Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Uğurlu bir Yeniay!..

21 Temmuz - 27 Temmuz 2014 Haftası

Bu hafta oldukça hareketli. Hem gezegenlerin yön değişiklikleri hatırı sayılır miktarda çok, hem de olumlu gelişmeler hayli fazla! Ama en güzeli, ruhumuzu doyurup içimizi neşe, iyimserlik ve yaşama sevinciyle dolduracak keyifli enerjilerle dolu olması!


Çarşamba gününden başlayarak artan enerji ve coşkumuz, Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay ile doruğa çıkıyor. Kalbimizi sevgi, sevinç ve ışıkla aydınlatacak, içimizdeki yaratıcı ve sanatsal yönleri aşkla tutuşturacak bir sürece giriyoruz. Hayata karanlık bir pencereden baktıran düşünce ve değer sistemlerimizi değiştirmeye, bizi mutlu etmeyen ne varsa, riski göze alıp hepsini arkamızda bırakarak yepyeni bir sayfa açmaya niyet edelim.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
21 Temmuz Pazartesi:
Haftaya iç dünyamız dingin ve huzurlu, hayattaki somut ve bizi güvende tutan konularla ilgilenerek başlıyoruz. Olumlu, güzel gelişmelere açık, sakin ve rahatlatıcı enerjilere sahip bir gündeyiz. 17:11’de Ay son açısını Güneş ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. 19:36 itibariyle ise içimiz kıpır kıpır bir modda, hareketlenip canlanıyoruz. Boğa’nın sakin süreçlerinden sonra İkizler’e giren Ay ile iletişimde hız kazanmaya başlıyor. Bizi neşeli, canlı, sohbeti bol ve enerjik bir akşam bekliyor!

22 Temmuz Salı: Uranüs’ün 05:53’te 16 dakika 30 saniye ile Koç burcunda geri harekete geçmek üzere durağanlaşmasıyla, bugün itibariyle girişimlerimizde daha tedbirli, dikkatli
düşünerek adım atıyor; yani yavaşlıyoruz.

Öte yandan iletişim trafiği bugün de çok yoğun ve kimi zaman hayli zorlayıcı! 09:48’de gerçekleşecek Merkür (Yengeç) - Plüto (Oğlak) karşıtlığı gün boyunca etkisini hissettirecek. Entelektüel güç savaşları, zorbaca ve yönlendirici konuşmalara açık bir gündeyiz. Düşünce alışverişlerinde veya tartışmalarda gerçeği öğrenene dek sondajlar yapıp durabiliriz. Yüzeysel hiçbir açıklama bizi tatmin etmeyecektir. Düşüncelerde fanatikleşmemek, biraz daha esnek ve diğerlerinin düşüncelerine karşı saygılı olmaya çalışmak gerekiyor. Bugün biz dahil, hemen herkesin eleştiriye karşı hassas ve tepkisel olabileceğini hatırdan çıkartmayalım! Merkür - Plüto karşıtlığı ile gelecek hafta başında tamamlanacak olan öncü burçlardaki (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) T-Kare’nin rüzgarını almaya başlıyoruz. Ancak bu kez bizi soluksuz bırakacak denli ağır bir etki yaratmıyorlar neyse ki!

ENERJİMİZ YÜKSELİYOR!
23 Temmuz Çarşamba:
Ay (İkizler), Uranüs (Koç) uyumlu açısıyla, heyecan dolu ve aktif bir şekilde günü karşılıyoruz. Yükselen enerji ve ritmimiz ile coşku ve hevesimiz, hayattan zevk alma kapasitemiz de giderek artıyor. 00:42’de Güneş, kendi yönetiminde olan Aslan burcuna giriş yapıyor. * Böylelikle bir ay boyunca kalbimizin sesi ve istekleri öne çıkacak, içimizdeki çocukla temasımız artarken yaşam enerjimiz de kreşendo yapacak! Bu süreçte liderlik ve organizasyon yeteneğimizi en iyi şekilde ortaya koyma fırsatını bulabileceğiz.

24 Temmuz Perşembe: Sabaha karşı boşluğa düşen Ay, 05:58’de Yengeç burcuna girecek. Duygu dünyamızdaki vurgu güçlenirken, alınganlık ve hassasiyetimiz de artıyor. Duygusal ihtiyaçlarımız, ev, aile, vatan ve gönülden bağlandığımız kişilerle ilgili konulara karşı duyarlılığımız yükseliyor.

