Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde akılcı yaklaşımlar!

15 Şubat - 21 Şubat 2016 haftası

Bu hafta sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs hava gruplarından Kova burcuna geçiyor. 13 Mart'a dek, özellikle yakın ilişkilerde, özgürlük, eşit haklara sahip olma, düşünce alışverişleri ve mesafe ihtiyacımız artacak. Arkadaşlıklar, grup çalışmaları, entelektüel veya toplumsal, insanlık yararına  çalışmalar önem kazanacak. Bir ilişkide taahhüde girmekten kaçınmak ya da özgürlük ihtiyacını ilgisizlik, kopukluk düzeyine çekmek, bu konumun gölge yönleri olarak deneyimlenebilir.

19 Şubat Cuma günü Güneş su gruplarından, değişken karakterli Balık'a geçiyor. Daha hassas, sezgisel ve yaratıcı yönlerimizin ön plana geçeceği bir döneme giriyoruz.

Haftanın en dikkat etmemiz gereken zorlu günleri ise, 16 Şubat Salı ve 20 Şubat Cumartesi! Mümkünse önemli konuları o günlere almamaya ve özellikle iletişimde çok dikkatli olmaya bakalım.  

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
15 Şubat Pazartesi:
Hafta gergin enerjilerle başlıyor. Düşünce ve duygularımız arasındaki kutuplaşma tüm ilişkilerimize yansıyabilir; dikkatli olmakta yarar var. Öğleden itibaren gerilim yerini yumuşak ve barışçıl enerjilere bırakıyor. 12: 55'te Ay boşluğa düştükten sonra gün inişli çıkışlı, dalgalı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Kritik konuları, önemli görüşme ya da toplantıları, zamanla sınırlı ve acele işleri Ay'ın İkizler burcuna gireceği 16:55'ten sonraya almak iyi olur.

16 Şubat Salı:
Bugünün ritmi hızlı, temposu yüksek, iletişim trafiği bol. Ancak, aşırı hassas ve etkilere açık bir duygusal modda olabiliriz. Kafamız kolayca karışabileceğinden aldanma veya kendi kendimizi kandırmaya yatkınız; dikkat! Öğleden sonradan itibaren kendimizi baskı altında, kısıtlanmış, yetersiz ya da reddedilmiş hissettirecek bir enerjiyi içselleştiriyoruz. İşlerimiz umduğumuz gitmeyebilir ya da gecikme veya engellerle karşılaşabiliriz. Sinir sistemimizi rahatlatacak melisa ya da papatya çayından yararlanabiliriz. Akşam saatleri daha iyi geçebilir.

17 Şubat Çarşamba:
Dünün aksine, bu sabaha daha neşeli, umutlu ve güzel duygularla başlıyoruz. Ancak bu kez her şeyi abartma, uç noktalarda yaşama eğilimimiz yüksek. Fazla yiyip içme, savurganlık, tembellik, rahatlık veya boşvermişlik içine düşebiliriz. Fazla dağılmamaya ve altından kalkamayacağımız işlere girişmemeye bakalım. 06:16'da Venüs Kova burcunda yol almaya başlayacak. Özellikle yakın ilişkilerde birbirimize soluk aldıracak alanlar bırakmak durumundayız. Arkadaşça sevgi, grup çalışmaları ve zihinsel ağırlıklı ilişkiler önem kazanıyor.

18:38'de Ay bir kaç saatliğine boşluğa düşüyor ve 21:24 itibariyle Yengeç burcunun hassas, anaç ve duygusal dünyasında ilerlemeye başlıyor.

18 Şubat Perşembe:
Bugün iç dünyamızla temasa geçip kendimizle ilgilenmek, duygusal anlamda kendimiz doyurmak ihtiyacındayız. Duygusal tepkiler vermeye açık olduğumuz için her zamankinden daha sübjektif ve alıngan olabiliriz. Ailemiz ve sevdiklerimizle kendimizi ait hissettiğimiz ortamlarda olmak bize iyi gelecek. Yaklaşık iki gün boyunca ev, aile, anılar, vatan ve bağlılıkla ilgili konular gündemimizi oluşturabilir.

19 Şubat Cuma:
Oldukça duygusal, hassas, kırılgan ve etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Olumsuz kişi veya ortamlardan uzak durmaya çalışalım. İç dünyamızın ihtiyaçlarını temsil eden Ay'ın Yengeç'te olmasının yanı sıra, bugün 07:33'te Güneş de Balık burcuna geçiyor. Sevgi, şefkat, duyarlılık, yardımlaşma, özveri, ruhsallık, sanat ve yaratıcılık ile ilgili konuların gündemi oluşturacağı bir aylık bir sürece giriyoruz. Balık egoyu geri çekerek bütünlenme ihtiyacında olmayı temsil eder. Bunun için ise gerekli olan şey sınırları kaldırmak, yok etmektir. Katı sınırlar koyarak her şeyi  kontrol etmeye çalıştığında, hayatın ona ne söylemeye ya da neler sunmaya çalıştığını göremez hale gelir. Kabullenici ve kendi iç rehberiyle temasta olmak ise, onu çok daha büyük bir kaynağa bağlar. Sınırsızlık duygusu, iyilik ve yardımseverlik arzusuyla onu diğerlerinin hayatına müdahaleye, dolayısıyla kurban - kurtarıcı rollerine, kaçış ve bağımlılıklara taşıyabilir.

16:36'da Ay yine açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girmek üzere boşluğa düşecek. Geceyi dinlenerek, ruhumuzu sıkmayacak kişilerle sakin bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.  

20 Şubat Cumartesi:
Ay, 04:16'da Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak. Bugün düne oranla enerjimiz yüksek, daha canlı, dışa dönük ve neşeliyiz. Ancak sabah saatlerinden itibaren ilişkilerde zorlayıcı etkiler tırmanışta! Ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmekte yarar var.

21 Şubat Pazar:
Bugün düne oranla her şey yolunda ve kendimizi daha iyi hissediyoruz. İkili ilişkiler ve sosyallikler adına destekleyici, güzel bir gündeyiz. Günü keyifle planlayabilir, rahatça organize olabiliriz.

Herkese iyi haftalar diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.