Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Enerjisi yüksek bir hafta!

31 Ağustos - 06 Eylül 2015 Haftası

Eylül ayı, Aslan burcundaki Venüs - Mars kavuşumunun sıcak ve coşkun enerjisiyle başlıyor. Salı günü tüm ilişkilerde sıcak ve heyecan verici, sürpriz gelişmeler bekleyebiliriz.


25 Temmuz'dan bu yana Başak burcunda geri gidişini sürdüren Venüs, 6 Eylül Pazar günü itibariyle direkt harekete geçiyor. Uzun süredir ayak sürüyen, bir türlü oturtamadığımız işlerimizi ve günlük düzenimizi yoluna koymakta zorlanmayacağımız bir süreç başlıyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
31 Ağustos Pazartesi:
09:55 -  11:35 arasında boşlukta açısız ve bağlantısız kalacak olan Ay, sonrasında Koç burcunun atak ve hareketli dünyasında ilerlemeye başlayacak.
Öğleden sonradan itibaren iletişimde çok dikkatli olmamız gerekiyor. Arzu ve isteklerimizi ifade ederken kırıcı olabiliriz. Zihinsel anlamda gergin ve tartışmalara açık bir durumdayız. Sert sözler sarfetmemiz mümkün. Aceleci kararlardan sakınalım.

01 Eylül Salı:
Eylül ayına kafa karışıklığı, kararsızlıkla birlikte, aşırı hassasiyet ve yüksek bir sezgisellik getiren dağınık enerjilerle başlıyoruz. Kendimizi ortaya koymakta, farkedilen bir duruş sergilemekte zorlanabiliriz. İçine girdiğimiz ortamlara, birlikte olacağımız kişilere dikkat etmekte yarar var. Aldanma, aldatılma veya kendi kendimizi kandırma eğilimindeyiz. Olumsuz etkileri içselleştirmemeye bakalım. Kendimizi yorgun ve enerjisiz hissedebiliriz. Önemli kararlar almak için enerjilerin istikrarlı olduğu bir günü beklemek akıllıca olur. Güneş ile Neptün karşıt açıdalar.

Öte yandan aynı gün, Venüs ile Mars'ın Aslan burcundaki kavuşumları, dağılan ruh halimizi, çözülen enerjimizi yükseltip bizi canlandırabilecek kadar güçlü. Zira, bu kavuşumun Uranüs ile de, etkisi bir kaç güne yayılacak, muazzam bir etkileşimi var!
Tüm ilişkilerde yaşanabilecek sıcak, yüksek enerjili, heyecan verici ve ani gelişmeler bizi motive edecektir.

19:35 itibariyle Ay yeniden boşluğa düşüyor. Yarın öğle saatlerine dek hayatı akışında yaşamaya bakıyoruz.

02 Eylül Çarşamba:
Sabah saatleri işlerimizi aceleye getirmemekte yarar var. Öğleden sonradan itibaren sağlam, istikrarlı adımlar atabiliyor, günü verimli bir şekilde değerlendirebiliyoruz. Yurt dışı, hukuksal konular, yatırımlar, eğitim, basın yayın medya ve seyahatle ilgili olumlu etkiler var.

03 Eylül Perşembe:
Önemli ve etkin kişilerle yapacağımız görüşme, toplantı veya sözleşmeleri bugüne alabiliriz; bu anlamda çok destekleyici, güçlü etkiler mevcut. Güneş ile Plüto uyumlu açıdalar. Boğa'daki Ay'ın Venüs, Mars ve Uranüs ile etkileşimleri bir miktar meydan okuyucu nitelikte gözükmekle birlikte, gün genelinde başarılı ve lehimize durumlara açık.

04 Eylül Cuma:
Sabah saatlerinde kendimizi kısıtlanmış, engellenmiş veya depresif hissedebiliriz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalar yaşanabilir. Olaylara nesnel ve gerçekçi bir açıdan yaklaşmak gerekir.

13:33'ten 14:43'e dek Ay'ın boşlukta kaldığı sürede ruh halimiz dalgalanmalara açık bir konumda olacak. Sonrasında İkizler burcuna giren Ay ile canlanıyoruz. Hayat daha kolay ve hızlı bir şekilde akmaya başlıyor.

Akşam saatleri abartılara açık; hiç bir konuda aşırıya kaçmamak gerekiyor.
 
05 Eylül Cumartesi:
İkizler burcunda ilerleyen Ay ile, hafta sonuna hareketli bir başlangıç yapıyoruz. Günün iletişim yönü yüksek. Kısa gezintiler yapmak, hobilerimizle ilgilenmek için bugün ideal. Öğleden itibaren ilişkilerde zorlayıcı etkiler devreye giriyor. Akşama doğru enerjiler keyifli ve ilişkilerde hoşluklar yaratacak bir kıvamda gözüküyor. Sosyallikler açısından renkli bir akşamdayız.

06 Eylül Pazar:
Gece yarısından sonra boşluğa düşen Ay, akşam saatlerine dek boşlukta kalacak. Günü akışa ayak uydurarak geçiriyoruz.

11:28'de, 25 Temmuz'dan bu yana Başak burcunda geri gitmekte olan Venüs, direkt harekete geçmeye başlıyor. Bu süreçte değer sistemlerimizi gözden geçirdik. Bir ilişkideki değerimizden, parayla ilgili tutumumuza, sağlığımızla birlikte,  güzellik ve estetiğe verdiğimiz değere kadar hemen her konuyu yeniden düşünmek durumunda kaldık. Şimdi ise, bu konularda yaşadığımız gecikme, erteleme, engel ya da zorlukları aşarak artık geride bırakmaya hazırlanıyoruz!

20:39'da Ay kendi yönetiminde olan Yengeç burcuna geçtiğinde duygusallığımız ve duyarlılığımız artıyor. Her zamankinden kırılgan, sezgisel ve alıngaz olabiliriz. Evle ve ailevi konularla ilgilenmek, duygusal ihtiyaçlarımızın farkına varmak için en uynun zamana girdik.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.