Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Terazi burcunda yeniay!

12 Ekim - 18 Ekim 2015 haftası

10 Ekim’de Ankara’da düzenlenen barış mitingindeki bombalama olaylarının yüreklerimize çöken ağır enerjisi ve hüznüyle başlıyoruz haftaya! Bu korkunç katliam sonucu 100 civarında can kaybımız ve en az o kadar yaralı insanımız var. Hayatını kaybedenlere Tanrıdan rahmet, yakınlarına sabır ve dayanma gücü, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Umarım ülkemiz hasretini çektiği barış ve huzur dolu günlere kavuşur!

Bu hafta Terazi burcunda bir Yeniay’ımız olacak. Terazi sevgi, barış, huzur, denge ve uyumun temsilcisi Venüs tarafından yönetilen bir burç. Ne ilginçtir ki barış adına düzenlenen bir mitingte barışı sabote edecek olaylar yaşandı. O gün gökyüzünde oldukça gerilimli, ani olayları, patlama ve isyanı gösteren açılar mevcuttu. (Güneş – Uranüs karşıtlığı) Salı günü sabah erken saatlerde gerçekleşecek Yeniay’ın yine Uranüs (Koç) ile karşıt açı içerisinde olacağı görülüyor. Oldukça temkinli, dikkatli hareket etmemiz gereken bir sürece ilerliyoruz. İlişkilerde kaynama noktasına  konular birden ortaya dökülüverebilir. Bizi sıkan, boğucu ilişkilerden ani bir kararla özgürleşebiliriz. Bir ay boyunca etkin olacak Yeniay ile ya mevcut ilişkilerimizi dönüştürecek ya da sona erdirecek kararlara doğru ilerleyeceğiz.
Hafta sonu bu anlamda sürpriz gelişmelere açık.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
12 Ekim Pazartesi:
Öfke, tepkisellik ve başkaldırıyı tetikleyen enerjilerle giriyoruz yeni haftaya. Zorlu bir gündeyiz. Otorite konumundaki kişilerle tatsızlıklar yaşanabilir. Gerilim gün içinde tırmanacağa benziyor. Serinkanlılığımızı korumaya, meselelere tarafsız bir açıdan bakmaya gayret etmekte yarar var.

13 Ekim Salı:
03:05’te 19 derece Terazi burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Her Yeniay bizi yeni olasılıklara, fırsatlara taşır. Bu seferki Yeniay, diğer insan üzerinden kendimizi tanımaya, anlamaya, karşılıklı birbirimizden öğrenmeye yönelik enerjileri tetikliyor. Yeniay sırasında Kuzey Ay Düğümü, Merkür ve ilişkinin temsilcisi Juno asteroidi de Terazi burcunda yer alırken, Uranüs de Koç burcunda Yeniay’ın tam karşısında konumlanacak. Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs ise, “Karmanın Efendisi”, “Büyük Öğretmen” Satürn ile kare açı içine girecek. Dolayısıyla bizi mutsuz eden, kısıtlayan, yük gibi algıladığımız tüm ilişkilerden özgürleşmek ihtiyacında olacağız.

Bugün enerjiler dalgalı ve istikrarsız olacağı için herhangi bir adım atmazdan evvel iki kere daha düşünelim. Hatta Yeniay’ın hemen ardından Ay boşluğa düşeceği için, iyisi mi önemli girişimlerimizi yarına alalım.

14 Ekim Çarşamba:
Geceyarısından hemen sonra Ay Akrep burcuna girecek. Yoğun ve yakıcı duyguların hakim olacağı bir sürece gireceğiz. Haftanın diğer günlerine oranla yine de daha dengeli ve uyumu destekleyen enerjiler var.

15 Ekim Perşembe:
Sabaha karşı boşluğa düşen Ay, yarın öğle saatlerine dek açısız ve bağlantısız kalacak. Gün kendi ritminde akıyor.  Zamanla sınırlı önemli işlerimiz veya kritik görüşmelerimiz beklediğimiz gibi gitmeyebilir.  Sonuç almak istiyorsak, yarın Ay’ın öğleden sonra açı içine gireceği bir zaman dilimini tercih edelim.

16 Ekim Cuma:
Sabah saatlerinden verim almak güç. 12:20 itibariyle Ay’ın Yay burcuna girmesiyle birlikte enerjimizle birlikte motivasyonumuz da yükseliyor. Ancak akşama doğru zorlayıcı enerjiler yine devrede!

17 Ekim Cumartesi:
İlişkilerde güven konusunda önemli dönemeçler yaşanabilir. Aldanma, aldatılma, yanılma, kendi kendimizi kandırma gibi konularla baş etmek durumunda kalabiliriz. Aynı zamanda para ile ilgili konularda dalgınlık, dikkatsizlik sonucu kayıplar yaşanabilir. Venüs (Başak) ile Neptün (Balık) karşıt açıdalar.

Öğleden itibaren boyumuzu aşacak risklere kalkışabilme ihtimalimiz yüksek. Kaza, sakarlık veya fevriliğin getirebileceği tartışmalar gündeme gelebilir. Sınırlarımızı bilmeli ve sonradan ceremesini çekeceğimiz kararlardan kaçınmalıyız.

18 Ekim Pazar:
Bugün ilişkiler açısından olumlu ve destekleyici bir gün. Öğleden itibaren Ay boşlukta olacak. Günü içimizden geldiği gibi değerlendirelim. 21:55’te Ay bu kez Oğlak burcuna girecek. Gelecek haftaya ciddi ve disiplinli enerjilerle, iş güç ve hedeflerimize odaklı bir şekilde başlayacağız.

İyi bir hafta, barış ve huzur diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.