Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İlişkilerde keskin dönemeçler!

6 Ekim - 12 Ekim 2014 haftası

Bu hafta dikkatimiz diğerleriyle nasıl ilişki kurduğumuza ve iletişim becerilerimizi geliştirmeye çevriliyor. Birdenbire bir şeylerin farkına varıp hayatımızı buna göre yeniden düzenleme gereği duyabiliriz. Bazı plan ve projelerimiz dışımızdaki bazı nedenlerle ertelenebilir; gecikme ya da aksaklıklar yaşanabilir. Önemli olan bütün bunlara kızıp sinirlenmeden, biraz yavaşlamak gerektiğini, bu dönemin biraz böyle geçeceğini, hepsinin birer anlamı olduğunu anlayıp yaşananları fırsata çevirebilecek serinkanlılıkta olmayı başarabilmek!


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
06 Ekim Pazartesi
: Haftaya hassas, kırılgan, çevremizde olan bitene karşı duyarlı, şefkatli ve duygusal bir modda başlıyoruz. Sezgisel yönlerimiz parlayabilir. Kolay incinebilir ve etkilere açık bir durumda olduğumuz için yanında rahat etmediğimiz, sınırlarımızı zorlayan ve bizden sürekli duygusal yada maddi anlamda bir şeyler isteyen kişilerle bir arada olmamaya çalışalım. Ay bütün gün Balık burcunda ilerlemesini sürdürürken bizi kaçışlara, kararsızlık ya da belirsizliklere sürükleyebilir. Kabullenici ve akışta olmak bizi yormayacaktır.

22:38 itibariyle Ay boşlukta kalacağı, açısız, bağlantısız kalacağı bir sürece girecek.

07 Ekim Salı:
Dağınık geçebilecek sabah saatlerinden sonra, 13:08 itibariyle üzerimizdeki uyuşukluk yok oluyor ve enerjimiz yükselmeye başlıyor. Ay artık zodyağın ilk konuğu olan Koç burcunda! Hareketli, atak, telaşlı ve canlı hissediyoruz kendimizi. Ancak, Merkür’ün de geri harekette olduğunu hatırlayacak olursak, tepki verirken dikkatli ve özenli olmaya, öfkeli hareket etmemeye, ne kadar tepemiz atarsa atsın, nezaketi elden bırakmamaya bakalım!

Gece yarısına doğru tepkilerimizi kontrol etmek daha da zorlaşabilir. İçimizdeki sıra dışı ve isyankar yönleri sergilememek için kendimizi zor tutuyor olabiliriz. Bu akşam tahammül sınırımız düşük! 23:57’de Güneş (Terazi) Uranüs (Koç) ile karşıt açıda!

08 Ekim Çarşamba:
İlişkilere kreşendo yaptıracak müthiş “Ay Tutulması” Dolunay fazında ve saat 13:50’de Terazi burcunda gerçekleşiyor. Pek çok ilişkide bu enerjinin doğası gereği yaydığı enerjiyle değişim, bitiş ya da başlangıçlar yaşanabilir. Göküyüzünde tutulma sırasındaki dinamikler, öncü burçlarda zorlayıcı bir T-Kare açıyı işaret ediyor. Eril ve dişil yönlerimizle, içimizdeki öfkeli ve barışçıl yönleri dengelemek, bizimle karşımızdaki insan arasında, birbirimize zıt yönlerimize karşın uyum ve işbirliği içersinde yaşamak üzere bu kutupsallığı deneyimliyoruz. *

17:20’de Ay boşluğa düşüyor yine! Yarın öğleden sonraya dek dağınık enerjiler ve belirsizlikler hakim. Akışa ayak uydurmaya çalışıyoruz biz de…

09 Ekim Perşembe:
Bayram tatilinin ardından sabah saatleri verimli olup işi gücü toparlamak pek mümkün değil. Günün ikinci yarısı, 14:45’ten sonra ancak sağlam ve güvenli bir şekilde ilerleyebiliyoruz; Ay toprak gruplarından Boğa’ya giriyor. Maddi ve manevi güvence ve sahip olduğumuz kaynaklarımız ile kendimizi yeterli, değerli ve konforda hissetmek ihtiyacı ön plana çıkıyor. Boğa’nın yavaş ve temkinli yapısı, Koç’un telaşlı, sabırsız ve yanıp sönen enerjisinden sonra bizi sakinleştiriyor. Kendimizi yeme içmeye, hayattan zevk almaya verebiliriz!

10 Ekim Cuma:
Haftanın son iş gününü yine Boğa temalarıyla tamamlıyoruz. Cuma günlerini Venüs yönetir. Venüsyen bir günde, Venüs’ün yönetimindeki Boğa burcu temalarını daha güçlü bir şekilde hissedebiliriz. Öte yandan üzerimize fazlasıyla bir dinginlik, atalet  çöküp canımız biraz tembellik etmek isteyebilir.

20:26’da Merkür, Akrep burcundaki geri hareketini tamamlayıp yeniden Terazi’ye giriş yapacak. 25 Ekim’e dek devam edecek olan bu süreçte bütün ilişkilerimizi yeniden gözden geçirecek ve derin sorgulamalara gideceğiz. Temel ilişkilerimizdeki eski sorunlarımıza yeni bir bakış açısı ile tekrardan yaklaşıp önemli gelişmeler elde edebiliriz.  

11 Ekim Cumartesi:
Bugünü huzurlu ve mutlu geçirebilmek için kendi ritminde yaşamak durumundayız. Sabaha karşı Ay boşluğa düşecek. Öğle saatlerinden itibaren ise sevgi, ilişkiler, ortaklıklar ya da finansal konularla ilgili beklenmedik gelişmeler içimizi heyecanla dolduracaktır. Ani bir ilişki potansiyeli çıkabileceği gibi, mevcut ilişkilerde beklenmedik türbülanslar da yaşanabilir. Ağzımızdan çıkan her söze dikkat edelim. Kırıcı ya da maksadını aşan şeyler söyleyip sonradan üzülebiliriz.

18:52’de Ay’ın İkizler burcuna girmesiyle birlikte, içimizdeki heyecan dalgası bizi daha da hareketli hatta huzursuz edecek bir boyuta varabilir. Neler olup bittiğini veya kimin ne dediğini ya da yaptığını merak etmek yerine, hazır Ay da Merkür yönetimindeki İkizler’e girmişken, en çok kendimizi merak edelim. İlişkilerden ne beklediğimizi, ne yapmak istediğimizi, bizi neyin mutlu ve doyumlu kılacağını düşünelim derin derin…

12 Ekim Pazar
: Bugünün enerjileri düne oranla oldukça farklı! Hareketli, canlı ve neşeli bir moddayız. Günü sohbetle, keyifle tamamlıyoruz.

Sevdiklerinizle geçireceğiniz iyi bir hafta, neşe, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum. Esen Kalın!

* Bu tutulmaya ilişkin ayrıntılı bilgileri Ekim 2014 yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.