Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Olumlu gelişmeler!

11 Ocak - 17 Ocak 2016 haftası

İlginç bir haftaya giriyoruz. Bir yandan Merkür ve Jüpiter’in geri hareketinin getirdiği yavaşlama, öte yandan Venüs’ün ilişkiler ve finans konularında sürpriz gelişmeler ve ani olaylara taşıyacak açıları ve gelecekle ilgili olumlu sinyaller içeren etkileşimler var. Her şey yavaş, ama olması gerektiği gibi ilerliyor; sisteme güvenmemiz gerek.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
11 Ocak Pazartesi:
Sabah saatleri sakinliğimizi korumamız son derece önemli. Unutmayalım; öfkeyle kalkan zararla oturur! Dikkatsizlik ve telaş sonucu sakarlık ya da kazalara açık saatlerdeyiz. Öğleden sonra akış daha rahat. Sosyallikler ve grup çalışmaları açısından güzel bir akşam olacak.

12 Ocak Salı: Sabahın erken saatlerinde boşluğa düşen Ay, gün boyunca açısız ve bağlantısız kalacak. Dolayısıyla bugün işler planlandığı gibi gitmeyebilir. Kendimizi çok sıkmayalım. Merkür ve Jüpiter retrosunu da hesaba katarsak bugün her şey olduğu, olabildiği kadar! Mümkünse bugünü kişisel gelişim ve ruhsallık içeren konulara, ya da sanat, yaratıcılıkla ilgili esinler veren etkinliklere  ayıralım. Güzel bir film seyredebilir ya da sürükleyici bir kitabın içine dalıp dünyayla cereyanı bir şekilde, keyifle kesebiliriz!

13 Ocak Çarşamba:
01:54 itibariyle sezgiselliğin ve farkındalığın alabildiğine yükseldiği bir duygusal süreç başlıyor; Ay artık Balık burcunda! Venüs’ün Uranüs ile üçgen açısı ise sevgi, ilişkiler ve finansla ilgili konularda bizi heyecanlı, tempolu ve sürpriz gelişmelere taşıyor. Ayrıca sanat , yaratıcılık ve finans konularında da olumlu ve motive edecek ani gelişmeler beklenebilir.

Akşam saatlerinde duygusal anlamda tam tersi bir uca sürüklenebiliriz. Kendimizi sıkışmış, kısıtlanmış, baskı altında hissettirebilecek etkilerle yüzyüzeyiz. Duygularımızın sorumluluğunu almak ve gereğini yapmak, yani kendimizle ilgilenmek durumundayız. Bizi sıkan, enerjimizi daraltan kişilerle biraraya gelmekten kaçınmakta yarar var.

14 Ocak Perşembe:
Enerjisi yüksek, iletişimi ve temposu yoğun bir gündeyiz. Gerekli gereksiz pek çok konu gündemimizi meşgul edebilir. Bugün olabildiğince ölçülü olmaya çalışalım. Yakın ilişkilerde ise, dikkatli ve özenli olmayı gerektiren etkiler var.

18:32’de Ay boşluğa düşüyor. Geceyi sakin bir şekilde, sevdiğimiz insanlarla veya sevdiğimiz konularla ilgilenerek ya da dinlenerek tamamlamaya çalışalım. Gerilimli konulardan uzak durmak iyi olacaktır.

15 Ocak Cuma:
04:49’da Ay boşluktan çıkarak Koç burcuna geçiş yapacak. Güne enerjimiz yüksek, dinamik bir şekilde “merhaba” diyoruz. Özgürce, cesur ve spontan bir şekilde isteklerimizin peşinden gidebiliriz. Telaş, düşünmeden hareket etmek, öfkeli reaksiyonlar ve tahammülsüzlük bu konumun olumsuz yansımalarından; dikkatli olalım. Jüpiter geri harekette olmasına rağmen, yurt dışı, seyahat, eğitim ve hukuki konular bakımından destekleyici bir gündeyiz.

16 Ocak Cumartesi:
Hafta sonu zorlu enerjilerle başlıyor. Ani çıkışlar veya öfke patlamaları ilişkilerde sıkıntı yaratabilir. Meselelere serinkanlılığımızı ve tarafsızlığımızı koruyarak yaklaşmanın büyük yararını göreceğiz. Neyse ki akşamüstünden itibaren enerjiler yumuşayacak ve yakın ilişkilerde ihtiyaç duyduğumuz sıcaklığı verecek.

17 Ocak Pazar:
Geceyi Ay boşluktayken geçiriyoruz. 07:49 itibariyle Boğa’nın sakin, güvenli, barış ve huzura taşıyan duygu dünyasındayız artık! Bugünü keyifli bir şekilde geçirmemek için hiç bir neden yok. Güneş’in yönetiminde olan Pazar gününü, kalbimizin isteklerine göre gönlümüzce  ve sevgi dolu birlikteliklerle zenginleşerek geçirmeye niyet edelim.

Herkese güzel bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.