Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Mars - Satürn düellosu!

12 Ocak 2015 - 18 Ocak 2015 Haftası

Oldukça zorlanacağımız bir haftaya giriyoruz. Bir süredir etkisini ciddi anlamda hissettiğimiz Mars – Satürn karesinin etkilerini bu hafta çok daha güçlü bir şekilde alıyor olacağız. Pazartesi günü itibariyle hareketin, enerji, cesaret ve mücadelenin temsilcisi Mars’ın Balık burcuna girmesiyle birlikte bu vurgu artacak. Arzularımızı ve hedeflerimizi gerçekleştirmekte sıkıntı yaşayabilir, kendimizi kısıtlanmış, engellenmiş ve öfke dolu hissedebiliriz. Kaza veya tersliklere karşı çok dikkatli olalım. Şimdi her zamankinden çok sessizliğe, sakinliğe, sağduyu ve sabıra ihtiyacımız var.


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
12 Ocak Pazartesi:
Haftaya Terazi burcunda ilerlemesini sürdüren Ay etkisiyle başlıyoruz. İlişkilerde huzur, uyum, denge ihtiyacındayız. Ancak, öğleden itibaren gerilim kendini hissettirmeye, iç dengemizi de sarsmaya başlıyor. Ateş elementinin temsilcisi Mars, 12:21 itibariyle, enerjisini göstermekte zorlandığı Balık burcunda yol almaya başlıyor. 21 Şubat’a dek kontrol dışı duygusal patlamalar, yoğun duygusallık ve kararlı davranmakta zorluklar ya da motivasyon eksikliği veya enerji düşüklüğü ile baş etmek durumunda kalabiliriz. İstek ve hedefleri niyet düzeyinde bırakıp harekete geçememek,  yanıltıcı, kafa karıştırıcı davranışlar, kaçışlar ve öfkenin dolaylı olarak ortaya çıkışı (pasif agresiflik) görülebilir. Bu enerjiyi yararımıza kullanabilmek için, yaşam yolculuğumuzda karşımıza çıkan engel ya da zorluklara kızmadan öfkelenmeden, tam tersi sakinliğimizi koruyup anlamaya çalışarak, su gibi akışta, kabulde ilerlememiz lazım. Sezgiselliğimizle birlikte yaratıcı yönlerimiz de bu süreçte güçlenecektir. Müzik, sanat, dans, sinema ve fotoğrafçılıkla ilgili verimli çalışmalar yapılabilir.

Mars, bir kaç gün sonra Neptün ile kavuşum içine girecek. Yukarıda sözünü ettiğim Mars – Satürn karesine bir de Neptün enerjisi eklenince işler iyice karmaşıklaşabilir. Kendimize güvenimizin sınanacağı bu dönemde başarısız olma korkusu, kararsızlık ve kendimizden kuşkulanma olumsuz yönler olarak deneyimlenirken, sanat ve yaratıcılık anlamında müthiş eserler ortaya konabilir. Bugünlerde iş anlaşmaları yaparken özellikle çok dikkatli olmalıyız. Emin olmadığımız ve içimize sinmeyen hiç bir oluşumun içinde yer almamaya bakalım. Sağlıklı beslenmeye, iyi uyumaya, alkolden uzak durmaya çalışalım.

BEKLENMEDİK GELİŞMELER...
13 Ocak Salı:
Sabah saatleri daha verimli çalışabileceğiz. 11:47’de Ay boşluğa düşerek gece yarısına dek açısız kalacağı bir sürece girecek. İşlerimizi kendi bildiğimiz gibi yoluna koymakta zorlanabiliriz. Biraz oluruna bırakmaya çalışalım. 22:12’de gerçekleşecek Uranüs (Koç) – Venüs (Kova) arasındaki uyumlu etkileşim sevgi, ilişkiler ve ortaklıklarda heyecan verici, ilginç ve beklenmedik gelişmelere işaret ediyor.

14 Ocak Çarşamba:
Gece yarısından hemen sonra duygu dünyamız yoğun ve keskin enerjilerle kavruluyor. İlişkilerde güven konuları, korkular, kıskançlık ve manipülasyonlar devreye girebilir. 12:24’te bu kez Uranüs (Koç), Merkür (Kova) ile etkileşimde gözüküyor. Aklımıza birdenbire ilginç ve parlak fikirler gelebilir ya da bir gerçeğe uyanabiliriz. Gecenin ilerleyen saatleri yine gerilimli ve tartışmalara açık.  

PİREYİ DEVE YAPMAYALIM!..
15 Ocak Perşembe:
Duygusal yoğunluğu yüksek, ağır enerjili bir gündeyiz. 08:10 itibariyle Mars (Balık) ile Satürn (Yay) karesi gerek profesyonel gerekse de özel hayatımızda bizi mücadele etmemiz gereken sıkıntılı durumların içine çekecektir. İlişkiler açısından sabah saatleri çok tatsız. İniş çıkışlı ruh hallerimiz birbirimize yansıyabilir. Korku ve endişelerin bizi teslim alıp, elimizi kolumuzu bağlamasına izin vermeyelim. Öğleden itibaren her şeyi olduğundan daha büyük ve güçlü bir şekilde algılayarak pireyi deve yapabiliriz. Meseleleri olduğu gibi görmeye, gerçekçi ve objektif olmaya çalışmakta yarar var.

16 Ocak Cuma:
01:52 itibariyle Ay açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece daha giriyor. 10:02’de ise enerjimiz yükselmeye, hayata umut ve neşeyle bakma eğilimimiz artmaya başlıyor. Ay Yay burcunda artık! Ancak, öğleden itibaren yüreğimiz gene bulutlanmaya, çabucak depresif olmaya yatkın. Akşama doğru karmaşa ve belirsizlikler iyice tadımızı kaçırmaya başlıyor. Bugün kendi merkezimizde kalabilmeyi başarmamız çok zor!

ENERJİK VE GÜZEL BİR GÜN...
17 Ocak Cumartesi:
Yorucu bir haftanın sonuna geldik. Cumartesi günü enerjik ve güzel başlıyor. Günün temposu yüksek ve bilgi alışverişleri yoğun. Sosyallik ve yakınlıklar bağlamında nihayet olumlu sinyaller veren bir gündeyiz.

Ay 21:26’da, son açısını Jüpiter ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Geceyi rahat ve keyifli bir şekilde geçirmememiz için bir neden yok!

18 Ocak Pazar:
14:05’e dek bugünü akışında, belki biraz tembellik ederek ama sonuç olarak gönlümüzce geçireceğiz. Sonrasında Oğlak burcuna giren Ay ile iç dünyamız bize “silkelen, toparlan, sorumluluklarını yerine getir!” mesajları göndermeye başlayacak! Kendimiz, ailemiz, sevdiklerimiz ve evimizle ilgilenmemiz gerekebilir. Yapmayı ihmal ettiğimiz işler yüzünden suçluluk duyabiliriz.  

Hepimizin bu haftayı kolay geçirmesini diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.