Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Güzel bir haftaya hazır mıyız?

27 Nisan - 03 Mayıs 2015 Haftası

Önceki haftalara oranla, genel olarak daha olumlu ve rahat bir akış içinde olacağımız bir haftaya giriyoruz. Haftanın önemli dinamiklerinden biri “Tanrıların Habercisi” Merkür’ün kendi yönetimindeki İkizler burcuna girecek olması, diğeri ise Dolunay öncesi Pazar günü etkinleşecek Merkür (İkizler) – Satürn (Yay) karşıtlığının yaratacağı sorunlar… Gelecek hafta gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksındaki Dolunay, duygusal anlamda bir hayli yoğun ve sarsıcı etkilere sahip! Dolayısıyla hafta sonunda aşırı hassas ve eleştiriye karşı savunmasız olabileceğimiz bir döneme giriyor olacağız. İlişkilerde ve ortaklıklarda, paylaşılan maddi ve manevi değerler konusunda küçük ve önemsiz konuları bile büyüterek kaynayıp taşma noktasına getirebilecek olan Dolunay, bizleri cesur kararlara götürebilecek bir tetikleyiciden başka bir şey değil aslında!


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
27 Nisan Pazartesi:
Haftaya keyifli, neşeli, özgüvenimiz ve modumuz yüksek bir şekilde başlıyoruz. 17:14’e dek işlerimizi toparlayalım; sonrasında Ay boşlukta kalacak. Sonuç almak  istediğimiz önemli ve zamanla sınırlı acele işlerimizi, hata yapmamak adına, yarına ertelemekte yarar var. Geceyi sakince dinlenerek, kendimizi iyi hissettiğimiz kişilerin yanında veya sevdiğimiz bir hobimizle ilgilenerek geçirmek bize iyi gelecek.

28 Nisan Salı:
Sabaha karşı Başak burcuna giren Ay ile derlenip toplanıyor, hemen yapılacak işlerin listesini çıkarmaya koyuluyoruz! Listemizi yaparken önem ve öncelik sırası gözetmek işimizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Yapamadıklarımıza değil, elimizden gelenlere ve başardıklarımıza odaklanalım. Fazla detaycılık ve mükemmelliyetçilik, dikkatimizi sürekli aksayan yönlere çevirip moralimizi bozabilir. Özeleştirinin dozunu kaçırmamaya bakalım.

YEDİKLERİMİZE DİKKAT!..
29 Nisan Çarşamba:
Bugün de yararlı olan işler yapmaya niyetli, koşturup duruyoruz. Meselelere akılcı, pratik çözümler üretebilir, duygularımıza mantıklı kılıflar uydurma eğiliminde olabiliriz.

Ay Başak burcundayken tuzu kararında kullanmaya bakalım. Isırgan otu çayı sinir ve sindirim sistemimize iyi gelecektir. Ananas, elma, armut, üzüm, çilek, kuru incir, karnabahar, yer elması, bezelye, rezene, pırasa, balkabağı, kırmızı pancar, sarımsak, kereviz, havuç ve patates gibi yiyecekler metabolizmamızı bu anlamda güçlendirecektir.

30 Nisan Perşembe:
Elimizdeki işleri 15:14’e dek bitirecek şekilde programımızı yapalım. Sonrasında Ay, bir kaç saatliğine de olsa, boşlukta kalacağı bir sürece girecek.

17:02 itibariyle iç dünyamızın ihtiyacı paylaşımlara, sevgi ve ilişkilerde alma verme dengesine ve iç huzurumuzu bozmayacak şekilde bir var oluş sergilemeye yönelecek. Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak.

YENİ AYA HIZLI BİR GİRİŞ...
01 Mayıs Cuma:
Yeni bir aya, Merkür’ün 04:59’da İkizler burcunda yol almaya başlamasıyla, hızlı bir giriş yapıyoruz! 9 Temmuz’a dek Merkür, kendi yönetiminde olan İkizler’de hareket edecek. Yolculuğu sırasında, 19 Mayıs’tan 11 Haziran’a dek geri harekette olacak. Merkür İkizler’deyken meselelere akıl, mantık çerçevesinden tarafsızca yaklaşırız. Ancak, düşüncelerimiz hızlı bir şekilde değişebileceğinden, kimi zaman bu durum kararsızlık ya da yüzeysellik olarak algılanabilir. Merkür’ün olumlu kullanımı bilgi toplamak ve bunları tarafsız bir şekilde iletmek, meselelere her yönüyle bakabilecek çevik bir zihin ve algılama kapasitesi getirecektir. Gölge yönüyle ise, sürekli bilgi peşinde koşmak, dinlemekte ve odaklanmakta sıkıntı ile konuyu kavrama fırsatını bulmadan konuşmaya yeltenmek veya çokbilmişlik gibi olumsuzluklar yaratabilir.

Bugün gökyüzünde hava elementinin vurgusu yoğun. Gerek hava burçlarından İkizler’e giren Merkür, gerekse de yine hava elementine ait burçlardan Terazi’de ilerlemesini sürdüren Ay, duygularımıza mantıksal çerçeveden yaklaşabileceğimize işaret ediyor. Ay Terazi’deyken mesane ve böbrekleri destekleyecek yiyeceklerden yararlanmamız iyi olur. Avokado, mercimek, zeytin, adaçayı, kereviz, yeşil fasulye, salatalık, kapari, enginar, limon, armut, portakal ve üzüm bu bağlamda işimize çok yarayacaktır.

02 Mayıs Cumartesi:
İçsel uyumumuzu ve dengemizi bozmadan diğerleriyle de huzurlu ve uzlaşı içinde yaşama ihtiyacımız bugün de oldukça yüksek. Estetik, güzellik, hak, hukuk ve sanatla ilgili konular ön plana çıkabilir. Günü keyfimizce planlayıp tadını çıkarmaya bakalım.

17:04 itibariyle Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece daha giriyor. Geceyi akışa ayak uydurarak içimize sinecek şekilde tamamlıyoruz.

03 Mayıs Pazar:
Bugün yoğun ve yakıcı duygulara teslimiz. Sabaha karşı Akrep burcunun derinliklerinde dolaşmaya başlayan Ay, bastırılmış arzu ve isteklerimizi yüzeye çıkarıp bizi duygusal anlamda kasıp kavurabilir!

Merkür (İkizler) - Satürn (Yay) karşıtlığı, yarın Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay öncesi sert rüzgarlar estireceğe benziyor! İletişim, ulaşım ve eğitimle ilgili konularda dikkatli ve özenli olmamız gerekiyor. Yaşamımızı düzenleme şeklimizi, yaşam felsefemizi sorgulamak ve yeniden yapılandırmak durumunda kalabiliriz. Bugün telefon, bilgisayar, kayıt cihazları veya televizyon gibi iletişim araçlarıyla ilgili sıkıntılar yaşanması da beklenebilir. Karamsarlığa yatkın bir ruh hali içinde olabileceğimizden, kritik kararlar almamakta yarar var.

Herkese iyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.