Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyoruz!

25 Ocak - 31 Ocak 2016 haftası

Haftaya ileri gitmek üzere durağanlaşan Merkür'ün enerjisiyle başlıyoruz. Aksayan, ayak sürüyen işlerimiz yavaş yavaş yoluna girmeye başlıyor ve ilerliyoruz. Ancak her zaman söylediğim gibi, bir gezegen ileri ya da geri gitmeye hazırlanırken durağanlaştığında bir kaç gün boyunca gölge dediğimiz olumsuz yönlerini açıkça ortaya koyar. O nedenle bu hafta iletişim, ulaşım, iletişim araçları ( telefon, televizyon, faks vb ), eğitim ve ticaretle ilgili konularda tedbiri ve özeni elden bırakmayacağız. Detaylar her zamankinden çok dikkat istiyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
25 Ocak Pazartesi:
Haftaya karışık ve dağınık enerjilerle giriyoruz. Yarın sabaha dek Ay boşlukta açısız ve bağlantısız kalacak. Bu akşam Merkür'ün de ileri gitmek üzere durağanlaşacağını hesaba katarsak, iletişimde, ulaşımda, günlük düzenimizde her şey planlandığı gibi gitmeyebilir. Sakinliğimizi koruyalım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım. Yarın koşullar daha iyi.

26 Ocak Salı:
Sabah 05:46 itibariyle Başak burcuna giren Ay ile dünkü dağınıklık ve rehavetten sıyrılmaya başlıyoruz. Sevgi, ilişkiler ve para ile ilgili konularda her şey yolunda gidebilir. Ancak, akşam saatleri etkilere açık durumdayız. Kendi kendimizi kandırmaya veya yanıltıcı yaklaşımlara karşı uyanık olalım.

27 Ocak Çarşamba:
Günümüzü en iyi şekilde organize edip, etkin ve verimli bir şekilde işlerimizi yoluna koyuyoruz. Detay gerektiren konularla rahatlıkla ilgilenebiliriz. Bugün önemli görüşmeler ve ciddi kararlar almak için ideal. Kadersel karşılaşmalar yaşanması da mümkün.

28 Ocak Perşembe:
Gece yarısından sonra boşluğa düşen Ay, 16:58'e dek açısız kalıyor. Günü akışa ayak uydurarak geçiriyoruz. Akşamüstü itibariyle en en önemli konular içsel uyumumuzu ve dengemizi bozmadan bir başkasıyla birlikte olabilmeyi başarmak, huzur ve tatmin duymak...

29 Ocak Cuma:
Denge ve huzur ihtiyacında olmamıza karşın,  sabah saatlerinde bunu elde etmek oldukça güç. Öğleden sonra  ilişkiler daha rahat akıyor. Sosyallikler açısından iyi bir gündeyiz.

30 Ocak Cumartesi:
Gün gerilimli başlamakla birlikte,  yavaş yavaş gergin enerji çözülerek yerini hassasiyet ve romantizme bırakacak.  Ay bütün gün boşlukta! İlişkilerde her şey yolunda. Yeter ki takıntılı düşüncelerle karşımızdakini zorlamayalım!

31 Ocak Pazar:
Sabah 06:50 itibariyle Ay Akrep burcunun derin ve yoğun, tutkulu dünyasında ilerlemeye başlıyor. Sevdiklerimizi daha derin bir bağ kurma ihtiyacımız yükseliyor. Sezgi ve algılarımız bir hayli keskin olacağı için, söylenenlerin ardındakileri de sezmemiz mümkün.

İyi haftalar ve yarı yıl tatiline girmiş öğrencilere keyifli bir zaman geçirmelerini diliyorum.

Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.