Bugün ilişkiler açısından güzel gelişmelere açık, romantizm ve esinlerle yüklü. 14:09’da gerçekleşecek Venüs (Yengeç) - Neptün (Balık) üçgeni, aşk, sanat, ruhsallık, empati, estetik, güzellik, uyum, dekorasyon ve ruhsal  ya da fiziksel bütünleşmeleri destekler durumda…

Aslan burcuna henüz girmiş olan Jüpiter ile Güneş bugün çok yakın kavuşumdalar. Pek çok bakımdan şanslı, olumlu, gelişme ve ilerlemelere götürecek harika bir gündeyiz. Önemli iş görüşmelerimizi, toplantı veya anlaşmalarımızı bugüne almamız çok iyi olur. Hukuk veya yüksek öğrenimle ilgili konular, turizm ya da içsel yolculuklar ve spritüellik için harika bir zemin var.

İLETİŞİM KOPUKLUKLARINA DİKKAT!
25 Temmuz Cuma:
Bugünün enerjileri tatlı ekşi sos gibi, biraz olumlu biraz zorlayıcı! Ama yine de dünkü geliştirici hava etkinliğini koruyor.

Sabaha karşı gerçekleşen Merkür (Yengeç) - Uranüs (Koç) karesiyle zihinsel olarak aşırı uyarılmış, gergin bir şekilde güne merhaba diyoruz ilkin. İnatçı ve tutarsız, kopuk, çelişkili düşüncelere sahip kişilerle iletişimde dikkatli olalım. Sinirlerimiz bozulup başımızı derde sokabilecek tavırlar sergileyebiliriz. Önceden planladığımız işler bizim kontrolumüz dışında farklı bir yöne gidebilir, anlaşmalar bozulup sözler tutulmayabilir! Hayatımızı altüst edip karıştıracak beklenmedik haberlerle sarsılabiliriz. İyi düşünmeden kararlar almamalı, her olasılığa karşın sakinliğimizi ve iç dengemizi korumayı başarmalıyız. Sabırsızlık, hoşgörüsüzlük ve telaşla alınan hızlı kararların acısı sonradan çıkacaktır.

SAKLI KALMIŞ KONULAR…
26 Temmuz Cumartesi:
05:25 itibariyle enerji ve cesaretin, hareketin ve öfkenin temsilcisi Mars, aylar sonra nihayet Terazi burcundaki yolculuğunu bitirerek, yöneticisi olduğu burçlardan Akrep’e geçiyor! Aynı anda Ay da boşluğa düşerek açısız kalacağı bir sürece dalıyor.

Barışçıl karakterdeki Terazi’de etkin bir şekilde kendini gösteremeyen Mars, Akrep burcunda artık gücünü sergileyebilecek bir konumda olacak! Mars Akrep’teyken, amaç ve hedeflerimize odaklanıp onların peşinden gitmek daha kolay olacaktır. Gizli saklı kalmış konuların gün ışığına çıkmasına yardımcı olacak olaylar yaşanabilir.

Mars, ülkemizin çocuklar, gençler, eğlence ve gösteri dünyası, sanatsal ve sportif etkinlikleri temsil eden alanında 14 Eylül’e dek ilerlemesini sürdürecek. Dolayısıyla bu konularla ilgili pek çok faaliyet ya da olay gündemi meşgul edecektir diyebiliriz.

Günboyunca açısız ve bağlantısız kalan Ay, 17:55’te Aslan burcuna geçtiğinde içimizdeki sevinç, neşe ve  özgüven ışıldamaya, bizler de canlanıp hareketlenmeye başlayacağız.

YÜREĞİMİZİN YOL HARİTASI
27 Temmuz Pazar:
01:42’de 3 derece ile Aslan burcunda bir Yeniay deneyimliyoruz. Yaratıcı yönlerimizi, liderlik vasfımızı ve yeteneklerimizi cesurca sergileyebileceğimiz, kalbimizden geçenleri tüm sıcaklığıyla cömertçe ortaya koyabileceğimiz bir aylık bir süreç var önümüzde. Yeni başlangıçlar yapmaktan korkmayalım. Geçmişi geçmişte bırakıp, onun esiri olmaktan özgürleşerek hayatımızı daha değerli ve yaşanası kılacak her şeye ve herkese yer açalım kalbimizde…

Hepinize iyi haftalar. Sevgiyle ve esen kalın!

* Aslan burcuna ilişkin bilgileri Temmuz yazımda bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.