Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Biraz sıkıntılı, biraz ferah!

29 Şubat - 06 Mart 2016 haftası

Zorlu enerjilerle başlamakla birlikte, bir bölümünü de olumlu bir hava içerisinde geçireceğimiz bir haftaya giriyoruz. Yakın ilişkiler, ortaklıklar ve para ile ilgili konularda olumlu ve heyecan verici gelişmeler bekleyebiliriz. Hafta sonuna doğru iletişimde yaşanabilecek sıkıntılar, keskin ve kırıcı konuşmalar yüzünden yıkıcı sonuçlara götürebilir. Fevri kararlar almamaya dikkat etmekte yarar var. İnatçılık, sabırsızlık ve kafa karışıklıkları tüm ilişkiler için birer tehdit!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
29 Şubat  Pazartesi:
Hafta, yoğun enerjiler, yakıcı duygularla başlıyor. Fazla gözü kara hareket etme, bir şeylerin üstüne üstüne gitme eğilimimiz var. Bu didikleyici, sorgulayıp kurcalayan tutum iç dünyamızı alabora edebilir. Öğleden sonra enerjiler giderek gerginleşecek. Uç noktada duygu salınımları yaşayabilir, kıskançlık, sahiplenicilik, öfkeli çıkışlar, iğnelemeler, kışkırtmalarla boğuşup durabiliriz. Düşmanca duygu ve düşüncelerin kimseye yararı olmayacağını bilelim. Sinir sistemimizi korumaya, akılcı ve stratejik davranmaya, her zamankinden çok ihtiyacımız var.  

21:55'te Ay Akrep burcundaki son açısını Mars ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek. Gece yarısından sonra tekrar açı içerisine girene dek önemli kararlar almak veya girişimlerde bulunmaktan kaçınmakta yarar var.

01 Mart Salı:
01:56'da Yay burcuna giren Ay ile daha iyimser bir enerjinin içinde olduğumuzu hissetmeye başlıyoruz. İlişkilerde daha temkinli ve birbirimizin sınırlarını karşılıklı olarak zorlamayacak şekilde davranabiliriz. Akşama doğru yine sert ve tehditkar bir hava hakim oluyor. Bu yorucu enerjilerle iyice sersemleyip kararsızlık ve kafa karışıklığı içinde kalmamız mümkün.

02 Mart Çarşamba:
Ay, Yay burcunda ilerlemesini sürdürürken genelde olumlu bir hava hakim olur. Kendimizi neşeli, rahat, mutlu ve idealist duygularla dolu, dinamik hisseder, duygu ve düşüncelerimizi özgürce ifade edebiliriz. Ancak bu sabah duygusal anlamda bir miktar depresif, neşesiz, engellenmiş ve keyifsiz hissetmemiz mümkün! Otorite konumundaki kişilerle görüş ayrılıkları yaşayabilir, kendimizi eli kolu bağlı hissedebiliriz. Ancak bu tatsız atmosfer, öğleden itibaren yerini keyifli bir döneme bırakmaya başlıyor.

Bugün yakın ilişkileri temsil eden Juno, Akrep burcunda geri gitmek üzere durağanlaşıyor. Böylece kişisel veya profesyonel anlamda tüm ilişkilerimizde bir yeniden gözden geçirme, derinleşme ve dönüşüm sürecine giriyoruz.   

Akşam saatleri Ay - Merkür arasındaki uyumlu etkileşimle bizi kalbimizin sesini dinlemeye götürecek.

03 Mart Perşembe:
Sabah saatlerinden verim almamız biraz güç. 04:55'den 12:03'e dek Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacak. Öğleden itibaren Oğlak burcuna giren Ay ile kişisel konuları bir kenara bırakıp, derlenip toparlanıyor, işe güce dört elle sarılıyoruz. Başarı ve hedefe odaklı, azimli, gerçekçi ve disiplinliyiz. Önemli görüşme ve toplantılarımızı bugün öğleden sonra saatlerine almak iyi bir fikir olabilir.

04 Mart Cuma:
Ay Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Kararlı, istikrarlı, ciddi ve disiplinli yaklaşım şeklimiz sürüyor. Öte yandan, dış dünyanın gereklerini yerini getirirken sezgilerimizi, içgörülerimizi de kulak arkası etmememiz gerektiğini anlıyoruz. Ay (Oğlak) - Neptün (Balık) ile uyumlu açı içine giriyor.

Akşam saatleri Oğlak burcundaki Ay'ın Plüto  ve Uranüs ile etkileşimleri, bizi yoğun duygusal tsunamilere taşısa da, gecenin ilerleyen saatlerinde Jüpiter gerilimi söndürüp, daha yapıcı ve rahat bir platforma çekebilecek.  

05 Mart Cumartesi:
Hafta sonuna ciddi enerjiler ve yapılması gereken işlerle başlıyoruz. Gün boyunca Ay Oğlak'ta ilerlemesini sürdürüyor.

Sabah saatleri iletişimde dikkatli olmamız gerekli. Düşünülmeden sarf edilmiş bir söz veya aceleye getirilmiş kararlar pek çok ilişkiyi zedeleyebilir.

İletişim, mantık ve muhakemeyi temsil eden Merkür bugün itibariyle düşük konumda olacağı Balık burcuna geçiyor. Merkür Balık burcunda tarafsız düşünme özelliğini yitirir. Olumlu anlamıyla sezgisel düşünme ve algılamayı destekleyen bu konum, canlı bir hayal gücü ve vizyon verecektir hiç kuşkusuz. Ancak dikkat eksikliği, ayrıntıların atlanması, net düşünememek, yanlış anlaşılmalar veya kararsızlık sorun yaratabilir. Merkür'ün Balık burcundaki serüveni 23 Mart'a dek sürecek.

Akşama doğru Kova burcuna giren Ay ile sosyalliğimiz artıyor. Arkadaşlarımızla birlikte olmak, grupça hareket etmek ihtiyacımız öne çıkıyor.

06 Mart Pazar:
Düne oranla daha sakin ve dengeli bir gündeyiz. Arkadaşlık, organizasyonlar ve sosyallik açısından destekleyici enerjiler var. Ancak, Güneş (Balık) - Satürn (Yay) karesi, gün boyunca bizi zorlayıp, hayal ve ideallerimiz ile bizim aramıza görünmez bir duvar örebilir. Kendimizi baskılanmış hissedebiliriz. Kendi kendimizin otoritesi olup, sınırlarımızı koruduğumuz ve isteklerimizi dayatmayıp otorite savaşlarına girmediğimiz sürece, içinde kendimizi rahat hissedeceğimiz bir esnek düzen geliştirebiliriz.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.