Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Gerilimli bir hafta!

25 Mayıs - 31 Mayıs 2015 Haftası

Geçen hafta sonundan bu yana yükselen gerilim, pazartesi günü itibariyle kreşendo yapıyor. Bu hafta sakinliğimizi korumak pek kolay değil. Belirsizlikler, karışıklıklar, duygusal türbülanslarla iniş çıkışlar yoğun. Kısacası, Mayıs ayını zorlu enerjilerle kapatıyoruz.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
25 Mayıs Pazartesi:
Hafta gerilim dozu yüksek bir günle başlıyor!11:53’te Başak burcuna giren Ay, bizi bir düzene sokabilecek gibi gözüküyorsa da, gerek geri giden Merkür’ün etkisi, gerekse de akşam saatlerinde gerçekleşecek Venüs (Yengeç) – Uranüs (Koç) karesinin ilişkiler ve para ile ilgili konularda sarsıcı ve ne getireceği bilinemez enerjisiyle bunda ne kadar başarılı olabileceğimiz tartışılır. Beklenmedik bir anda ilişkiler, ortaklıklar veya parasal konularda radikal kararlara götürecek olaylar  yaşayabilir ya da bir şekilde bizi mutlu edecek keyifli ve sürpriz  fırsatlarla da karşılaşabiliriz. Her ne olursa olsun özgürlük ihtiyacımız artacağından, özellikle yakın ilişkilerde kısıtlayıcı davranmamak gerekiyor. Ruhsal gelişimimiz açısından, yalnız kalmamız pahasına da olsa, karşımızdakine alan tanımak, serbest bırakmak durumundayız. Haftanın ilk yarısında bu enerji kendini güçlü bir şekilde hissettiriyor.

26 Mayıs Salı:
Ay Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. İşlerimizi aksatmadan verimli biri şekilde kotardığımızda kendimizi iyi ve huzurlu hissedeceğiz. Ancak, her şeyi kontrol altına almak için fazla didinmeyelim. Zira, 02:38’de Mars (İkizler) ile Neptün (Balık) arasında etkinleşecek gergin açılarla önümüzü net bir şekilde görüp, düşüp şaşmadan ilerlememiz çok zor. Riskli işlerden uzak duralım. Dalgınlık, dikkat dağınıklığı veya fazla iyimserlik hatalı işler yaptırabilir. Kendimizi kurban pozisyonunda hissettiğimizde şikayetlere veya kaçışlara sığınıp etrafmızdakileri bezdirebiliriz. Meselelere akılcı ve tarafsız bir biçimde, uzaktan bakarak değerlendirmekte yarar var.

AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYSUN!
27 Mayıs Çarşamba:
Birbirimizi doğru bir biçimde anlamakta veya değerlendirmekte zorlanabiliriz. O nedenle önemli işlerimizi, toplantıları veya görüşmelerimizi daha uygun bir tarihe almaya bakalım. Ay gün boyunca boşlukta, açısız ve bağlantısız bir konumda olacak. Ayrıca iletişimin temsilcisi ve şu anda geri gitmekte olan Merkür ile Mars, 13:36 itibariyle İkizler burcunda birlikte hareket etmeye başlayacaklar. Ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken bir gündeyiz. En küçük bir fikir ayrılığı bile sert tartışmalara dönüşebilir.

28 Mayıs Perşembe:
Bugün iç barışımızı ve huzurumuzu sağlamak önemli ve öncelikli! 00:43’te Ay, Terazi burcunun denge, uyum, eşitlik ve paylaşım ihtiyacındaki dünyasında ilerlemeye başlıyor. Güzellik, estetik, sanatsal veya hak hukuk, adaletle ilgili konular ya da  ilişkilerdeki duygusal alışverişler gündemi oluşturabilir. Bu konularda sıkıntılar yaşıyorsak, basen, mesane, böbrekler hassasiyet gösterebilir.  Bol bol bitki çayları ve su içmeye çalışarak bedenimizi arındıralım. Avokado, yaban mersini, üzüm, limon, enginar, her çeşit fasulye, salatalık, domates, zeytin, mercimek ve ada çayı bu süreçte iyi gelecektir.

