Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Evrenden küçük bir mola!

6 Ocak - 12 Ocak 2014 Haftası

Fırtına gibi başlayan yılbaşından sonra bu hafta, bir kaç günlüğüne de olsa, serin bir limonata gibi içimizi biraz olsun ferahlatacağa benziyor! Gökyüzünde genelde uyumlu, yumuşak etkiler olmakla birlikte özellikle Salı ve Perşembe günleri hem global anlamda hem de kişisel hayatlarımızda bizi zorlayacak etkilerle baş etmemiz gerekecek.


Öte yandan, dikkatimizin ister istemez ikili ilişkilere yöneleceği bir zamandan geçiyoruz. Dağılan duygu dünyamızı toparlamak adına birbirimizle etkin iletişim kurmanın ve birlikte kaliteli zaman geçirmeye yönelik ortak hobiler geliştirmenin yararını görebiliriz.


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
06 Ocak Pazartesi :
Haftaya hassas ve ağzına kadar dolu bir duygu dünyasıyla giriyoruz. Ay Balık burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sezgilerimizin yükseldiği, iç sesimizin rehberliğinin daha güçlü bir şekilde hissedileceği bir gündeyiz. Günün ilk yarısında sevgi, şefkat, yardımlaşma temaları etkin! 10:51’de gerçekleşecek Merkür (Oğlak) ile Satürn (Akrep) etkileşimi bu sakin atmosfere gerçekçi ve akılcı bir lezzet katacak. Sabah saatleri önemli görüşme, yazışma, sözleşme ve anlaşmalar için ideal!

11:45’de ise Ay boşluğa düşüyor. Hayat “Telaş etme, her şey yolunda, olması gerektiği gibi akıyor” mesajını veriyor bize. Dışımızda gelişecek olaylara kızmadan, önümüze çıkan her meydan okumanın ne anlatmaya çalıştığını fark ederek ilerlemek müthiş bir konfor sağlayacak bize.

21:45’te ateş burçlarından Koç’a girecek olan Ay, duygu dünyamızla birlikte inisiyatif ve coşkumuzu da ateşlerken tepkisel ve sabırsız yönlerimizi de sivriltecektir. Önce hareket edip sonra düşünme eğilimi gösterebiliriz! Yakın ilişkilerimizde fevri olmamaya bakalım.

GERİLİM KATLANIYOR!
07 Ocak Salı:
Bugün düne oranla biraz daha ekşi - tatlı lezzette! Duygu dünyamız Koç’un atılgan, özgür ve savaşçı ruhuyla canlı ve enerjik. Günün temposu da oldukça yüksek. Öğleden itibaren beklenmedik bir şekilde çatışma, tartışma, güç savaşları veya kışkırtılmalarla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Gerilim akşam saatlerine doğru katlanarak devam edecek. Ay’ın Uranüs ve Plüto ile gerilimli açıları bizi mücadeleli durumların içine atabilir. Bir an durup “Burada neler oluyor ?” diye soralım kendimize. Bu kargaşanın bir parçası olmak istiyor muyuz yoksa sakinleşip sular durulduktan sonra mantıklı ve akılcı bir yaklaşım göstermeyi mi tercih ederiz; karar verelim!

08 Ocak Çarşamba:
Bugünün de ritmi yüksek. Ay Koç’ta ilerlemesini sürdüryor. Çekişmeli, rekabete yönelik durumlar yaşanabilir. Kritik toplantı veya görüşmeleri cuma gününe ertelemekte yarar var. Özellikle ikili ilişkiler açısından bugün öğleden sonra saatleri çok kritik. Birbirimizin damarına basmadan bugünü kapatmak hayırlı olur!

Akşam saatleri ise daha rahat geçebilir. 18:23’te boşluğa düşen Ay ile kendimizi sakin bir geceye hazırlıyoruz. Yoga, masaj, kişisel gelişim çalışmaları, sanat ve yaratıcılık isteyen konularla ilgilenmek ruhumuzu besleyecek bize kendimizi iyi hissettirecektir.

