Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Kendimize olan borcumuzu ödeme zamanı!

11 Kasım - 17 Kasım 2013 Haftası

Bu hafta gökyüzü oldukça yoğun ve hareketli. İçimiz de aynı ölçüde med-cezirlerle dolu! Merkür’ün Akrep burcunda ileri gitmesinin ardından, su grubu burçlardaki birkaç gezegen daha yön değişikliği yapacak.


Yepyeni açılımlara, fırsat ve olasılıklara açıyoruz kendimizi ve derinleşiyoruz. Duygusal ihtiyaçlarımızı, sevme ve ilişki kurma kapasitemizi coşturan nedenleri bulup çıkarıyoruz en derinlerden… Ruhsal enerjimiz ise evrenle bir olmanın, bütünlüğün doyumuyla en yüksek titreşimde deviniyor! Bu haftayı çok iyi değerlendirelim. İç dünyamızın kuytularında gezinip dokunulmadık, temizlenip parlatılmadık yer bırakmayalım. Onca çileyi çektikten, bir dolu badire atlattıktan sonra bunu borçluyuz kendimize!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
11 Kasım Pazartesi:
Duygusallık dozu yüksek bir günle başlıyoruz haftaya. Ay, 04:36 itibariyle Balık burcunun engin sularında ilerliyor. Evrenle bağımızı, akış ve kabülde olmanın huzurunu yaşayacağımız bir gündeyiz. Enerjiler her türlü ruhsal, meditatif çalışmalar açısından çok elverişli! Zaten algı ve sezgilerimizin çok yükseldiği bir dönemdeyiz. Neredeyse aklımıza gelen başımıza geliyor diyeceğimiz durumlarla karşılaşmamız mümkün!

Sabah saatleri yaratıcılık, sezgi ve ilhamlar içeren enerjilerle dolu! O nedenle haftanın ilk iş günü olmasına karşın, bugün dünyasal işlere odaklanmak, plan program yapmak pek kolay değil. Ne kadar odaklanmak istesek de kaçışların tuzağına yakalanıp bir anda bambaşka bir dünyaya dalıvermemek işten değil!

GERÇEKLİKTEN KOPUŞ
Öğleden itibaren ilişkilerle ilgili, anlaşmazlıkları yok edebilecek çok olumlu enerjiler mevcut. Gecenin ilerleyen saatlerinde ruhsal enerjiler tekrar tırmanışa geçiyor. Sevginin en yüksek oktavını, düş gücümüzün gökkuşağında şefkat ve umutlarla bağrımıza basıyoruz. Merkür (Akrep) ile Neptün (Balık) üçgen açı içine giriyorlar. Bu akşam ve hatta yarın alacağımız kararlarda gerçekçiliğimizi korumaya, detay atlamamaya çalışalım. Neptün’ün sis etkisi yaratarak adeta büyülü ve masalsı bir dünyaya çekmesiyle gerçeklik duygusundan kopup bir yanılsamanın peşine takılabiliriz. Merkür ileri gitmeye başladı ama unutmayalım ki önümüzdeki birkaç gün daha gölge etkileriyle haşır neşiriz!

12 Kasım Salı: Bugün de Ay Balık burcunda ancak ruhsallığı bu kadar yüksek bir burçtayken bile sabah saatlerindeki sert etkilerle maddi dünyada var olabilmenin getirdiği gerilimlerle uğraşmak durumunda kalıyoruz. Tepkilerimiz keskinleşebilir. Sakinliğimizi korumaya çalışalım.

Öğle saatlerinden itibaren iyimserliğimiz ve evrenin işleyişine güvenimiz ile birlikte neşe ve keyfimiz artıyor. 16:34’te boşluğa düşen Ay, yarın sabaha dek açısız ve bağhatısız kalıp, akışa teslim olacağı bir döneme giriyor.

18:39’da ise, Güneş (Akrep) ile geri giden Jüpiter (Yengeç) uyumlu açı içine giriyorlar. Ufkumuzu genişleten, bizi yepyeni bakış açıları ve olasılıklara taşıyan bu etkiyle hayata daha iyimser ve hoşgörülü yaklaşıyoruz. Eğitim (öğrenme ve öğretme), satış, yayıncılık, seyahat ve gelecekle ilgili planlar yapmak için ideal bir etki alıyoruz. Evrenin iyileştirici ve yarar sağlayan enerjileri bizden yana…

13 Kasım Çarşamba: Sabah 09:40 itibariyle içinde bulunduğumuz dağınık ve gevşek ruh halinden sıyrılıp dirim kazanıyoruz. Duygu dünyamız öncü burçlardan Koç’un inisiyatifli, bir miktar saldırgan, sabırsız ve enerjik dünyasına ayarlı şimdi! Planladıklarını bir türlü hayata geçiremeyenlerimiz bu etkiyle derin bir nefes alıp işe koyulabilecekler!

