Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

20 Nisan - 26 Nisan 2015 Haftası

Bu hafta huzurlu ve sakin enerjilerle başlıyor. Güneş Boğa burcuna geçiyor ve Boğa’nın gerçekçi, pratik, kararlı ve temkinli, hayatın tadını çıkarmayı seven, doğayla haşır neşir dünyasından yavaşça içeri giriyoruz. Bir ay boyunca maddi ve manevi güvence ihtiyacımızla birlikte, hayattan zevk almakla ve beş duyuyla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sahip olduğumuz her şeyle kendimizi yeterli ve değerli hissetmek ve şükürde olmak en önemli konu, bu dönemde!


Ayrıca, Salı akşamından itibaren kendini hissettirecek destekleyici ve koruyucu etkiler altında olacağız. Ancak yine de ölçüyü şaşırmamak ve aşırılıklara gitmemek durumunda olduğumuzu unutmayalım!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
20 Nisan Pazartesi:
Haftaya boşluktaki Ay ile giriş yapıyoruz. Gün kendi ritminde akacağa benziyor. Bize düşen de ona ayak uydurabilmek! Telaşsız, sakin ve iç huzurumuzu korumaya çalışarak günü tamamlamaya bakıyoruz.

12:42’de Güneş Boğa burcuna giriyor. Bir ay boyunca başta Boğalar olmak üzere tüm toprak grubu burçlar (Başak, Oğlak) için önemli bir zaman dilimi başlıyor. Hayattan daha çok zevk alacağımız, Boğa temalarının hakim olacağı bir sürece giriyoruz. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs, sevgi, sanat, güzellik, uyum, huzur ve çekicilikle bağlantılıdır. Özellikleri gölge yönüyle kullanıldığında, tembellik, atalet, nefse aşırı düşkünlük ve inatçılık olarak ortaya çıkar.

AŞIRI İYİMSERLİK GERÇEKLERDEN UZAKLAŞTIRMASIN!
21 Nisan Salı:
Gece yarısından bir süre sonra İkizler’e giren Ay ile içinde olduğumuz atalet, yavaşlık ve dağınık enerjilerden sıyrılıp canlanıyor, hareketleniyoruz. Aynı oranda  iletişim de hızlanıyor; sosyalleşiyor, gezip tozmak, hazır Güneş de Boğa’nın keyifli dünyasına girmişken eğlenmek istiyoruz.  Öte yandan bir sürü şeyi aynı anda yapma isteğinin verdiği huzursuzluk ve yerinde duramama eğilimi ile de baş etmek durumundayız.

07:15’te Merkür (Boğa), Jüpiter (Aslan) ile kare açı içerisine giriyor. Aşırı iyimserlik, heves ve coşkunun bizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemek durumundayız. Dikkatsizlik veya özensizlik sonucu yanlış kararlara gitmeyelim. Önemli toplantıları bugüne, özellikle sabah saatlerine almamak iyi olur. Geniş ve iyimser bakış açımızla boyumuzu aşan konulara sıcak bakıp sonradan pişman olacağımız işlere kalkışabiliriz. Akşam saatleri enerjiler yumuşuyor ve romantik ve hoş etkiler kendini hissettirmeye başlıyor.

22 Nisan Çarşamba:
08:38’de Ay son açısını Uranüs ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Yarın sabaha dek ruh halimiz dalgalı. İşlerimiz yarım kalabilir veya arzu ettiğimiz sonucu alamayabiliriz. Bugünü yine akışa teslim olarak geçirmek en doğrusu.

16:26’da Merkür (Boğa) ile Plüto (Oğlak) uyumlu açı içine giriyorlar. Zihnimiz, muhakeme yeteneğimiz ve algımız  keskinleşirken, iletişim yeteneğimiz, heves ve iyimserliğimiz artıyor. Yazınsal çalışmalar için harika bir etki alıyoruz. Meditasyon, derin konsantrasyon, kişisel gelişim çalışmaları açısından bugün oldukça destekleyici!

21:40’ta bu kez Venüs (İkizler) Jüpiter (Aslan) ile uyumlu etkileşim içine giriyor. İlişkiler açısından son derece olumlu, geliştirici, güzel etkiler almaya başlıyoruz. Kendimizi mutlu, neşeli ve keyifli hissedebiliriz. Maddi anlamda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Hayatın tadını çıkarmak için gereken her şey var! Sadece aşırılıklara karşı uyanık olmamız gerekiyor. Fazla yiyip içebilir, fazla harcayabilir, ihtiyacımız olmayan şeylere yönelebiliriz. Yabancılarla yapılan işlerde, yolculuklarda veya hukuksal konularda şansımızın açılacağını söyleyebiliriz.

İÇ DENGEMİZİ KORUYALIM...
23 Nisan Perşembe:
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun! 23 Nisan Merkür - Mars kavuşumuyla başlıyor. Bugün gereksiz sözler, maksadını aşan konuşmalardan uzak durmakta yarar var. 07:25 itibariyle Yengeç burcuna giren Ay, bizi öznel önyargılara ve duygusal tepkilere sürükleyebilir. Çabucak kırılabilir, alınıp gücenebiliriz. İç dengemizi korumak durumundayız.

Geçmişi, anıları yad ederek duygusal ve duyarlılık dozu yüksek bir gün geçirebiliriz. Aşina olduğumuz ortamlarda, güvende ve mutlu hissettiren kişilerin yanında olmak ihtiyacındayız.

24 Nisan Cuma:
Bugün de hassas ve duygusal enerjiler yoğun. Gün boyunca duygusal savrulmalar yaşanabilir. Öğle saatleri sert enerjiler var. Çatışmalar, rekabet ve güç savaşlarıyla baş etmek durumunda kalabiliriz. Yorucu ve yıpratıcı geçme olasılığı yüksek bir günün ardından, akşam saatleri oldukça dinlendirici ve huzurlu! 20:4’te boşluğa düşen Ay ile kendimizi gecenin getirdiklerine, dingin ve huzurlu geçirilecek bir akşama bırakıyoruz.  

25 Nisan Cumartesi: Günün büyük bir bölümünde açısız ve bağlantısız kalacak Ay, bizi önemli konularda kararlar almaktan alıkoyabilir.

16:13 itibariyle neşemiz, keyfimiz, canlılığımız artacak. İçimizdeki yaşama sevinciyle temasımız güçlenecek. Sanat, yaratıcılık, aşk, eğlence ve yaşamdan zevk almak adına harika bir sürece giriyoruz.

26 Nisan Pazar: Hafta keyifli enerjilerle kapanıyor. Kalbimizi cömertçe sevgiye açtığımız keyifli bir tatil günündeyiz. Sabah erken saatler gerilime açık etkiler görülmekle birlikte, gün genelinde eğlenceli aktivitelerle, yüksek enerjili, neşeyle ve keyifli geçecek gibi gözüküyor.

İyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.