Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hızlı gelişmeler, yenilikler!

15 Ağustos - 21 Ağustos 2016 haftası

Bu hafta her şey hızlı, yeni ve değişime açık! Kendi bireyliğimizin daha çok farkında olacağımız, yaratıcı enerjimizin yüksek olduğu, arzu ve isteklerimize yöneleceğimiz bir haftaya giriyoruz.


Güneş (Aslan) - Uranüs (Koç) üçgenin vereceği motivasyonla yıllardır sürdürdüğümüz katı davranış kalıpları, alışkanlıklar ve sıkıcı rutinleri terk etmek isteyebiliriz. Özgürlük duygumuz yüksek olacağı için hiç bir şekilde baskı ya da kısıtlanmaya gelemeyecek durumdayız. O nedenle otorite figürleriyle ilişkilerimizde sıkıntılar yaşanabilir.

Sevgi, ilişkiler, ortaklıklarla ve günlük düzen ile ilgili konularda değişim, yenilenme, tazelenme ise, Venüs (Başak) - Plüto (Oğlak) üçgeniyle tırmanışa geçecek.
Aynı gün Kova burcunda, Ay Tutulması etkisi yaratacak bir Dolunay deneyimleyeceğiz.  2017 yılındaki 4 tutulmanın 3'ü Aslan - Kova aksında gerçekleşecek. Bu hafta deneyimleyecek olduğumuz ise, gelecek yılın tutulmalarının rüzgarını taşıyacak hayatlarımıza...

Hafta sonuna gelince,  yine gergin enerjilere teslimiz. İletişimde, ilişkilerde türbülanslar, karmaşık durumlarla baş etmek durumunda kalabiliriz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
15 Ağustos Pazartesi:
Güçlü enerjilere sahip bir günle başlıyoruz haftaya. Cddiyet ve sorumluluk duygusu ile işe güce sarılıyoruz. Bugün duygusal ihtiyacımız hedeflerimizi başarmak ve bundan tatmin duymaktan geçiyor. Ay Oğlak'ta ilerlemesini sürdürüyor. Hem iş hem de özel hayatta destekleyici etkileşimler var. Ev, arazi, emlak, ailevi konular, güzellik, estetik, sanatla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatleri iletişim hızlanıyor.

16 Ağustos Salı:
Ay (Oğlak) - Uranüs (Koç) karesinin İstikrarsızlık, heyecan ve dengesizlik yaratan huzursuz enerjisiyle gün başlıyor. Neyse ki bir süre sonra devreye giren Ay - Jüpiter  üçgenin bizi rahatlatacak enerjisiyle toparlanıyoruz. Venüs'ün Başak burcunda Kuzey Ay Düğümü ile birleşmesi de meselelere akıl, mantık çerçevesinden yaklaşma şansımızı arttırıyor.

Boşluğa düşen Ay, 14:53'te Kova burcuna geçiyor. Öğleden sonra saatleri daha verimli. Farklı konularla ilgilenmek, arkadaşlarla sosyalleşmek veya yaratıcı projelerle ilgilenmek için koşullar elverişli. Güneş - Uranüs arasındaki uyumlu etkileşim bizi yeni parlak fikirlere, esin kıvılcımlarına ve ilginç konulara taşıyacaktır. Enerjik ve canlı hissedeceğiz.

17 Ağustos Çarşamba:
Genel olarak güçlü ve olumlu enerjilerin hakim olduğu bir gündeyiz. Grup aktiviteleri, toplumsal konular önem kazanıyor. Ayrıca ev, emlak, inşaat ve aile işleriyle ilgilenmeyi getiren etkilerle de yüzyüzeyiz. Kariyer ve iş ilişkileri açısından olumlu etkiler var. Akıllıca kararlar alma, yepyeni, orijinal ve yaratıcı projeler üretme dönemindeyiz.  Sezgilerimiz keskinleşebilir, aklımıza ani fikirler gelebilir, ya da bir gerçeğe uyanabiliriz. Bireyliğimizi, farklılığımızı güçlü bir şekilde ifade etme imkanımız var.

