Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yılın son ay tutulması ve tırmanan gerginlikler!

12 Eylül - 18 Eylül 2016 haftası

Yine gerginlik yaratacak olaylarla dolu bir haftadayız ve yine tüm ilişkilerimizde, iletişim ve ulaşımda her zamankinden fazla özenli ve dikkatli olmamız gerekli! Yay burcundaki Satürn ve Mars kavuşumunu Ay harekete geçiriyor. Tam bayram haftasında deneyimleyeceğimiz bu yakıcı ve agresif enerji hepimizi yakıp kül etmesin! Bayram, dayanışma, birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygıyı hatırlama, hissettirme zamanlarıdır. Lütfen bu güzel süreci gereksiz tartışmalar, öfke ve inatlaşmalarla berbat etmeyelim; iki düşünüp bir konuşalım.


Bu hafta başından sonuna sıkıntılı ve huzursuz enerjilerle dolu, aslına bakarsınız. Konuşmalar kolaylıkla tartışmalara ve kavgalara dönüşebilir. Geri dönüşü olmayan noktalara çekilmemeye bakalım.

16 Eylül Cuma günü Balık - Başak aksında
bir parçalı Ay Tutulması deneyimliyoruz. Bu seferki tutulma ülkemizden de gözlemlenebileceği için, hepimizin hayatlarında net bir şekilde değişim oluşturacak bir etki yaratacak. Aynı gün gökyüzünde oldukça sert etkileşimler mevcut. Bu tatsız durum hafta sonuna dek yükselerek devam edecek. Özellikle Pazar günü ilişkilerde sert fırtınalar, türbülanslar yaşanabilir. Birbirimizin bireyliğine saygı göstermek ve zıt yönlerimize karşın orta noktada buluşmayı ve anlaşmayı becerebilmemiz çok önemli.  

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
12 Eylül Pazartesi:
İyi bayramlar! Günün ruhuna uygun bir süreç başlıyor; aile, yakınlarla birlikte olmak, paylaşımlar için ideal bir gündeyiz. Öğlen saatlerinde Ay boşluğa düşüyor. Gün programladığımız şekilde ilerlemeyebilir. Bundan ötürü sabırsızlaşıp öfkeye kapılmayalım. Öğleden itibaren gergin enerjiler yükselişe geçiyor. 21:58'de gerçekleşen Merkür - Mars karesi,  iletişimde tozu dumana katacak patlamalara zemin hazırlayabilir. Ağzımızdan çıkanı kulağımız duymalı! Aceleye getirilmiş kararlardan kaçınalım!

13 Eylül Salı:
Gece yarısından sonra Ay Kova burcuna geçiyor ve 02:39'da Güneş - geri giden Merkür ile kavuşuma giriyor. Günün ilk yarısı tempolu ama akış rahat. 23:38'de Güneş bu kez Mars ile kare açı içine giriyor. Egosal çatışmalar, rekabet, acelecilik ve telaş sorun yaratabilir. Kavgacı ve saldırgan yönlerimizi dizginlemekte yarar var. Zira, gecenin ilerleyen saatleri daha da zorlayıcı!  

14 Eylül Çarşamba:
Haftanın en olumlu günündeyiz. Sosyallikler ya da ikili ilişkiler açısından gün oldukça keyifli! Akşam saatleri hoşluklara, güzel sürprizlere açık. Geceyi boşluğa düşen Ay ile akışa ayak uydurarak rahat bir şekilde geçirmeye bakacağız.

15 Eylül Perşembe:
05:24 itibariyle Ay Balık burcuna giriyor. Dağınık enerjilere ve hassasiyete açığız. Kırılgan yönlerimizle yüzleşmek istemediğimiz için uyku, bilgisayar oyunları, sinema, televizyon vb gibi kaçış yöntemlerine başvurabiliriz.

Ay, Neptün - Satürn karesi tetikleyecek. Karamsar, depresif veya melankolik bir ruh haline bürünebiliriz. Bugün gecikme, erteleme, yanlışlıklar çeşitli karışıklıklara yol açabilir. Gerçekçi ve tarafsız bakışımızı korumalı, ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız.

16 Eylül Cuma:
Sabah saatleri iletişim sıkıntılı olabilir. 22:05'te ise, 24 derece Balık burcunda, Afrika ve Hint Okyanusundan da izlenebilecek, parçalı bir Ay Tutulması deneyimliyoruz. 1 Eylül'deki Güneş Tutulması gibi, bu tutulma da oldukça sarsıcı bir etkiye sahip! 16 Eylül 1997'de yine Balık burcunda bu seferkine yakın bir dercede bir Ay Tutulması deneyimlemiştik. Şimdi yine önemli bir dönüm noktasına geldik. Gökyüzünde oldukça gergin açı oluşumları var. * Kaza, sakarlık, yaralanmalara açık bir gündeyiz. Öfkemize yenik düşmemeye ve telaşsız hareket etmeye çalışalım. Kavgacı, mücadeleci, kısacası savaşçı yönlerimizi, uzlaşmacı ve barışçıl tarflarımızla harmanlamak ve içimizdeki eril-dişil dengesini korumak durumundayız. Dalgınlıklara, kafa karışıklıklarına dikkat etmeliyiz. Özellikle trafikte çok dikkatli ve temkinli olmalıyız. Ay'ın hemen yanıbaşında yer alan Chiron, duygusal yaralarımızı şifalandırmamıza yardımcı olacak bir enerji yayıyor. Tutulmanın hemen ardından boşluğa düşen Ay, sabah saatlerine dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir konumda olacak.

17 Eylül Cumartesi:
07:21 itibariyle içinde bulunduğumuz dağınıklık ve rehavetten sıyrılıyor ve daha canlı bir moda geçiyoruz; Ay artık Koç burcunda! Bugün her şeyi abartma ihtimalimiz yüksek. Sınırlarımızı bilelim ve sahip çıkalım. Gün güzel sürprizli gelişmeler getirebilir. Akşam saatleri kendimizi daha dengede hissedebiliriz.

18 Eylül Pazar:
Aktif, enerjik ve ilişkilerde son derece dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Sabah saatleri güç savaşlarına açık. 11:05 itibariyle etkinleşecek Uranüs (Terazi) - Venüs (Koç) karşıtlığı, ilişkilerde ani iniş çıkışlar yaşamamıza neden olabilir. Sağlıksız ve bize kendimiz olma imkanı tanımayan ilişkiler birdenbire sona erebileceği gibi, aniden başlayıp biten kısa ömürlü ilişkilerin içine de çekilebiliriz.

Herkese huzurlu ve mutlu bayramlar, güzel günler ve sakinlik diliyorum. Esen Kalın!

*Tutulmaya ilişkin ayrıntılı bilgileri Eylül 2016 yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.