Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hızlı gelişmeler!

04 Nisan - 10 Nisan 2016 haftası

Haftanın ilk yarısı daha sakin ve kontrollü geçmekle birlikte, ikinci yarısında her şey aniden hızlanmaya, tempomuz yükselmeye başlayacak.

Bu hafta iki önemli gezegende yön değişikliği var. Önce Venüs Koç burcuna girecek, ardından Merkür Boğa burcuna geçecek! Venüs'ün zarar gördüğü bir burca girmesi ilişkilerde ortalığı karıştırıp kızıştırırken, Merkür'ün Boğa'daki yolculuğu zihinsel anlamda bizi yatıştırabilecek gibi gözüküyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
04 Nisan Pazartesi:
Gece yarısından hemen sonra boşluğa düşen Ay'ın, 08:46'da Balık burcuna geçmesiyle birlikte haftaya sakin, duyarlılığımız yüksek ve akışta enerjilerle başlıyoruz. Romantizm, anlayış, empati, bütünlenme ve şefkat duygularımız yükseliyor.  Öğleden sonrası biraz gerilimli ve zorlayıcı olabilir. Telaşla hareket etmemeye, temkinli ve sakin olmaya çalışmalıyız. Kaza veya sakarlıklıklara karşı uyanık olmakta yarar var. Akşam saatleri dalgınlık veya kafa karışıklıklarına açık; dikkat!

05 Nisan Salı:
Günün ilk yarısı iniş çıkışlı ve karışık gözükmekle birlikte, meselelere hakim olmakta zorluk yaşamayacağız.

19:50'de Venüs Koç burcuna geçecek. Barışçıl nitelikli Venüs, mücadeleci Koç burcunda rahat etmez. 30 Nisan'a dek, sevgi, ilişkiler ve ortaklıklar, hatta finansla ilgili konularda hararetin yükseleceği durumlar ve gerilimler yaşanabilir. İlişki kuruş biçimimiz ben merkezci ve hızlı, ilişkilerimiz ise hemen parlayıp sönen saman alevi gibi olabilir. Venüs 30 Nisan'a dek Koç burcunda ilerleyecek. Bu süreçte hız ve rekabet içeren sporlarla ilgilenebilir, fizik enerjimizi arttırabilecek etkinliklerde bulunmak isteyebiliriz.

Venüs'ün Koç'a geçmesinin ardından Ay boşluğa düşecek. Geceyi sakin bir şekilde, sevdiğimiz kişilerle veya sevdiğimiz konularla ilgilenerek geçirmeye bakıyoruz.

06 Nisan Çarşamba: Geceyarısından sonra bu kez Merkür yön değiştirerek Boğa burcuna geçiyor. Düşüncelerimiz daha tutarlı, gerçekçi, barışçıl, ancak esnek olmayabilir. İnatçılık, sabit fikirlilik veya karar verme süreçlerimizin uzun olması iletişimde sıkıntı yaratabilir. Öte yandan, maddi konularda kendimizi güvende hissettirecek gerçekçi, pratik ve kazançlı adımlar atabiliriz.  

Sabah 08:46'da Koç burcuna giren Ay ile güne hızlı ve enerjik bir giriş yapıyoruz. Otorite konumundaki kişilerle diyaloglarımıza dikkat edelim. Durup dururken kriz çıkartacak, güç savaşlarına yol açabilecek durumlar yaşanabilir.

07 Nisan Perşembe: Atak ve tahammül eşiğimizin düşük olduğu bir gündeyiz. Ani öfkeli çıkışlar yapabilir, riskli işlere kalkışabiliriz. 14:23'te 18 derece Koç burcunda Uranüs ile kavuşum halinde bir Yeniay gerçekleşecek. Zodyağın ilk burcunda ve yeni başlangıçları temsil eden Koç'ta deneyimleyeceğimiz Yeniay bizi "yeni" enerjiye, yeni başlangıçlara taşıyacak. Ancak, Plüto - Uranüs ve Jüpiter ile zorlayıcı açılarının olması, zorlayıcı koşulları da beraberinde getirecektir. Yenilikler birtakım krizli durumların tetiklenmesi sonucunda gerçekleşebilir.

17:57'de Ay yeniden boşluğa düşecek. Geceyi akışa uydurarak geçirmek durumundayız.

08 Nisan Cuma: 09:09'da içimizdeki denge ayarı Ay, bu kez Boğa'ya geçecek ve iç dünyamız sakin, denge ve huzur ihtiyacında, barışçıl enerjilerle dolacak. Gerek Ay'ın gerekse de Merkür'ün Boğada olması, günü sakin bir platforma taşımakla birlikte, öğleden sonra tempomuz artmaya başlayacak.

09 Nisan Cumartesi:
Sakin, rahat, neşeli ve keyifli geçirebileceğimiz bir gündeyiz. Ruhumuza iyi gelen, maddi anlamda da bizi rahat ve konforlu kılacak ortamlarda olmak isteyeceğiz. 12:49'dan itibaren Ay açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. Gecenin ilerleyen saatleri sürpriz gelişmelere açık.

10 Nisan Pazar:
08:58'de Ay'ın İkizler burcuna girmesiyle birlikte iletişimin hızlanacağı, hayatın ritminin yükseleceği bir süreç başlayacak. Kısa gezintiler yapabilir, hoş sohbetlerle keyifli vakit geçirebiliriz. Akşama doğru ilişkilerde hava bozuyor! Sert tartışmalara yol açacak şekilde davranmamaya çalışmakta yarar var!

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.