Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Dikkat, voltaj yükseliyor!

23 Aralık - 30 Aralık 2013 Haftası

Keskin ve aynı ölçüde istikrarsız enerjileriyle oldukça zorlayıcı bir haftanın eşiğindeyiz.


Tüm ilişkilerimizdeki voltaj, aşırı yüklenme sonucu patlama noktasına gelebilir. Çevremizdeki hemen herkes gerilimli olacağından, sorun yaratmak ya da sorunun bir parçası olmak yerine, çözüme yönelik davranmak yerinde olacaktır. Özellikle hafta ortasından itibaren gerilim katlanarak artacak. Beklenmedik, ani ve sarsıcı gelişmelerle karşılaşabiliriz.

İÇİMİZDEKİ GÖKYZÜ BU HAFTA NASIL?
23 Aralık Pazartesi:
Haftaya planlı, programlı, işleri kotarmaya yönelik enerjilerle başlıyoruz. Ayrıntılara gösterdiğimiz dikkat ve özen sayesinde başarılı çalışmalar yapabiliriz. Akşam üstünden itibaren destekleyici etkiler alıyoruz.

24 Aralık Salı: Bugün ajandamız çok yüklü olabilir. Hareketli, yoğun bir dönemde çalışmak, verimli olmak, yararlı bir şeyler yapmak ihtiyacındayız.

12:13 itibariyle iletişim, ulaşım, ticaret ve eğitimin temsilcisi Merkür iş ve başarı odaklı Oğlak burcuna geçiyor. Gerçekçi düşüneceğimiz, hedeflerimize ilerlerken ciddiyet ve disiplinle plan ve programlar yapacağımız bir döneme giriyoruz. 12 Ocak’a dek fazla kuralcı, aşırı gerçekçi ve katı düşünme eğilimi gösterebilir ya da çabucak karamsarlığa kapılabiliriz.

AY BOŞLUKTA, VE…
25 Aralık Çarşamba:
Sabah 05:54’te boşluğa düşen Ay’ın, 08:16’da Terazi burcuna girmesiyle birlikte tüm ilişkilerde diplomasi, uyum ve işbirliği konuları ön plana çıkacak. Ancak, 10:33’te agresif Mars’ın (Terazi), dik kafalı ve isyankar Uranüs (Koç) ile karşıt açısı işbirliğine gitmenin pek de kolay olmayacağına işaret ediyor. İddiacılık, çabucak heyecanlanıp kışkırtılarak kendimizi atılganca ortaya koymak, öfke patlamaları, acelecilik ve fevrilik, sakarlık ya da kazalara yol açabilir! Bu yüksek voltajlı enerjiyi spor veya yaratıcılıkla ilgili herhangi bir konuya yönlendirilebildiğimizde lehimize kullanmamız  mümkündür.

Öğle saatlerinden itibaren gerinlik kreşendo yapıyor! Yazılı ve sözlü iletişimde, anlaşma ve sözleşmelerde çok dikkatli ve özenli olmalı, ayrıntıları gözden kaçırmamaya çalışmalıyız. Otorite konumundaki kişilerle sınırlarımızı zorlayacak gerilimli konuşmalar yapmamız mümkün. Anlaşmakta zorlandığımız kişilerle aramızdaki uçurum iyice belirginleşecektir. Gece geç saatlere dek huzursuz, sinirli ve gerilimli olmamıza yol açacak ani durum veya koşullarla karşılaşabiliriz. Mümkün olduğunca sakin kalmaya, en azından tartışmalara yol açacak şekilde davranmamaya çalışalım!

26 Aralık Perşembe: Bugün dünün geriliminin üzerine tuz biber ekecek gibi! Zorlayıcı bir etki ortadan kalkıp, yerini adeta bir diğerine bırakıyor. Huzur, uyum, denge ve bütünlüğümüzü sağlamak hiç kolay değil! Özellikle öğleden sonradan itibaren global anlamda da gergin, ani olaylara açık olacağız.

İÇ DENGEMİZİ KORUMAK İÇİN…
27 Aralık Cuma:
Tüm ilişki, ortaklıklar ve para ile ilgili konularda yine gerilim ve patlayıcı enerjiler var! İşlerimizi öğleye kadar bir şekilde yoluna koymamız gerekli. 13:00’de boşluğa düşecek olan Ay15:58’de Akrep burcuna geçene dek, duygusal anlamda bir uçtan öbür uca savrulabiliriz! Akşama doğru enerjiler biraz olsun yumuşuyor ve daha esnek olabiliyoruz. Sanat, müzik, resim ve yaratıcılıkla ilgili diğer konularla birlikte ruhsal yönlerimizi güçlendirecek yoga, nefes terapileri gibi iç dünyamızla temasımızı pekiştirecek etkinlikler iç dengemizi korumamıza yardımcı olacaktır.

Ay Akrep burcunda ilerlerken iç dünyamızla temasımız derinleşecek ve üzeri örtülü meselelerin altında yatan nedenleri kolaylıkla algılayabileceğiz.

ŞİFA ZAMANI
28 Aralık Cumartesi:
Hafta sonu derin ve yoğun enerjilerle başlıyor. Aktif, enerjik, algılarımızın bir hayli açık olacağı bir gündeyiz. Sanatsal etkinliklerde bulunabilir, kaliteli sosyallikler yaşayabiliriz. Gece geç vakitler ise ruhsallıklara açık, kendi kendimizi dahi şifalandırabilecek güçte olabileceğimiz bir zaman dilimi! Meditasyon, derin konsantrasyon, nefes çalışmaları, yoga ve terapi amaçlı masajlar için çok elverişli!

29 Aralık Pazar: Gün geceye geçtikten hemen sonra sıkıntılı, huzursuz bir ruh hali içine girebiliriz. Öğleden sonra ise enerjimiz yükseliyor; daha neşeli ve canlıyız.

22:48’de gerçekleşecek Merkür-Uranüs karesi, gece saatlerini elektrik ve gerilimle yüklüyor. Basın, yayın, medyada sarsıcı haberler birbiri ardına patlayabilir.

Kişisel bazda ise, maksadını aşan sözler sarf etmekten kaçınmamız iyi olacaktır! Ağzımızdan çıkanı kulağımız duymalı! Zihnimizin çok hızlı çalışıyor olması sinir sistemimizi de olumsuz etkileyecektir. Üzerinde enine boyuna düşünmeden ciddi ve kritik kararlar almamaya bakalım. Bu günlerde hayat önümüze getirdiği olaylarla sabrımızı, dayanıklılık ve hoşgörümüzü sınıyor olabilir!

Hepinize iç barış ve huzurunuz ile keyfiniz, neşenizin yerinde olacağı bir hafta diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.