Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Dinamik bir haftadayız!

9 Aralık - 15 Aralık 2013 Haftası

Sosyal ve yaratıcı açılardandan yana güçlü, verimli ve dinamik bir haftaya giriyoruz. Özellikle haftanın ilk yarısı yeni bilgilere ve yenilenme enerjisine açık. Zihnimizin kapılarının ardına kadar açılacağı, hayata daha geniş ve iyimser bir açıdan bakmayı getirecek etkiler alıyoruz. Hafta sonuna doğru ise, düşünce ve idellerimizi pratik hayata uygulayabilecek bir modda olacağız!


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
9 Aralık Pazartesi:
Haftaya Balık burcundaki Ay ile hassas ve yumuşak enerjilerle başlıyoruz. Ancak aynı oranda da güçlü ve içsel olarak sağlam durumdayız. Öğleye dek daha rahat akacak olan gün, sonrasında bizi zorlayabilir. Anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ancak akşam saatleri romantizm, yaratıcı konular ve sosyallikler bakımından çok elverişli.

10 Aralık Salı:
08:42 itibariyle açısız ve boşlukta kalan Ay, tekrar açı içine gireceği 15:06’ya dek, günü planlarımız doğrultusunda değil, kendi akışında yaşamamız gerektiğine işaret ediyor. Akşamüstüne dek belirsizlik ortamında dağılıp yönümüzü bulmakta zorlanırken, Ay’ın aktif ve enerjik Koç burcuna girmesiyle birlikte canlanıp toparlanıyoruz. Ancak acelecilik, sabırsızlık ve telaş yüzünden tatsız olaylarla karşılaşma riskimiz var. Düşünmeden hareket etmek sakarlık veya kazalara, kimi zamansa münakaşalara neden olabilir.

GÜÇ SAVAŞLARI DEVREYE GİREBİLİR
11 Aralık Çarşamba:
Bugün de bir hayli tempolu. Sabah saatleri bizi şaşırtacak olaylarla karşılaşabiliriz. Öğleye doğru bastıran ağır enerjiler gün boyunca etkinliğini koruyacaktır. Kimseye yararı olmayacak tartışmalar, güç savaşları devreye girebilir. Olaylar kontrolden çıkıp duygusal anlamda bizi ciddi anlamda zorlayabilir.

12 Aralık Perşembe:
İyimser enerjiler ve hızlı gelişmelerle bezenmiş bir gündeyiz. Ay halen sabırsız ve telaşlı, çocuksu yönleri güçlü, pervasız Koç burcunda! Sabah saatleri daha olumlu ve verimli geçerken, öğleden sonradan itibaren ilişkiler, ortaklıklar ve mali konularda sıkıntı yaratabilecek etkiler başlıyor. Dengemizi bulmak ve korumakta zorlanabiliriz.

17:38’de Ay son açısını Venüs ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor yine. Bu durumda 22:41’de tekrar açı içine girene dek günü geldiği gibi yaşamak durumundayız.

22:41’de ise, iç dünyamızı huzurlu ve sakin kılacak bir enerjiyi içselleştiriyoruz; Ay Boğa burcunda yol almaya başlıyor. Maddi ve manevi anlamda kendimizi sahip olduklarımızla yeterli ve değerli, istikrarlı ve güvende hissetmeye ihtiyacımız var. Beş duyumuzu parlatacak, bizi mutlu ve doyumlu hissettirecek konulara yönelebiliriz. Söz gelimi stresli günlerden geçiyorsak eğer, masaj bu dönemde salt bedenimize değil, ruhumuza da çok iyi gelecektir.

PROJELERLE MEŞGULÜZ
13 Aralık Cuma:
Hayatın maddi ve manevi yönleriyle içiçe, dengedeyiz.

Sabaha karşı ikincisi gerçekleşen Jüpiter (Yengeç) – Satürn (Akrep) arasındaki olumlu diyalog, ciddiyet ve disiplinle elimizdeki projelere eğildiğimizde tatminkar sonuçlar alabileceğimize işaret ediyor. Şimdiki niyetlerimiz doğrultusunda atacağımız adımlar geleceğimizin temellerini oluşturacak. Bu bağlamda, bu açının üçüncüsünün yaşanacağı 24 Mayıs 2014’ekadar, şimdiki ideal, plan ve projelerimizin yaratacağı etkilerle yüzleşeceğiz. Gerçekleşebilecek, hayata uygulanabilecek projelerle meşgul olacağız.

14 Aralık Cumartesi:
Sabah saatleri yakınlıklar, uzlaşı veya para ile ilgili konular açısından çok elverişli. Duygusal deneyimler yaşamaya açığız. Yaşayacağımız her deneyim bir anlamda iç dünyamızı da zenginleştirip enginleştirecek.

Öğleye doğru otorite konumundaki kişiler (özellikle kadın ya da aile içindeki önemli kişiler) ile tartışmalar yaşanabilir. Kendimizi kısıtlanmış, engellenmiş hissedebiliriz. Öğleden sonrası sakin, dingin ve sevgiyi fiziksel boyutta da hissetmemize neden olabilecek olumlu ve hoş etkilerle dolu!

KISA GEZİNTİLER YAPALIM
15 Aralık Pazar:
Haftanın son gününü gönlümüzce geçirebilme şansına sahibiz. Sabaha karşı son açısını Venüs ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşen Ay, 08:41’de İkizler burcunun meraklı, neşeli ve muzip, esnek ve canlı duygu dünyasına getirip bırakıyor bizi! İletişim kanallarımız gün boyu açık ve iletişim kurup arzu ve isteklerimizi karşımızdakine ifade ettikçe kendimizi daha iyi hissedeceğiz. Bugün havanın elverdiği ölçüde kısa gezintiler yapalım. Yakın dost ve akrabalarımız (kardeş, ya da kuzenlerimiz) ile temasımızı güçlendirelim.

Öğleden sonra yanlış anlama, aldanma ya da aldatılma veya bizzat kendi kendimizi kandırma gibi temalar bizi gerçeklerle yüzleşmeye zorlayacaktır. Akşamüstü enerjimiz yükselecek. Kararlı, ne istediğini bilen bir duruş sergileyeceğiz.

Hepinize iyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.