Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Nihayet olumlu enerjiler!

13 Ekim - 19 Ekim 2014 haftası

Uzun zamandır hasret kaldığımız olumlu enerjilere nihayet kavuşuyoruz! Evrensel yardım ve destek bu hafta oldukça güçlü. Yaşanabilecek sıkıntı ya da blokajlar ise, büyük ölçüde iç dünyamızın karanlıklarıyla ilgili!


Hazır Merkür geri hareketteyken kendimizi daha iyi tanımak üzere kendimizle temasımızı arttıralım, kendi kendimizi sabote edecek düşünce ve davranış biçimlerimizi arıtıp dönüştürelim! Düşüncenin gücü, sözlerin önemi tartışılmaz. Gerekiyorsa zihnimize yeniden format atalım!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
13 Ekim Pazartesi:
Haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Bugün tempomuz oldukça yüksek. İletişim, haberleşme ve hareketlilik var. İletişim ve haberleşme bombardımanından bunalıp her an bizi mecburiyetlerden koparacak fantazi dünyasına kaçma ihtimalimiz yüksek! Güneş (Terazi) ile Neptün (Balık) zorlu etkileşimdeler.

20:59’da Ay son açısını Merkür (Terazi) ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek. Geceyi sakinlik ve sessizlik içinde tamamlamak ruhumuza iyi gelecek.

14 Ekim Salı: 02:30 itibariyle iç dünyamızın ihtiyaçlarına işaret eden Ay, bu kez Yengeç burcunun hassas ve kırılgan dünyasından içeri giriyor. Kendimizi ait hissettiğimiz dostlar ve ortamlarda duygusal anlamda güvende hissediyor olacağız. İçgüdüsel olarak karşımızdakilerin duygu ve ihtiyaçlarına daha duyarlı, sevecen ve yardım sever bir yaklaşım içinde olabiliriz. Ancak bizi yaklaşık iki buçuk gün boyunca en çok zorlayacak olan konu, hiç kuşkusuz dalgalanmaya müsait ruh halimiz olacaktır. Bu süreçte ev, duygu dünyamızla ilgili ve ailevi konular öncelik kazanabilir.  

11:32 itibariyle ilişkiler, mali konular ve sosyallik anlamında evrenden muazzam bir destek geliyor; Venüs (Terazi) ile Jüpiter (Aslan) uyumlu açı içerisine giriyorlar. Kendimizi daha iyimser ve coşkun bir hal içinde bulabiliriz. İş girişimlerimizin yolunda gitmesi ve mali konularda rahatlamamız beklenebilir. Seyahat, lüks tüketim, yeme içme konuları ön plana çıkacaktır. Bu iki iyicil gezegenin yaydığı vibrasyondan, aşırılıklara kaçmayıp lehimize kullandığımız sürece, bir kaç gün boyunca çok yararlanacağız.

ÖNEMLİ GELİŞMELER…
15 Ekim Çarşamba:
Dünkü olumlu enerjiler katlanarak devam ediyor. 06:11 itibariyle Venüs ile Kuzey Ay Düğümü Terazi burcunda kavuşum yapıyorlar. İlişkiler, mali konular, barış, güzellik, estetik, sanat ve sosyallik ile ilgili konularda önemli gelişmeler beklenebilir.

10:19’da Güneş (Terazi) ile Mars (Yay) uyumlu etkileşimleriyle enerjimizi, inisiyatifimizi arttırarak bizi harekete geçirecekler. Aşırı güvenli, dikkatsiz, savurgan ve pervasız halimiz yine de sıkıntı doğurabilir. Düşünmeden hareket etmemeye çalışmakta yarar var.

16 Ekim Perşembe: 02:27 itibariyle boşluğa düşecek olan Ay, günün ilk yarısı boyunca boşlukta, açısız ve bağlantısız kalıyor. Zamanla sınırlı ve kritik işlerimizi öğleden sonraya almak iyi olur.

13:30 itibariyle Yengeç’in iniş çıkışlı duygu dünyasını geride bırakıp Aslan’ın parlak ve yaratıcı enerji alanına giriyoruz. Kalbimizden geçenleri dolaysız bir şekilde ifade etmek için en uygun zamandayız. Öte yandan dikkat çekmek, fark edilmek, onaylanmak ve takdir edilmek ihtiyacımız artabilir.

23:39’da Güneş ile geri gitmekte olan Merkür Terazi burcundaki kavuşumlarıyla zihnimizi anlaşma, sözleşmeler ile uyum, işbirliği, barış ve sanatla ilgili konularda keskinleştirip derinleştiriyorlar. Ancak düşüncelerimizi aksiyona geçirmek ancak yarınki Merkür -Mars etkileşimiyle mümkün!

SOSYALLEŞME ZAMANI
17 Ekim Cuma:
İçimizdeki çocukla temasa geçip hayattan keyif alıp neşeleneceğimiz, sosyal ilişkiler bakımından da oldukça olumlu bir gündeyiz.

Akşam saatlerinde Merkür ile Terazi burcunda birleşen Venüs hoş sohbetlere, keyifli sosyalliklere yol açacaktır. Hoş bir akşam geçirmeye hazır olalım!

18 Ekim Cumartesi: 16:10’a dek Aslan burcunda ilerlemesini sürdüren Ay ile keyfimiz, neşemiz, yaşam enerjimiz yüksek, sıcak ilişkiler içinde olmaya müsait bir ruh halindeyiz. Sonrasında boşluğa düşen Ay ile kendimizi akışa, günün getirdiklerine bırakıyoruz.

19 Ekim Pazar: Her ne kadar bugün temelde keyfetmeye, canımızın istediklerini yapmaya işaret eden bir yapıda olsa da, Başak burcuna giren Ay ile günümüzü pratik ve yararlı bir şekilde organize etmek arzusunda olacağız. Günü ayrıntı ve dikkat gerektiren işlere ayırabiliriz.

Herkese iyi bir hafta, sağlık ve mutluluk, ülkemize huzur ve barış diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.