Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde ciddiyet ve sorumluluk bilinci!

07 Kasım - 13 Kasım 2016 haftası

Bu hafta belli başlı kişisel gezegenlerimizden bir kaçı birden burç değiştiriyor. Sırasıyla, Çarşamba günü savaşçı Mars Kova'ya, Cumartesi günü ise sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs Oğlak'a ve hemen ardından Merkür Yay burcuna geçecek. Bu durumda, mücadele ve kendimizi ortaya koyuş şeklimiz, ilişkilere bakış ve yaklaşım tarzımız ile iletişim şeklimizde farklılıklar gözlemlenebilir.


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
07 Kasım Pazartesi:
Haftaya Kova burcunda ilerleyen Ay ile giriş yapıyoruz. Arkadaşlık, büyük organizasyonlar, sosyal bağlarımız ve toplumsal konular günün temasını oluşturuyor. İç dünyamızda ise özgürlük ihtiyacı ağır basıyor. Mesafeli ve bağımsız davranma ihtiyacındayız. Meselelere tarafsız ve mantık çerçevesinden bakma eğilimindeyiz.

Öğleye doğru gerçekleşen Güneş - Plüto arasındaki uyumlu etkileşim, gücümüzü ele alma ve potansiyellerimizi ortaya koyabilme konusunda oldukça destekleyici. Ancak, akşam saatlerinde gerçekleşecek Güneş (Akrep) ile Ay (Kova) karesi bizi kişisel ilişkilerimizde zorlayabilir. Her ikisi de sabit burçlarda bulunduğundan esnek davranmamız gerektiğinde biraz güçlük çekeceğimiz aşikar. Ne kadar açık, net ve gerçekçi olursak, sorunları o kadar rahat aşacak ve alternatif çözümler bulabilecek duruma geleceğiz.

08 Kasım Salı:
Yumuşak enerjilerin hakim olduğu, aklımız ve yüreğimizi dostluğa, arkadaşlığa, dayanışma ve işbirliğine açtığımız bir gündeyiz. Ay - Venüs arasındaki uyumlu etkileşim bizi bir miktar gevşemeye, rahatlığa götürecektir. Bugün pek sıkıya gelmek istemeyebiliriz. 16:55'de boşluğa düşecek olan Ay, bu durumu destekleyecek gibi gözüküyor. Günü akışta tamamlamak durumundayız.

Öğle saatleri ise, iletişim açısından zorlayıcı geçebilir. Tarafsız bakış açımızı koruduğumuz ve hoşgörü geliştirebildiğimiz ölçüde bu etkileri sıkıntısızca aşacağız.

09 Kasım Çarşamba:
Gece yarısından sonra Ay mistik ve duyarlı  Balık burcuna geçiyor. Duygusal anlamda etkilere açık, kabullenici, hassas, sezgisel ve bütünleşme ihtiyacında olabiliriz. Sınırlarımızı korumakta zorlanabileceğimiz için, kimlerle görüştüğümüze, nasıl ortamlarda bulunduğumuza dikkat edelim, özen gösterelim.

Bugün ideallerimizin peşinden gitmeyi getiren etkiler var. 08:51'de hareket ve enerjinin temsilcisi Mars Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Baskı ve kısıtlanmaya tepkili olacağımız bir sürece giriyoruz.Hedef ve ideallerimizi gerçekleştirirken daha önce denenmemiş farklı yöntemlerle hareket edebiliriz. 20 Aralık'a dek sürecek bu döneme grup çalışmaları, büyük organizasyonlar, entelektüel etkinlikler ve teknolojik, yenilikçi işlerle ilgili girişimler damgasını vuracaktır.

Akşam saatlerinde iç dünyamız bulutlanmaya başlıyor. Karamsar bir moda geçmemeye bakalım.

10 Kasım Perşembe:
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ay Balık burcunda ilerlemesini sürdürürken, Güneş ile uyumlu açı içerisine giriyor. Gerek kendi içimizdeki tutarlılığımız, gerekse dış dünyadaki ilişkilerimiz açısından uyumlu ve olumlu bir enerjiyi içselleştiriyoruz. Gün boyunca etkin olacak bu olumlu hava, tüm ilişkilerimize yansıyacaktır.

11 Kasım Cuma:
Gece yarısından sonra ilişkilerde dalgalanma yaratacak sert etkiler devreye giriyor. Boşluğa düşen Ay, sabaha karşı Koç burcuna geçiyor. Böylece güne aktif, enerjik, sabırsız bir modda başlıyoruz. Bugün mücadeleci yanlarımız ön plana çıkabilir, çabuk tepki verebiliriz. Risk ve cesaret gerektiren işlere, üzerinde pek fazla düşünmeden hızla atılabiliriz.

Akşam saatleri ise duygusal anlamda aşırılıklar yaşanabilir.

12 Kasım Cumartesi:
Hafta sonu dengesiz enerjiler ve duygusal iniş çıkışlarla istikrarsız bir zemine sahip. Sabah saatleri gerginliklere açık.

07:53'te Venüs Oğlak burcuna giriyor. Sevgi ve ilişkilerde ciddiyet ve sorumluluk duygusuyla adım adım, temkinli, gerçekçi, sağlam bir şekilde ilerleyeceğimiz bir sürece giriyoruz. Mevcut ilişkimiz bize mutlu ve tatminkar geliyorsa işi resmiyete dökebiliriz. 8 Aralık'a dek, başarı, saygınlık, statü, kendimizi ilişki dahil bir şeyleri başardığımızda değerli ve önemli hissetmek, sadakat ve maddi güvence arayışı  ön plana çıkacaktır.

15:45'te boşluğa düşecek olan Ay, yarın sabaha dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak.

17:40'da bu kez Merkür Yay burcuna geçecek. 3 Aralık'a dek zihnimiz daha iyimser ve olumlu, meselelere daha geniş bir perspektiften bakacağı bir dönemde olacak. Yay yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, hukuk, yüksek öğrenim, turizm, basın yayın medyayı temsil eder. Dolayısıyla bu konulardaki bilgi akışı hızlanıp hareketlenirken, yepyeni gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Gelecekteki tatil planlarımızı şimdiden yapabilir veya ilerki dönemlerde katılacağımız çalışmaları, seminer veya eğitimleri önceden organize edebiliriz.

13 Kasım Pazar:
Haftanın son tatil gününe huzur, dinginlik ve sükunet içerisinde giriyoruz; Ay Boğa burcunda artık! Günü sevdiklerimizle birlikte keyifli, rahat ve sahip olduğumuz her şey için şükrederek geçiriyoruz. Kendimizi maddi ve manevi anlamda komforda hissetmek önem kazanıyor. Öğle saatleri kaza veya sakarlıklara karşı uyanık olalım. Günün geri kalanında huzurlu ve rahat bir akış var. Doğada, kırlarda ya da deniz kenarında güzel vakit geçirebiliriz.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.