Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Kozmik çekişmeler yoğun!

03 Ağustos – 09 Ağustos 2015 Haftası

Bu hafta Jüpiter (Aslan) – Satürn (Akrep) karesinin gergin enerjisiyle başlıyor. Birbirine zıt karakterdeki bu iki gezegenin düellosu, bizleri ağır duygusal yüklerden arınmaya ve mali konularda çalkalanmaya götürecek krizlere taşıyabilir. Global olarak ise, para piyasalarında dalgalanmalar, yasal konularda zorluklar şeklinde deneyimlenebilir. Her koşulda, neredeyse bütün bir haftaya yayılabilecek krizli bir süreç bekliyor bizi. Satürn çeker, gerer, daraltırken, Jüpiter esner, bırakır ve genişler. Satürn gerçeklerdir, Jüpiter idealler. O nedenle harekete geçmekle durup beklemek, iyi şeyler ummakla karamsarlığa düşmek arasında ikilemler yaşanabilir. Özellikle göz önünde olan insanların toplumsal statülerini zedeleyecek olaylar beklenebilir. Kısaca bu hafta özel veya iş hayatımızda dikkati, tedbiri elden bırakmamak ve gereksiz riskler almaktan kaçınmak gerekiyor. Bütün sabit burçların (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) son derecelerinde gezegenleri veya önemli noktaları bulunanlar bu etkiyi çok daha güçlü bir şekilde hissediyor olacaklar.


Jüpiter – Satürn karesi 2016 yılında, biri 23 Mart, diğeri 26 Mayıs olmak üzere, iki kez daha gerçekleşecek.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
03 Ağustos Pazartesi:
Akışa ayak uydurmamız gereken bir gündeyiz. Gün genelinde rahat geçecek ancak Jüpiter – Satürn karesinin yaratacağı sıkışıklık, duygusal ve mali konularda gerçekçi olmanın önemine ve riskli işlere tedbirle yaklaşmaya çağırıyor.

Ay, gece yarısına yaklaşırken bir kaç saatliğine boşluğa düşüyor.

04 Ağustos Salı:
Bugün enerjimiz yüksek ve iç dünyamızın ihtiyaçları daha farklı. Kendimizi atak, cesur ve aktif hissediyoruz; Ay Koç burcunda ilerliyor. İnisiyatif gerektiren işlerde başarılı olabiliriz.

Venüs geri hareketi sırasında Jüpiter ile kavuşum yapmaya başlıyor. Bu kavuşumu Venüs henüz geri gitmeye başlamamışken 1 Temmuz’da deneyimlemiştik. Bir kaç güne yayılacak bu etki özellikle bugün biraz tembellik, yayılma ve rehavet veriyor olsa da, sosyallik ve seyahat adına hoş bir etkiyi de beraberinde getiriyor.

05 Ağustos Çarşamba:
Haftanın hemen hemen en zorlu enerjilerine sahip günündeyiz. Sabah saatlerinden itibaren Ay, önce Plüto ardından Uranüs ile, gerilimi açığa çıkaracak etkileşimler içerisinde olacak. Bugünü olabildiğince sakin koşullarda ve ortamlarda geçirmeye çalışmak gerekiyor.

İlki 14 Temmuz’da gerçekleşmiş olan Venüs – Satürn karesi, bütün bu elektrikli havanın üstüne kurşun gibi çökecek. İlişkilerde tatsızlık, blokaj yaratabilecek etkilerle baş etmek durumunda kalacağız. Romantizmden uzak, gerçekçi, mesafeli ve ilişkimiz konusunda kaygılı olabiliriz. Hırpalandığımızı hissettiğimiz yıpranmış bir ilişkiyi sonlandırmamız, ya da mevcut sorunları konuşup düzeltme yoluna gitmemiz de mümkün. Venüs – Jüpiter’in olumlu ve iyicil etkisini halen hissediyor olmak, tüm zorluklara ve krizlere karşın, çok destekleyici!

06 Ağustos Perşembe:
Gece yarısından sonra boşluğa düşen Ay, 04:28 itibariyle Boğa’nın huzura ve dinginliğe çağıran, yavaş ve temkinli ama aynı oranda da sevgi ve güzelliklerle dolu, keyifli dünyasına çekiliyor. Ancak, her şeye rağmen bugün de huzuru kaçıracak etkiler var. Konuşmalarımıza çok dikkat etmeli, her şeyi kişisel almamalı ve maksadını aşacak şeyler söylemekten kaçınmalıyız. Merkür (Aslan), Venüs – Satürn karesiyle etkileşim içinde!

07 Ağustos Cuma:
Sabah saatleri gerilimlere açık olsa da, günün ilerleyen saatleri enerjiler daha rahat akıyor. Yurt dışı bağlantılar, seyahat, iş görüşmeleri için uygun bir zemin var.

22:15’te Merkür kendi yönetiminde olan Başak burcuna geçecek. Daha detaylı ve analitik düşünebilecek, günlük düzenimize odaklanabileceğiz. Merkür 28 Ağustos’a dek Başak’ta ilerleyecek. Bu süreçte fazla mükemmelliyetçilik ve kusur görmeye endeksli bakışımız sıkıntı yaratabilir. Eleştiri ve öz eleştirinin dozunu kaçırmamaya bakalım.

08 Ağustos Cumartesi:
Hafta sonuna karışık enerjilerle giriyoruz. İlişkilerde çok dikkatli ve özenli olmak durumundayız. Üzüm mü yiyeceğiz, bağcı mı döveceğiz; durup bir bakalım. Sabah 08:38’de Ay İkizler burcuna girecek. Hareketli ve enerjik, bol bol iletişim kurma ihtiyacında olacağız. Pek çok konuyla birden ilgilenmek durumunda kalmak enerjimizi tüketip sinir sistemimizi bozabilir. Ay – Neptün karesiyle kafamız iyice karışıp konuların ucunu bucağını kaçırabiliriz. Yanlış anlamalar yanlış kararlara götürebileceğinden, önemli ve kritik konuları gündem dışı bırakmak akıllıca olur.

09 Ağustos Pazar:
Bugünü hareketli ve eğlenceli bir şekilde geçirmek ihtiyacındayız. Günün enerjileri de bunu destekleyecek şekilde görünüyor. Heyecan verici güzel gelişmeler, yeni ve hoş başlangıçlar yaşanabilir.

Enerji ve hareketin temsilcisi Mars, Aslan burcuna giriyor. 26 Eylül’e dek hayatın keyifli ve güzel yönleriyle ilgilenecek, içimizdeki yaratıcılığı, sevgi ve coşkuyu içten ve cömert bir şekilde sergileyebileceğiz. Bu süreçte her şeyi aşırı dramatize etmemeye, her konuya egosal yaklaşmamaya bakalım.

İyi haftalar, güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.