18 Ağustos Perşembe:
Değişim enerjisinin güçlü rüzgarıyla güne başlıyoruz. Ay - Uranüs arasındaki uyumlu etkileşim bizi canlı, duygusal olarak heyecanlı ve özgür, ama aynı zamanda da diğerleriyle ilişki ve iletişim içinde ve aidiyet duygumuzu besleyecek şekilde hissettirecektir.

12:26'da, Güneş ile Ay 25 derece karşıt açıda ve Dolunay fazında bir Ay Tutulmasını gerçekleştirecekler. Tutulmanın hemen ardından Ay 19:35'e dek boşlukta kalacağı bir sürece girecek. *

Gerek kişisel hayatlarımızda, gerekse global anlamda önemli, radikal değişikliklere yöneleceğimiz bir sürece giriyoruz. Dolunay sırasında Kova'nın yöneticisi Uranüs, Güneş ve Ay ile uyumlu açıda, Uranüs'ün bir oktav düşüğü olan Merkür Chiron ile karşıt ve Jüpiter ile kavuşumda,Venüs ise Kuzey Ay Düğümü ile uyumlu etkileşimde olacak. Bu durumda, hem kimliğimizi, kişiliğimizi, bizi biz yapan özelliklerimizi kucaklarken, farklılıklarımızı yok etmeden diğerleriyle birarada olabilmeyi başarmamız gerekiyor. Kalbimizin istekleriyle, toplumsal konular arasındaki kutuplaşmayı dengelemek durumundayız.

Tutulma, Türkiye'mizin banka, kredi, borç - alacak, faiz, miras, vergi, sigorta, tazminat ve değişim dönüşüm başkalaşımı temsil eden alanında gerçekleşecek. Bildiğiniz gibi, bu konularda yeni ve radikal adımlar atılmaya başlandı bile!

Ay'ın boşluğa düştüğü öğle saatlerinden itibaren gün kendi ritminde ve akışında devam edecek. Balık burcuna geçen Ay da, gece boyunca aynı akışı sürdürecek bir enerjiyi yaymaya devam edecek.

19 Ağustos Cuma:
Oldukça gerilimli ve inişli çıkışlı bir gündeyiz. Ay Balık burcunda ve duygusallığımız had safhada! Sevgi ve şefkat gösterme, bütünleşme, romantizm, müzik, dans, resim gibi sanatsal etkinlikler ve spiritüel çalışmaları destekleyen enerjilerle birlikte gergin etkileşimler de var. Kaza veya  sakarlık potansiyeline karşı uyanık olalım. Sabırsızlık ve dikkatsizlik sorun yaratabilir. Öfkeli tepkiler vermeye açığız. Ay'ın önce Mars, ardından Satürn ile gerilimli açıları var. Girişimlerimiz, arzu ve isteklerimiz engellerle karşılaşabilir ve biz derin bir kızgınlık duyabiliriz. Şiddete varabilecek tepkilerle karşılaşmamız mümkün. Öğle saatlerinde kafa karışıklığı yaratan durumlar, kararsızlık ve belirsizliklerle uğraşıyoruz. Ay - Neptün kavuşumu idealist yaklaşımlarımızı sınıyor adeta!

Akşamleyin akış daha rahat. Ancak gecenin ilerleyen saatleri özellikle yakın ilişkilerde gerilimler yaşanabilir.

20 Ağustos Cumartesi:
Karmakarışık bir gündeyiz. İletişim dilimize çok dikkat edelim. Öğleden sonra abartılı tepkiler verme eğilimimiz var.

15:22'de Ay boşluğa düşüyor. 11:19'da ise Koç burcuna giriyor. Sabırsız ve aceleci yönlerimiz iyice artıyor. Zira duygusal ihtiyacımız aktif, enerjik, dinamik olmak ve inisiyatif alarak duygusal açıdan kendimizi güvende hissetmek.

21 Ağustos Pazar:
Ay Koç burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sabah saatlerinde kendimizi daha enerjik hissedebiliriz. Öğleden itibaren daha sakin, cesur ve kararlıyız. Akşam yine gergin enerjiler iş başına geçiyor! Gergin ortamlar ve sorunlu kişilerden uzak durmakta yarar var.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!

* Konuyla ilgili ayrıntılı bilgileri Ağustos Ayı yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.