Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde tehlike çanları!

08 Ağustos - 14 Ağustos 2016 haftası

Bu hafta gökyüzünün gündemi zorlu etkileşimlerle dolu ve yoğun!


Hatırlayacaksınız Savaşçı Mars, geçen hafta yeniden Yay burcuna girmişti. Bu hafta sonu Mars, "Karmanın Efendisi - Büyük Öğretmen" Satürn ile 9 derecede Yay burcunda enerjisini birleştirecek. Satürn 25 Mart'tan bu yana Yay burcunda geri hareketini sürdürüyordu. Bu zorlu etkileşimin sert etkilerini hem kişisel hayatlarımızda hem de global anlamda ay sonuna dek çok güçlü bir şekilde hissediyor olacağız. *

Öte yandan, ilişkiler ve ortaklıklar bağlamında yorucu, kimi zaman yürek tüketebilecek, kaotik ve sıkıntılı bir döneme giriyoruz. Sevgi ve ilişkilerin temsilcisi Venüs, hafta boyunca hem Satürn hem de Neptün ile gerilimli açı içerisinde olacak. Beraberliğimizin ne kadar sahici ne kadar hayal ürünü, ne kadar ruhumuza uygun, ne kadar ideal olduğunu anlayacağımız deneyimlere açığız. Çoktandır bir hayalin peşine düşerek kendi kendimizi kandırdığımızı fark edip gerçeğe uyanabilir ya da ilişkimizde güven tazeleyecek durumlara çekilebiliriz.
  
Merkür (Başak) - Plüto (Oğlak) üçgeni ise, bizi derin analizlere, sorgulama ve sondajlara taşıyarak gerçekle yüzyüze gelmemizi sağlayacak. Bulanıklaşan düşüncelerimiz netleşecek, her şeyi derinlemesine ve tüm açıklığıyla kavrayabileceğiz.

Bu tabloya bütünsel olarak baktığımızda, Çarşamba gününe dek ortalık daha sakin ve önemli işlerimizi halletmek bakımından elverişli. Ancak haftanın ikinci yarısı, özellikle hafta sonu bizi bir hayli zorlayacak.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
08 Ağustos Pazartesi:
Ev, aile bağları, duygusal ihtiyaçlarımız ve vatanımızla ilgili konuları ön plana çıkaran bir gündeyiz. Huzur, uyum, denge ve sosyallik ihtiyacı kendini hissettiriyor. Sabah saatleri daha verimli geçebilir. Akşama doğru duygusal anlamda türbülanslara açık olabiliriz. 20:42'de Ay boşluğa düşecek. Geceyi sevdiğimiz kişilerle rahat ettiğimiz ortamlarda, dinlenerek, eğlenerek, akışta ve sakince geçirmeye bakalım.

09 Ağustos Salı:
Güne Akrep burcunun yoğun, derin, tutkulu enerjisiyle başlıyoruz. Sezgilerimiz daha keskin ve duygularımız güçlü; Ay Akrep burcunda ilerliyor. Ay ve Venüs arasındaki destekleyici açı, sevgi ve ilişkilerden yana doyurucu, keyifli ve olumlu bir enerji yayıyor. Salt ikili ilişkilerde değil, hoş sosyallikler yaşamak, güzel paylaşımlar yapmak ve sanatsal etkinlikler açısından da güzel bir enerji var. Haftanın hemen hemen en güzel günündeyiz.

10 Ağustos Çarşamba:
Öğleye dek romantik, duygusal ve yoğun enerjilerle günü güzel geçiriyoruz.  Hayal gücümüz, sezgiselliğimiz, yardımseverlik duygumuz ve yaratıcılığımız yüksek. Öğleden sonra önemli konumdaki kişilerden yardım ve destek almak için şartlar çok uygun. Görüşme, toplantı, anlaşma ve sözleşmeye ilişkin işleri bu zaman dilimine almakta yarar var. Akşam saatleri ise Ay - Güneş karesiyle gerilimli. İçsel kutuplaşmalarımızı körükleyen, otorite figürleriyle ters düşmeyi tetikleyen bu zorlayıcı enerjiye dikkat! Serinkanlılığımızı korumak, ne istediğimizin farkında olarak merkezimizde kalmak son derece önemli.