DİKKATLİ DÜŞÜN, SAKİN HAREKET ET!
09 Ocak Perşembe:
Sabah karşı Boğa’nın dingin, barış ve huzur arayışındaki sabırlı ve  dayanıklı duygu dünyasını içselleştirmeye başlıyoruz. Kendimizi maddi ve manevi anlamda güvende hissetmeye ihtiyacımız var. Ancak bu ihtiyaç savaşçı Mars’ın (Terazi) geri giden Jüpiter (Yengeç) ile gerilimli etkileşimi karşısında yanıp kül olmaya aday!

“Kendi isteklerimiz mi yoksa başkalarınınki mi öncelikli?” sorusuna açık yüreklilikle karar vermemiz gerekli! Bu yüksek voltajlı enerjiyi yararlı olabilecek bir konuya yöneltmek yapabileceğimiz en akıllıca iş olur. Sakarlık ya da ufak tefek kazalara açık olabiliriz. Dikkatli, düşünerek, sakin hareket etmeye gayret edelim. Bir anlık öfke ya da gözü karalık bizi sonradan pişman olacağımız durum ya da koşullara sürükleyebilir!

Mars, Nisan 2014’te de Uranüs, Plüto ve yine Jüpiter’in yer aldığı öncü burçlardaki Büyük Kare’yi tetikleyecek. Dolayısıyla aynı temalarla Nisan’da da karşılaşmamız mümkün! Bu şu anda yaşananların ancak Nisan ayında çözülmesi anlamına da gelebilir.

10 Ocak Cuma:
Bugün enerjiler daha yumuşak, ılımlı ve sevecen. Hayattan zevk almak, var olmanın keyfini çıkarmak ihtiyacındayız. Ay (Boğa)  ile Jüpiter (Yengeç) bu anlamda çok destekleyici bir konumdalar. Finansal ve hukuki konular ve yatırımlar açısından da bu gün olumlu. Akşama doğru kendimizi kısıtlanmış, engellenmiş, baskı ya da yük altında hissetmemizi sağlayacak enerjilerle karşı karşıya kalıyoruz. Ancak bir süre sonra içimizi umut ve neşeyle dolduracak etkiler imdada yetişiyor!

İLİŞKİLER İÇİN ÖNEMLİ GELİŞMELER...
11 Ocak Cumartesi:
Hafta sonu olumlu ve insanın içini ısıtan etkilerle başlıyor. Zamanla sınırlı ve önemli işlerimizi öğleye kadar bitirelim. Zira Ay, 12:59 ile 14:25 arası açısız kalacağı bir döneme giriyor. Akşam üstünden itibaren İkizler’deki Ay’ın vereceği ivmeyle iletişimin hızlanacağı, günlük hayatımızın ritminin yükseleceği koşuşturmalı bir döneme giriyoruz.

Bugün sevgi ve ilişkilerin temsilcisi Venüs’ün uyumlu ve etkin açıları var. İlişkiler açısından önemli gelişmeler yaşanabilir.

Akşam saatlerinde, bizi rahatsız eden, ancak hakkında tam karar veremediğimiz bazı olaylar üzerindeki sis perdesini kaldıracak durum ya da koşullarla yüzleşmemiz mümkün. İç rehberimiz bu akşam iyi çalışıyor!

23:34’te Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte sezgiselliğimize akılcı bir dokunuş ekleniyor. Ani uyanışlar, şimşek gibi çakan fikirlerle zihnimize adeta format atılıyor! 29 Ocak’a dek iletişimin daha da hızlanacağı, meselelere farklı bir boyuttan bakmayı motive eden, değişken düşüncelerle renklenecek bir dönemde olacağız. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgileri Ocak ayı yazımda okuyabilirsiniz.

12 Ocak Pazar:
Hareketli ve aynı ölçüde karmaşık bir günle haftayı kapatıyoruz. Sürpriz gelişmeler, beklenmedik heyecan veren olaylar güne damgasını vuruyor. Ülkemiz gündeminde de gizli saklı bazı konuların açıklığa kavuşması gibi konular yer alabilir.

Hepinize güzel geçecek bir hafta ve iyilikler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.