TORTULARI TEMİZLEME ŞANSI...
29 Mayıs Cuma:
Karışık ve dağınık enerjilere teslimiz. Saat 10:00 itibariyle geri giden Merkür (İkizler) ile Neptün (Balık) kare açı içine girecekler. Hayatın pratik ve gerçekçi konularında sıkıntılar yaşarken, hayal dünyamızın ve sezgisel yönlerimizin güçlendiğini fark edebiliriz. Önemli ve ciddi kararlar almaktan kaçınırken, sanat, müzik, resim, hayal gücü ve yaratıcılık isteyen konularda başarılar elde edebiliriz. Spiritüel çalışmalar için de uygun bir gündeyiz. Ancak, eğitim, ulaşım ve iletişimde çok dikkatli ve olabildiğince titiz davranmalıyız. Bazı konular bize kasıtlı olarak yanlış aksettirilebilir veya kafamız karışık olabileceğinden biz yanlış çıkarımlarda bulunabiliriz. Bu açının etkin olacağı bir kaç gün boyunca önemli ve kritik kararlar almaktan, toplantı, anlaşma, sözleşmelerden uzak duralım.

Bu etkiyle, 18 Mayıs’taki Yeniay yakınlarında almış olduğumuz kararların bizim gerçekliğimize ne kadar uyup uymadıklarını sorgulamaya ve uymayanları hayatımızdan çıkarmaya başlıyoruz. Aynı açı 3 Haziran’da bir kez daha gerçekleşecek. Böylece son bir kez daha, kalan tortuları temizleme şansını elde edeceğiz.

30 Mayıs Cumartesi:
12:35’te iç dünyamızın karanlıklarına inmemizi sağlayan, keskin ve yakıcı, güçlü enerjiler hakim oluyor. İlişkilerde tutku, nefret, kıskançlık gibi uç noktadaki duygular ile, güç ve kontrol temaları ön plana çıkıyor.

19:55’te geri giden Merkür ile Güneş İkizler burcunda kavuşum yapıyorlar. Verimsiz görüşme veya toplantılar, egoyu besleyecek yanlış kararlar veya hesap hataları başa gelebilir; dikkatli olalım!

31 Mayıs Pazar:
Bugünü bir köşeye çekilip kendimizi dinleyerek, duygusal ve ruhsal çalışmalar yaparak ya da sadece dinlenerek tamamlamak ihtiyacındayız. Esasen kendimizi yorgun veya enerjisiz hissettirecek etkiler yoğun olduğu için, böyle davranmak yerinde bir tercih olabilir.

11:16’da ilkin Venüs (Yengeç), Neptün (Balık) ile belirsizliklere ve kafa karışıklığına neden olacak zorlu bir açı içerisine giriyor. İlişkiler, ortaklıklar veya para ile ilgili konularda yanlışlar yapma, ya da bir yanlışın farkına varıp gerçeği görme ihtimalimiz yüksek. Bugün olabildiğince sağduyulu ve gerçekçi olmaya çalışalım.

16:07’de içimizi kasıp kavuran duygulara karamsarlık ve neşesizlik de ekleniyor. Güneş (İkizler) ile Neptün (Balık) kare açı içerisine giriyorlar. Kendimizi umutları gerçekleşmemiş, coşkusuz ve hayal kırıklığına uğramış hissedebiliriz. Bizi destekleyip takdir eden, hayata olumlu bakan, neşeli insanlarla birarada olmaya çalışalım.  Bol sıvı almak, sağlıklı ve organik beslenmek, vitaminlerle bedenimizi desteklemek ve dinlenmek bize iyi gelecektir.

Herkese iyi haftalar, güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.