Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Dengeyi ve ölçüyü tutturmak!

02 Kasım - 08 Kasım 2015 haftası

Bu haftanın dinamikleri, kişisel ve global anlamda zıtlıklara karşın bir arada barış ve huzur içinde olmayı başarmak üzerine kurulu! Hafta başında Venüs ile Mars Başak burcunda kolkola girerek sevgi, huzur, uyum ve adalet duygusuyla harekete geçecekler. Sevdiğimiz ve bizim için değerli olan şeyler için mücadele etmenin önemini kavrayacağız. Haftanın son gününde ise Venüs bu kez kendi yönettiği burçlardan Terazi’de ilerlemeye başlayacak. Tüm ilişkilerimizde barışçıl yaklaşımın, nezaket, anlayış ve zarafetle yoğrulmuş bir uzlaşının kendini hissettirdiği bir sürece doğru ilerleyeceğiz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
02 Kasım Pazartesi:
Duygusal reaksiyonlara açık, hassas bir günle başlıyor haftamız. Vatan, ailevi konular, duygusal ihtiyaçlarımız ve ev ile ilgili konular gündemimizi oluşturuyor. Objektifliğimizi korumak ve meselelere sağ duyulu yaklaşmak durumundayız. Aksi halde, mide ve tüm sindirim sistemimiz alarm verebilir.

10:06’da Merkür Akrep burcuna giriyor. 21 Kasım’a dek zihnimiz görünenin altındakini kavramakla ilgili daha derin ve yoğun sondajlarda olacaktır. Bu süreçte hiç bir yüzeysel yaklaşım bizi tatmin etmeyecektir. Daha derin ve sezgisel çalışacak olan zihnimiz, olumsuz ifadesiyle diğerlerini manipüle etmeye, kendi düşüncelerini dolaylı bir şekilde dayatmaya yönelik çalışabilir. İçimizde tuttuğumuz, sakladığımız bazı düşüncelerin şimdi bilinçdışı bir şekilde ortaya dökülüvermesi işten bile değildir. Öte yandan dürüst konuşmaların ilişkilerimizdeki acabaları veya yanlış anlamaları sileceğini de söylemek gerekir. Şimdi asıl yapmamız gereken kendi düşüncelerimizi de arıtmak, kötücül ya da takıntılı bulduğumuz yönlerimizi ıslah edip dönüştürmektir.

03 Kasım Salı:
Bugün ilişkiler anlamında oldukça olumlu ve çok destekleyici! Venüs ile Mars 04:10 itibariyle Başak burcunda kavuşumda olacaklar. Duygusal ihtiyaçlarımızı belirleyen Ay’ın ise gün boyunca Aslan burcunda hareket edecek olması bu enerjiyi daha da güçlendirecek. Neşeli ve keyifli bir modda olabileceğiz. Mars, takdir duygularını esirgemeyerek Başak burcundaki utangaç Venüs’e sevgi, ilişkiler ve flört konularında cesaret verecektir. Sevgi dolu, uyumlu ve huzurlu yaşamak için tüm enerjimizi ortaya koyabileceğiz. Geç saatlerde Ay’ın Neptün ile gergin etkileşimi bile keyfimizi kaçırmaya yol açmayacak.

04 Kasım Çarşamba:
04:48 itibariyle Ay boşluğa düştükten sonra bütün gün boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacak. Günü akışa ayak uydurarak tamamlamak gerekiyor. Önemli toplantı ve görüşmelerimiz ile zamanla sınırlı ve riskli işlerimizi bugüne almamakta yarar var.

05 Kasım Perşembe:
Sabaha karşı Başak burcuna giren Ay ile üzerimize sinen rehavet ve dağınıklıktan sıyrılmaya, dikkatimizi işe güce vermeye başlıyoruz. Bu kez de detaylara takıntı, aşırı titizlik gösterme ya da sürekli eleştirecek bir şeyler bulma eğilimimiz bizi ve çevremizi zorlayabilecek. Akılcı ve mantıklı davranmaya çalışarak, günlük düzenimizde hoşumuza gitmeyen veya bize uymayan konular varsa onları değiştirmeye çalışmak akıllıca olacaktır. İçimize sinmeyen, hazmedemediğimiz konular sindirim ve boşaltım sistemlerimizi sıkıntıya sokabilir. Hafif yiyelim, midemizi dinlendirelim. Vücudumuzu arındıracak diyet ya da detokslar veya spor programları için elverişli bir dönemdeyiz.

06 Kasım Cuma:
Bugün her şeyi mükemmel yapma isteğimiz ile boşverip kendimizi akışa bırakma eğilimimiz arasında gitgeller yaşayabiliriz. Jüpiter (Başak) ile Uranüs (Koç) arasındaki gerilimli etkileşim bu konudaki kaygımızı arttırabilir. Hevesle yeni bir şeylere başlamak isteyip, yeterince iyi ve hazır olmadığımız düşüncesiyle huzursuzlanabilir, ya da tam tersi aşırı kendimize güven sonucunda pervasız ve riskli kararlara atılabiliriz. Aynı açıyı 2016’da iki kez daha deneyimliyor olacağız.  

07 Kasım Cumartesi:
17:45’e dek Ay Başak’ta yolculuğunu sürdürecek. Bu süreçte zorunlu işlerimizi halletme ve günlük düzenimizi gözden geçirmekle ilgili konularla haşır neşir olacağız. Ardından Terazi’ye giren Ay ile hayatımızda bir denge ve uyum tutturmaya çalışacağız. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca sevgi, ilişkiler, ortaklıklar konusunda ne kadar doyumlu ve mutlu olduğumuz gibi konular öncelikli olacak.

08 Kasım Pazar:
Huzur ve sükun ihtiyacı ile başlıyoruz bugüne. İlişkilerde alma – verme dengesini kurabilmek bizim için olmazsa olmazlardan olacak. Kararsızlık ruhumuzu yorabilir. Hak ve hukukla ilgili konularda aşırı tepkiler verebiliriz. Günü sanat, müzik, güzellik ve estetikle ilgili konularla ilgilenerek, sevdiğimiz kişi ya da ortamlarda keyifle geçirmeye bakalım. Rafine ilişkilere, bizi olumlu etkileyecek kişilere ihtiyacımız var.  

17:30’da Venüs kendi yönetimindeki Terazi burcuna geçecek. 6 Aralık’a dek devam edecek bu süreçte bizimle aynı görüşte olmayan kişilerle bir noktada buluşup anlaşma zemini yakalamamız daha kolay! Kendimizi karşımızdaki kişinin yerine koyabilme kapasitemiz artacağından, tüm ilişkilerimizde anlayış, uyum, nezaket ve uzlaşının olumlu yansımalarını görebileceğiz.

Bugün sabaha karşı yaz saatleri uygulamasının biteceğini unutmayalım. Saatlerimizi bir saat geriye alıyoruz.

İyi Haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.