Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Değişim/dönüşüme teslim olma zamanı!

31 Ekim - 06 Kasım 2016 haftası

Geçen Pazar Akrep burcunda gerçekleşmiş olan Yeniay'ın yoğun etkileriyle giriyoruz bu haftaya! Değişim, dönüşüm ve yenilenme sürecindeyiz. Akrep derinliğin, yoğunluğun, gizemin burcudur. Şimdi yılın bu en önemli zaman diliminde, karanlıklarımıza inip en yasak, en tabu, en beğenmediğimiz yönlerimizle yüzleşme cesareti gösterebiliriz. Bizi olumsuz olarak etkileyen ve artık hayatımızda zamanını doldurduğuna inandığımız her ne varsa onları dönüştürme veya onlardan özgürleşerek yeni'yi kucaklamaya hazırız. Hafta başında gerçekleşecek Güneş - Neptün üçgeni, bunu sevgi, şefkat ve alçakgönüllükle yapmamızı kolaylaştıracak.


Hafta sonunda ise, bizi tüm ilişkilerimizi şifalandırmaya, heyecan verici güzel gelişmelere taşıyacak enerjilerle içiçe olacağız.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
31 Ekim Pazartesi:
Hafta duygusal anlamda yoğun ve derin enerjilerle başlıyor. Görünenin altında yatan gerçeği kavramak veya keşfetmek ihtiyacımız büyük. Uç noktadaki yakıcı duygularla baş etmek durumunda kalabiliriz. Sabah saatlerinde Merkür'ün olumlu açıları haberleşme, iletişim, ticaret ve öğrenim hayatıyla ilgili kolaylıklar getirecektir.

01 Kasım Salı:
Sabah erken saatlerden 17:44'e dek Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacak. O nedenle bugünden, iş anlamında, verim almak biraz zor. Kendimizi sıkmayalım, elimizden geleni yapalım. Zira bugün her şey olabildiği kadar! Güneş (Akrep) - Neptün (Balık) üçgeninin olumlu enerjisi gün boyu kendini hissettirecek ve akışa uyak uydurmamızı kolaylaştıracak. Bugünü kişisel gelişim çalışmalarına, meditasyon, yoga veya spritüellikle ilgili konulara ayırabiliriz. Yardımlaşmak, özlem ve ideallerimizi dile getirmek, yaratıcı ve sanatsal etkinliklerde bulunmak adına gün çok destekleyici!

17:44 itibariyle Yay burcuna giren Ay ile iyimserliğimiz, coşku ve neşemiz yükselecek. Hayata umutla ve gülümseyerek bakabileceğiz.

02 Kasım Çarşamba:
Yay burcunda ilerleyen Ay'ın etkisiyle iç dünyamız huzurlu, mutlu ve şen! Ancak sabah saatlerinde karışıklık ya da yanılgılar sıkıntı yaratabilir. Öğleden itibaren karmaşa yerini güzel gelişmelere ve yurt dışı, yabancılarla yapılan işler, hukuk ve yüksek öğrenimle ilgili konularda olumlu bir havaya bırakacak.

Akşama doğru iç dünyamızda huzursuzluk yaratabilecek etkiler bastırıyor. Kendimizi nedensiz de olsa, duygusal anlamda kısıtlanmış, depresif ve mutsuz, yetersiz ya da değersiz hissedebiliriz. Akşam saatlerini dinlenmeye, rahat ettiğimiz ortamlarda olmaya veya bizi mutlu edecek hobilerimize  ayıralım.

03 Kasım Perşembe:
Keyifli bir gündeyiz. Sabah saatleri ilişkiler bağlamında güzel. 13:38'e dek elimizdeki işleri toparlamaya çalışamakta yarar var. Sonrasında Ay yine boşlukta! Geceyi dinlenerek, eğlenerek, rahat bir akış içinde geçiriyoruz

04 Kasım Cuma:
06:08 itibariyle Ay Oğlak burcuna giriyor ve kariyer hedeflerimiz, görev ve sorumluluklarımız öncelik kazanmaya başlıyor. Ciddiyetle işe güce sarılıyor, başarılı olmak, zorlukların üstesinden gelmek istiyoruz.

Akşam saatleri ilişkilerde çok dikkatli ve özenli olmak gerekiyor. İstemeden karşımızdakini kırma ihtimalimiz var.

05 Kasım Cumartesi:
Hafta sonu abartılılı duygularla başlıyor. Fazla yiyip içebilir, fazla harcayabilir, aşırı duyguların gel gitinde dengeyi bozabiliriz! İlişkiler bağlamında ise, enerjiler son derece destekleyici; keyfini çıkaralım!

06 Kasım Pazar:
Sabahtan öğleye kadar günü programladığımız gibi yaşamamız mümkün. 12:58 itibariyle Ay yeniden boşlukta kalacağı bir süreçte olacak. Öğleden sonrasını gönlümüzce geçirmeye bakalım. 16:56'da Kova burcuna giren Ay ile içinde bulunduğumuz dağınıklıktan sıyrılıyor, canlanıyoruz. Arkadaşlıklar, sosyal projeler, sosyal paylaşımlar ve organizasyonlar önem kazanıyor. İlişkilerde ise özgürlük teması hakim. Romantizm bekleyenler için bugün pek de umut verici değil.

Herkese iyi bir hafta ve güzel yeni'likler diliyorum! Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.