11 Ağustos Perşembe:
Sabah 08:24'ten 20:24'e dek Ay boşlukta salınım yapacak. O nedenle  zamanla sınırlı ve önemli işlerimizi bugüne almamakta yarar var. Girişimlerimizden sonuç almak pek kolay değil. Öte yandan, kişisel gelişim ya da spiritüel çalışmalar açısından gün çok elverişli. Akşam saatlerinde Yay burcuna giren Ay ile içinde olduğumuz dağınıklıktan sıyrılıyor, toparlanıyoruz. Ancak zorlu enerjiler kapıda; hazırlıklı, dikkatli ve özenli olmakta yarar var! Gece yarısına doğru aniden hırçınlaşabilir ya da kendimizi birden gereksiz bir tartışmanın ortasında bulabiliriz.

12 Ağustos Cuma:
Ay Yay burcunda ilerliyor. Bugün itibariyle zorlayıcı enerjiler kendini göstermeye başlıyor. Riskli konular veya riskli ortamlardan uzak durmakta yarar var. Sabah saatlerinde Ay - Mars kavuşumu ikili ilişkilerde bizi oldukça zorlayabilir. Havadan nem kapıp birdenbire bir tartışmanın içine çekilebiliriz. Ay - Venüs karesi de malesef bu durumu destekler biçimde! Ay Venüs'ün ardından Satürn ile kavuşum içine giriyor. Kendimizi engellenmiş, kısıtlanmış, anlaşılamamış hissedebiliriz. Otorite olarak gördüğümüz kişiler (veya yaşlı kişiler) ile çatışmalar, görüş ayrılıkları yaşanabilir. Yolunda gitmeyen bir ilişkinin içindeysek ani kopmalar olabilir. Sabır, bilgelik ve sağ duyu gerektiren bir dönemdeyiz.

Akşam  saatleri daha da kafa karıştırıcı. Yanlış anlama veya anlaşılmadan kaynaklanan yanlış hükümler verme ihtimalimiz var. Yanılgılar, peşi sıra hayal kırıklığı ve hüsranı getirebilir.

13 Ağustos Cumartesi:
Bugün hem özel ilişkiler bağlamında hem de özellikle Türkiye'mizin haritası bakımından oldukça sıkıntılı ve kasvetli. Ay Yay burcunda ilerlerken Mars ve Satürn ile buluşacak. Bastırdığımız kızgınlıklar ani patlamalarla kendini gösterebilir. Kaza ya da sakarlıklara karşı uyanık olalım.

Sabah saatlerinde gerçekleşen Ay - Merkür karesi, iletişimde ve trafikte çok dikkatli ve özenli olmamız gerektiğine dikkat çekiyor. Ağzımızdan çıkan her söze ve iletişim biçimimize dikkat edelim.

Bugün Satürn Yay burcunda direkt harekete geçiyor. Ektiğini biçmeyi ifade eden Satürn, ilişkileri temsil eden Venüs ile kare açı içinde olacak. Bu etkileşimin günün geneline yayılan ağır enerjisi, bizi romantizm duygusundan uzaklaştırıp kaygılı bir platforma taşıyabilir. İlişkilerde yaşanmış olan tatsızlıkların telafisini veya bedel ödemeyi gerektirecek durumlarla karşılaşabiliriz. Her koşulda kendimizi kısıtlanmış, melankolik, neşesiz, aşırı hassas veya yalnız hissetme ihtimalimiz yüksek.

Akşam saatlerinde abartılı enerjiler devrede. Her şeye gereğinden fazla önem verebilir, pireyi deve yapabiliriz.

20:38 itibariyle Ay boşluğa düşecek. Geceyi sakin kalabileceğimiz ortamlarda dinlenerek tamamlamaya çalışalım.

14 Ağustos Pazar:
Güne ciddi duygularla başlıyoruz. Sabah 07:12'de Ay Oğlak burcuna giriyor. Türkiye'nin açık düşmanları tanımlayan alanı tetikleniyor. Sakin ve akılcı davranmak  çok önemli. Ayrıca Venüs - Neptün karşıtlığının kafaları bulandıran etkisi hakim. İdeal diye gördüğümüz bir ilişkinin hiç de öyle olmadığı gerçeğine uyanıp kendimizi kullanılmış, cesareti kırılmış, derin bir hayal kırıklığı içinde hissedebiliriz. İlişkilerle ilgili nihai kararlar almak için doğru bir günde değiliz. Biraz bekleyip olayların gidişatını izlemek ve içimizi dinlemekte yarar var.

Sağlığımız da bu gerginliklerden etkilenecektir. Boğaz, böbrek ve üreme sistemlerimiz alarm verebilir. Kendimizi yorgun, neşesiz ve enerjisiz hissedebiliriz. Yorucu aktivitelerden kaçınalım.

Herkese iyilikler, güzel bir hafta diliyorum. Esen Kalın!

* Ağustos Ayına ilişkin yazımda bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.