Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Jüpiter terazi burcunda

05 Eylül - 11 Eylül 2016 haftası

Bu hafta bir kaç önemli göksel olay gerçekleşiyor. Bunlardan ilki, astrolojide "En Büyük İyi" olarak tanımlanan Jüpiter'in 9 Eylül Cuma günü Başak burcundaki yolculuğunu bitirip Terazi'deki macerasına başlaması, diğeri ise 10 Eylül'de üçüncü ve son kez gerçekleşecek olan Satürn - Neptün karesi!


İş ve özel hayat anlamında 7 Eylül Çarşamba günü çok destekleyici. Ancak haftanın ikinci yarısı ve özellikle hafta sonu, ilişkiler konusunda bizi oldukça zorlayacak gibi gözüküyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
05 Eylül Pazartesi:
Sabah saatleri sıkıntılı ve huzursuz enerjiler hakim. 15:37'ye dek günden verim almak biraz zor; zira Ay boşlukta! Akşamüstü Akrep burcuna giren Ay ile duygusal anlamda yoğunlaşıyor, derin ve yakıcı duygularla doluyoruz. Sezgilerimiz güçleniyor. Yüzeysel hiç bir görüş, konuşma veya olay bizi mutlu etmeyecektir.

06 Eylül Salı:
Ay Akrep burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Güne Ay - Neptün üçgeninin hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren sanatsal işler, sezgisellik, ruhsallık, romantizm ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilham ve güzellikler katacak etkisi damgasını vuruyor. İlişkiler açısından olumlu, verimli, hoşluklara kapı açacak güzel bir gündeyiz. Akşam saatleri de keza öyle.

07 Eylül Çarşamba:
Güneş - Plüto üçgeninin olumlu ve güç veren etkisiyle kendimizi en etkin biçimde ifade edebiliyoruz. Güçlü konumdaki kişilerle görüşmek, önemli projelerden söz etmek için iyi bir gündeyiz. Ayrıca bugün Venüs - Satürn arasında son derece destekleyici bir etkileşim var. Üzerimize alacağımız işleri başarıyla halledebilir, ilişkiler alanında sağlam ve kalıcı adımlar atabiliriz.

Akşam saatleri de yine aynı şekilde rahat bir akış içinde ve ikili ilişkiler ya da genel anlamıyla sosyallik için uygun ve destekleyici.

08 Eylül Perşembe:
Gece yarısından sonra boşluğa düşen Ay, sabaha karşı Yay burcuna giriyor. İyimserlik, neşe ve hayata daha geniş bir açıdan bakabilme yetimiz gelişiyor. Öğleden sonradan itibaren zorlu etkiler devreye girmeye başlıyor. Ay'ın Satürn ve Neptün ile gerilimli açıları oluşuyor. Aldanma ya da aldatılmalara maruz kalmamak adına, akılcı, gerçekçi ve uyanık olmak durumundayız.

09 Eylül Cuma:
Sabah saatleri daha rahat olmakla birlikte, öğleden itibaren gerilim kendini hissettirmeye başlıyor. Rekabet, tartışma, kaza, sakarlık, kavga potansiyeli yüksek. Ağzımızdan çıkan her söze azami dikkat edelim; maksadını aşacak şeyler söyleyebiliriz.

14:18'de Jüpiter Terazi burcuna geçiş yapacak. 10 Ekim 2017'ye dek evlilik, ortaklık, sanat, barış, adalet, hukuk, din, inanç, felsefe ve yurt dışı ile ilgili konularda gelişmeler, yepyeni fırsatlarla karşılaşma imkanımız var. İlişkileri daha objektif bir gözle değerlendirebiliriz. *

10 Eylül Cumartesi:
15:54'e dek Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Belirsizlikler ve dağınık enerjiler yüzünden, sabah saatlerine önemli ve zamanla sınırlı işlerimizi almasak iyi ederiz. Öğleden itibaren her türlü konuda aşırılıklara gitme, abartılı davranışlar sergileme ihtimalimiz yüksek.

Akşamüstü Oğlak burcuna giren Ay ile daha ciddi ve sorumluluklarımızın bilincinde davranmaya çalışıyoruz.

16:02 itibariyle Satürn - Neptün karesi üçüncü ve son kez tam açıyla gerçekleşecek. Aldanma, aldatılma, yanılma ya da kandırılma riskine karşı uyanık, dikkatli, dengeli ve  mantıklı davranmamız gerekiyor. Yorucu faaliyetlerden, depresif kişi ve ortamlardan uzak duralım. **

11 Eylül Pazar:
Oldukça gerilimli bir gündeyiz. Ay Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Bugün Ay'ın ve Venüs'ün Plüto ile gergin etkileşimleri bizi hayli zorlayacak. Yakın ilişkilerde zorlayıcı tavırlar (takıntı, kıskançlık, manipülasyon, sahiplenicilik vb) dengeleri bozabilir. Boğaz, deri, böbrek ve üreme sistemlerimizde sorunlar çıkabilir. Şiddete yönelik olaylar yaşanması mümkün.

Hepinize iyi bir hafta, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.


* Konuyla ilgili diğer detaylı bilgileri Eylül ayı yazımda bulabilirsiniz.
** Konuya ilişkin ayrıntılı bilgileri Eylül ayı yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.