiler bir arada! Ancak, dikkatli ve sağ duyulu davrandığımız taktirde günün enerjilerini lehimize kullanmamak için neden yok! Sabah saatleri kafa karışıklığı, belirsizlikler ve aldanma aldatılmalara açık. Uyanık olalım, adım adım, tedbirle ilerleyelim. Akşama doğru bu tabloya Uranüs de eklenince ortaya karmakarışık, iniş çıkışlı, sürprizlerle dolu, kah güldüğümüz kah üzüldüğümüz bir gün çıkıyor. Kendimizi iyi hissettirebilecek kişilerle, olumlu ortamlarda olmaya çalışmakta yarar var.

14 Aralık Çarşamba:
03:07'de İkizler burcunda, yine Ay yeryüzüne çok yakın bir konumdayken (perigee) Süper bir Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay duygu dünyamızı etkiler. Şimdi olduğu gibi, Ay'ın yeryüzüne en yakın olduğu bir konumdayken gerçekleşen Dolunayların etkisi daha derin ve sarsıcı olur. Sağlıklı iletişimin, sorunların aşılması için ilk adım olduğuna dikkat çeken Süper Dolunay, geçmişi geride bırakıp değişen koşullara ayak uydurarak ilerlemenin önemine işaret ediyor. Karşımızdakine kulak vermek, gerçekten dinlemek son derece önemli.

Dolunay Türkiye'mizin 12. Evinde gerçekleşecek. Gizli kapaklı işlerin, gizli düşmanlıkların ve gizli saklı bazı bilgilerin ortaya çıkacağı yaklaşık iki haftalık bir süreç bekliyor ülkemizi.

Sabah 08:58'de boşluğa düşen Ay, yine akşamüstüne dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir konumda olacak. Dolayısıyla bugünü de etkin bir şekilde değerlendirmek güç. Ancak Ay 15:10'da Yengeç burcuna geçtikten sonra bir şeyleri kotarmaya başlayabileceğiz. Bu kez de içine gireceğimiz ağır duygusal hava ve sübjektif bakış açısı netleşmemizi zorlaştıracak. Aile, vatan, duygusal ihtiyaçlarımız ve bağ kurduğumuz insanlarla ilgili konular gündemimizin ön sıralarında yer alacak.

15 Aralık Perşembe:
Bu haftanın en zor günündeyiz. Anlık duygusal tepkilere, inişli çıkışlı ruh hallerine eğilimliyiz. Yanlış anlayıp yorumlayarak hemen her şeye alınıp kırılabiliriz. Kendimizi doğru ifade ettiğimizden ve karşımızdakini doğru anladığımızdan emin olalım! Öğleden itibaren zorlu enerjiler bastırmaya başlıyor. Gereksiz zıtlaşmalar, abartılı yaklaşımlara dikkat! Savurganlık etmemeye, elimizdekini avucumuzdakini çar çur edecek saçma yatırımlar yapmamaya özen gösterelim. Akşam saatleri daha da zor. Bastırılmış gerilimler, anlık öfke patlamaları halinde püskürebilir. Yapacağımız hareketin bizi nasıl bir sonuca götürebileceğini önceden hesaplayıp düşünmemiz gerekiyor. Sorunlu insanlarla tartışmamaya, sürtüşmemeye dikkat edelim.

16 Aralık Cuma:
Haftanın son iş günü yine dağınık enerjiler var ve yine Ay 16:15'e dek boşlukta kalacağı için akışta, hayatın bildiği gibi akmasına izin vereceğimiz bir günü yaşayacağız. Önemli ve zamanla sınırlı işlerimizi akşamüstünden sonraya almakta yarar var.

17 Aralık Cumartesi:
Hafta sonuna yüksek enerji ve canlı bir ruh haliyle adım atıyoruz. Öğle saatlerine doğru duygusal anlamda kendimizi güvende hissetme ihtiyacımız artıyor. Buna bağlı olarak kırılganlığımız da! Akşamüstünden itibaren bu tedirgin ruh halimiz yerini daha neşeli, umutlu ve güvenli bir duygu dünyasına bırakıyor. Sosyallikleri ve yakın ilişkileri destekleyici etkiler alıyoruz.

18 Aralık Pazar:
Temposu, bilgi akışı yüksek, yeniliklere ve sürprizlere açık bir günle haftayı bitiriyoruz. İlişkileri destekleyen bir akış var. Akşama doğru bu olumlu akış yerini sert etkilere, zorlayıcı koşullara bırakıyor. 20:52'de Başak burcuna giren Ay ile bir parça derlenip toparlanıyor, her şeyi daha doğru yapmaya, faydalı ve dikkatli olmaya çalışıyoruz.

Herkese iyilikler, ülkeme huzur ve barış diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.