Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bu hafta romantizm var!

26 Ocak 2015 - 01 Şubat 2015 Haftası

Sevgi, şefkat, anlayış ve empatiyle içimizi ısıtan, idealist yönleri güçlü ve yumuşak enerjilerle harmanlanmış bir haftaya giriyoruz.


Perşembe ve Cuma günleri bizi zorlayabilecek gibi gözükse de, hafta genelde sakin ve uyumlu geçebilecek durumda! Hafta sonu ise romantizm tırmanışta!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
26 Ocak Pazartesi:
Gün yüksek bir ritm ve koşuşturmayla başlıyor. Enerjimiz yüksek, kendimize güvenimiz tam. Aman unutmayalım Merkür geri gidişini sürdürüyor; telaşla atladığımız bir konu kalmasın! 16:24’te Ay boşluğa düşene dek, inisiyatif ve cesaret gerektiren işler için ideal bir ruh durumundayız. 18:38’e dek açısız ve bağlantısız kalarak belirsizlik ve karmaşa yaratabilecek olan Ay’ın Boğa burcuna girmesiyle birlikte ortalık süt liman oluveriyor birden. Huzur, sükunet ve barışçıl enerjilerle kuşatılıyor, hayatın dingin olduğu kadar keyif veren yönlerine doğru çekiliyoruz.

27 Ocak Salı: Toprak burçlarından Boğa’da ilerlemesini sürdüren Ay, odağımızı en derinlerdeki arzu ve ihtiyaçlarımıza, kişisel kaynaklarımıza, ilişkilerimize ve değer duygumuza çeviriyor. Maddi ve manevi anlamda kendimizi emniyette hissetme ihtiyacımız yüksek.

16:59’da sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs, Balık burcuna, yüceldiği bir konuma geçiyor. Evrensel sevginin enerjisiyle doluyor kalplerimiz. Yakın ilişkilerde nezaket, romantizm ve hassasiyet yoğunlaşıyor. Ancak bu konumun da “gölge” dediğimiz olumsuz kullanımı var. Trajik karmaşıklıklar, sınır koymayı bilememenin getirebileceği suistimaller, duygusal gelgitler, aşırı fedakarlıklar yüzünden kurban pozisyonuna düşmek ve istikrarsızlıklar bunlardan bir kaçı…Öte yandan sanat ve yaratıcılığı ciddi anlamda destekleyici bir yönü olduğunu da söylemek gerekir.

Akşama doğru sert enerjiler bizi yoklayabilir, ama panzehir çok! Fazlaca gerilmeden bu akşamı kapatabileceğiz!

Venüs’ün Balık burcundaki yolculuğu 21 Şubat’a dek devam edecek.

ÖFKEYE İZİN YOK!
28 Ocak Çarşamba:
04:20’de boşluğa düşecek olan Ay, bir gün boyunca açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor. Aradaki zamanı akışa ayak uydurarak, olmayan ya da geciken, engellenen işlerimize söylenip kızmadan geçirmek gerekiyor.

07:02’de sinir sistemimizi testten geçirebilecek gergin bir etkileşimle karşılaşsak da kolayca üstesinden gelebiliyoruz. Hatta zihnmizi hızlandıran, çevikleştiren bu enerji sayesinde aklımıza şimşek gibi çakan parlak fikirlerin gelmesi işimize bir hayli yarayacak gibi gözüküyor!

CANLANIYORUZ…
29 Ocak Perşembe:
00:37 itibariyle içinde bulunduğumuz atalet, dalgınlık ya da dağınıklıktan sıyrılarak silkinip canlanıyoruz. Merak, canlılık, çok yönlülük, değişkenlik ve konuşkanlığı temsil eden İkizler burcuna giren Ay ile neşemiz  ve coşkumuz artıyor; içimizden taşıyoruz.

Ancak bugün gökyüzünde oldukça zorlayıcı etkiler de var. Özellikle günün ilk yarısında yazılı ve sözlü iletişimde çok dikatli olmak durumundayız. Öğleden sonradan itibaren her şey daha kolay ve sıkıntısız gözüküyor.

30 Ocak Cuma: İletişimdeki vurgu huzursuzluk ve iletişim kazalarına açık olmayı getirebilir. Bugün çok dikkatli ve özenli olmamız, hiçbir detayı gözden kaçırmamaya çalışmamız son derece önemli. 11:24’te son açısını Jüpiter ile gerçekleştirdikten sonra Ay yine boşluğa düşecek.

Ay boşlukta seyrederken, günün ikinci yarısındaki Mars (Balık) - Plüto (Oğlak) ve Kova burcundaki Güneş - Merkür kavuşumu kalan işlerimizi yoluna koymaya yardımcı olabilecek.

DUYGUSAL İHTİYAÇLARIMIZ ÖN PLANDA
31 Ocak Cumartesi:
Hafta sonu duyarlılığımız ve duygusal yönlerimizin tavan yaptığı bir günle başlıyor. 09:10 itibariyle Ay Yengeç burcunda! Ailemiz, evimiz, duygusal bağ kurduklarımız ve duygusal ihtiyaçlarımız öncelik kazanıyor. Alınganlık, isteklerimizi dolaylı bir biçimde ortaya koyma eğilimi ve duygusal dalgalanmalar bu konumun gölgelerinden…

Akşama doğru aşkı ve romansı vurgulayan enerjiler iş başına geçiyor. Mutlu, keyifli ve nitelikli bir gece geçirmek için her şey mevcut!

01 Şubat Pazar: Günün ilk saatleri daha rahat, yumuşak ve duyarlık dozu yüksek. Ancak öğleye doğru, kısa süreliğine, hafif bir gerilim kendini hissettirmeye başlayacak. Moralimizi bozmadan, sakince bu süreci atlatmaya bakalım. Hiçbir konuda ısrarcı olmayalım. Zaten akşamüstü her şey yine sevecenlik ve duyarlılıkla kaplanıyor. Kendimizi hayatın hoş ve ruhumuzu okşayacak yönlerine bırakıyoruz.

Herkese güzel bir hafta, karne almış genç kardeşlerimiz ve yavrularımıza iyi tatiller diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.