20:42 itibariyle Neptün ileri harekete başlamakla birlikte etkilerini hemen algılamakta zorluk yaşayacağız. Zira yapısı gereği belirsizlik ve kararsızlık, dağılma ve çözülme getiren Neptün, halen gerçekleri olduğu gibi görmemize engel olabilecek bir etki, adeta buğu yaratıyor. Ritmimizin değiştiğini çok az da olsa fark edebiliyor, ruhsal amaç ve hedeflerimize doğru akıyoruz.

14 Kasım Perşembe: Bugün oldukça hareketli, tempolu ve iniş çıkışlı. Saldırganlığa davetiye çıkaracak şekilde davranmaktan sakınmakta yarar var. Çabuk tepki verebiliriz. Gerilim akşama dek katlanarak artabilir. Oldukça sıkıntılı ve haftanın en zor sayılabilecek, huzursuz enerjili günlerinden birindeyiz. Küçücük bir mesele bile saçma bir şekilde büyüyüp önemli bir sorun veya tartışma konusu haline gelebilir.

22:58’de Ay boşluğa düşüyor yine… Geceyi dinlenerek, sakince geçirmeye çalışalım.

SAVURUCU ENERJİLER
15 Kasım Cuma:
Bugün ruh durumumuz inanılmaz savurucu. Ay 16:50’ye dek boşlukta. Günü akışta geçiriyoruz. Huzursuzluk ve gerilim yaratacak enerjiler bastırıyor. Kocaman dalgaların içinde kaybolup gitmemek için mücadele veriyor gibiyiz. Önce sabah erken saatlerde Venüs (Oğlak)-Uranüs (Koç) karesi ile elektriklenip tepelere sıçradıktan sonra, Venüs (Oğlak)-Plüto (Oğlak) kavuşumu ile diplere dalıyoruz! Zevk ve beğenilerde şaşırtıcı değişimler, ani başlayan ilişkiler veya mevcut ilişkilerde beklenmedik yön değişiklikleri, hatta tazelenmeler veya radikal kararlar beklenebilir. Güç savaşları, kıskançlık, güven sorunları, sevgi ve takdir eksikliği gibi duyguların girdabına kapılabiliriz. Öte yandan, mevcut sorunların üzerinde çalışmak ve ilişkileri dönüştürüp şifalandırmak için en iyi zamanda olduğumuzu da bilelim! Hem mutsuz ve şikayetçi hem de değişime teslim olamayacak kadar korkularımıza yeniliyorsak eğer, boğaz, üreme organları, böbrek ve ciltle ilgili sorunların ortaya çıkması beklenebilir.

16:50’de Ay Boğa burcunda yol almaya başlayınca huzursuz enerjilerle yorulmuş olan zihnimizi, ruhumuz ve bedenimizi sakin ve dingin bir sisteme taşıyoruz. Ancak sert etkiler yakamızı bırakmıyor. Akşam saatleri hayli zorlu geçebilir.

GÜVEN İHTİYACI
16 Kasım Cumartesi:
Bugün kendi kaynaklarımız üzerinde düşünmek, onları sağlamlaştırıp geliştirerek kendimizi maddi ve manevi anlamda güvende hissetmek ihtiyacındayız. Bugün sosyallik, ikili ilişkiler, güzellik, estetik, sanat, müzik, dans ve yaratıcılık gerektiren her konu için çok uygun.  Gecenin ilerleyen saatleri ise ne yazık ki duygusal blokajlar, sıkıntı ve huzursuzluk yaratan enerjilerle dolu!

RİTMİMİZ YÜKSEK! ÇÜNKÜ…
17 Kasım Pazar:
Günün ritmi yüksek. Buna ayak uydurmak açısından güne sporla, hızlı ve enerjik başlamak hoş olabilir. Bugün hayatın keyfini çıkarmak için gereken her şey mevcut!

17:17’de Güneş (Akrep) ile Ay (Boğa) birbirlerine karşıt açı yaparak 25 derecede Dolunay fazını oluşturuyorlar. Bütün Dolunaylar karanlıkta kalmış konulara ışık tutarlar. Bu seferki Dolunay Boğa burcunda gerçekleşirken, Akrep’teki ciddi bir gezegen birikimi- yığılımla karşıt açı içinde olacak. Takıntılar, kayıplar ve krizler, kaynak paylaşımları ve güç-güçsüzlük deneyimleriyle karşı karşıya bulacağız kendimizi… Akrep bizi mutlu etmekten alıkoyan şeylerden özgürleşebilmenin yolunun yüzleşme ve değişime teslim olmaktan geçtiğini, Boğa ise, huzurun ve barışın önemini, iç dünyamızı dengede tutmanın gerekli olduğunu ve bizi mutlu eden şeyleri ifade etmeyi öğretecek bizlere…Yürümeyen ve bize yük olmaktan öte gitmeyen her ne varsa geride bırakma zamanı şimdi!

Herkese güzel ve verimli bir hafta, iyilikler diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.