Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Zorlu bir hafta!

23 Kasım - 29 Kasım 2015 haftası

Hem kişisel hem de global anlamda zorlu bir haftadayız yine! Çarşamba gece yarısından sonra İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay’ın Satürn, Merkür ve Neptün ile gerilimli etkileşimleri, bizi ciddi anlamda sarsıp sallayacağa benziyor. Hava koşullarındaki ani değişiklikler, yağmur, rüzgar ve fırtına cabası! Özetle bu hafta özellikle ilişkiler konusunda kafamız karışık, gergin ve tepkiselliğe açık, aynı zamanda zorlu hava koşullarıyla da baş etmek durumundayız. Neyse ki hafta sonunun büyük bir bölümü, destekleyici ve güzel enerjilerle yüzümüzü güdürmeyi başaracak!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
23 Kasım Pazartesi:
Ay’ın boşlukta olduğu bir günle başlıyoruz haftaya. Dolayısıyla, günü dağınık enerjilerle belirsizlik içinde rotamızı çizmeye çalışarak, verimsiz geçirme ihtimalimiz yüksek.

18:26’da Ay’ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte içinde bulunduğumuz istikrarsız havadan çıkıyor, daha sakin, dingin ve huzurlu bir moda çekiliyoruz. Ancak bu kez de gecenin ilerleyen saatlerinde karşıt açı içerisine giren Venüs (Terazi) ile Uranüs’ün (Koç) gergin enerjisi bizi rahat bırakmıyor! Kendimizi huzursuz, sıkıntılı, baskılanmış hissedebiliriz.

24 Kasım Salı: Venüs ile Uranüs’ün ilişkilerde iniş çıkışlara savuran etkisi halen sürüyor. Para ile ilgili konularda da beklenmedik durumlarla karşılaşmamız mümkün. Buna rağmen, destekleyici ve dengeleyici enerjiler de var. Akşama doğru bu olumlu hava giderek artacak.

25 Kasım Çarşamba: Sabaha karşı boşluğa düşen Ay, 19:16’ya dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Bugünü akışa ayak uydurarak geçirmekte yarar var. Pek çok konu kontrolümüz dışında gelişebilir. Bu karmaşa ya da belirsizlikler içindeyken sağlıklı girişimlerde bulunup, önemli ve nihai kararlar almak pek mümkün gözükmüyor.

Akşama doğru İkizler’e geçen Ay, iletişimin yoğun olacağı bir sürece işaret ediyor. Hafta başından bu yana Yay burcunda kavuşum halinde bulunan Güneş ile Merkür gereksiz ve ıvır zıvır pek çok konunun paylaşılabileceği bir etkiyi açığa çıkarmaya başlamıştı. Ay’ın İkizler’e geçmesiyle birlikte bu etki katlanarak artıyor. Bilginin ne olduğuna değil, güvenilir bir kaynaktan olup olmadığına bakmakta yarar var. Akşama doğru, gece yarısından sonra gerçekleşecek Dolunay’ın gergin enerjisini güçlü bir şekilde hissetmeye başlıyoruz. Serinkanlılığımızı korumaya, meselelere sakin bir şekilde yaklaşmaya çalışalım. Unutmayalım; öfkeyle kalkan zararla oturur!

26 Kasım Perşembe: 00:45’te 3 derece İkizler – Yay aksında Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay’ın Satürn (Yay), Neptün (Balık) ve Merkür (Yay)‘den oluşan değişken burçlardaki T-Kare açıyı tetiklemesi huzursuz ve kaotik bir enerjiyi açığa çıkaracak. Ağzımızdan çıkan her sözcüğe çok dikkat edelim. İletişimde her zamankinden daha özenli olalım ve karşımızdakini can kulağıyla dinleyip yanlış anlamalara meydan vermeyecek şekilde açık ve net konuşalım. Dolunay’ın etkin olacağı 15 gün boyunca, hayata bakış şeklimizi ve alışkanlıklarımızı gözden geçiriyor, hayal ve ideallerimizi sorgulama yoluna gidiyoruz. En önemlisi, bizden farklı düşünenlere karşı hoşgörü ve anlayışla bakmaya çalışıyoruz.

27 Kasım Cuma: 05:37 itibariyle Ay yeniden boşlukta kalacağı bir sürece giriyor. Bugüne önemli toplantı veya görüşmeleri almamak iyi olur. 21:27’de duygusal yoğunluğumuz ve aidiyet duygumuzun artacağı bir moda geçiyoruz; Ay Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor!

28 Kasım Cumartesi: İç dünyamız ile temasımızın artacağı, duygusal ihtiyaçlarımızın farkına vararak onları doyurmak isteyeceğimiz, sezgiselliğimizin yüksek olduğu bir gündeyiz.  Ev ya da ailevi konularla ilgilenebiliriz.

Akşamüstünden itibaren çatışma, kaza ya da sakarlıklara açık olmayı getiren bir etkiyle karşılaşıyoruz. Sinirlerimize hakim olmamız gerekiyor. Zira akşam saatleri stres kreşendo yapıyor! Yersiz kıskançlık ve sahiplenmeler ilişkileri yıpratabilir.

29 Kasım Pazar: 14:46’da Ay boşluğa düşene dek gün keyifli, güzel bir akış içinde gözüküyor. 16:49’da gerçekleşecek Güneş (Yay) – Neptün (Balık) karesi, bizi tatsız, keyifsiz bir moda sokabilir. Kendimizi yorgun hissedebiliriz. Hayatımızda bir şeylerin yanlış gittiği duygusuna kapılmamız da mümkün. Bol bol dinlenelim. İstemediğimiz ortamlarda, hoşlanmadığımız kişilerle olmaktan sakınalım.

Her şey gönlünüzce olsun! Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.