Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hareketli ve sürprizli bir hafta!

7 Ekim - 13 Ekim 2013 Haftası

Geçen hafta sonu Terazi’de deneyimlediğimiz Yeniay’ın ardından hızlı tempoda ve yoğun duygularla başlayan bir haftada buluyoruz kendimizi.


Değişen koşullara ayak uydurmaya çalışırken hayatımızda neyin geçici neyin ise tam anlamıyla gerçek ve kalıcı olduğunun ayırdına varmaya başlıyoruz. Ne yaşıyor olursak olalım, heves ve umudumuzu yitirmiyoruz. Hafta başında Yay burcundaki serüvenine başlayacak olan Venüs, bizi hayata karşı daha olumlu, neşeli ve coşkulu kılıyor. Ancak, Venüs ile ilgili her konuda (beş duyu ile ilgili her şey, ilişkiler, ortaklıklar, yatırımlar vb.) aşırıya kaçmamız mümkün. Fazla yeme içme, müsriflik, üzerinde fazla düşünmeden hemen girişeceğimiz beraberlikler, anlaşmalar, sözleşmeler, aşırı talepkarlık, karşımızdaki kişiyi olduğundan daha değerli görmek, fazla güven, fazla hoşgörü, ya da tam tersi prensiplerde aşırıya kaçma, esnek olmama gibi “gölge” yönleriyle de baş etmemiz gerekebilir.  

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
07 Ekim Pazartesi:
Haftaya duygu dünyamızın derin ve yakıcı yoğunluğuyla başlıyoruz. Eğer bağ kurduklarımızla aramızda tereddüt uyandıran, kurcalamamız gerektiren bir konu varsa üzerine gitmekten kendimizi alamayabiliriz.

04:57’de Merkür (Akrep)  ile Plüto (Oğlak) uyumlu bir etkileşim içine girecekler. Düşüncelerimizi etkin bir şekilde ifade edebileceğiz. Sabah saatlerinde duygularımızın sorumluluğunu almak ve gereğini yapmakla ilgili temalar da girecek işin içine. Önemli görüşmelerimizi sabah saatlerine almakta yarar var. Zira, keskin muhakeme gücümüz ve yetkin iletişim becerilerimiz ile arzu ve hedeflerimize ulaşmamız daha kolay. Bu etki global anlamda da hissedilebilecek. Kritik görüşmelerde önemli kararlar alınabilir.

Akşam saatleri enerjiler daha yumuşak. Yukarıda belirttiğim gibi, 20:53’te Venüs Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Neşe ve coşkumuzla birlikte sosyalliğimiz de artacak. İlişkiler, ortaklıklar ve para ile ilgili konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğimiz bir sürece giriyoruz. Venüs’ün Yay burcundaki yolculuğu 6 Kasım’a dek devam edecek.

İYİMSERİZ
08 Ekim Salı:
Sabah saatlerinde boşluğa düşen Ay, 15:22 de Yay burcuna giriş yapıyor. İlişki kurma anlayışımızdan sonra (Venüs) duygu dünyamız (Ay) da daha iyimser ve olumlu enerjilere teslim artık! Hayata ve evrenin işleyişine inanç ve güvenle baktığımızda, iç dünyamızdaki zenginlikleri de fark edeceğiz. Öte yandan, diğerlerinin gözü önünde hatalı veya başarısız olmaktan çok çekinip her şeyi en iyi ve en uygun şekilde halletme eğlimimiz, zayıf yönlerimizi diğerlerinden gizlemeye kadar gidebilir. Abartılı duygular, aşırı beklentiler sergileyebiliriz.

Sabahın erken saatlerinde Merkür (Akrep) ile Uranüs (Koç) arasında gerçekleşecek gerilimli etkileşim bizi şaşırtıp irkiltecek, kafamızı karıştırabilecek konuşma ya da haberlere işaret ediyor. Bilgi çeşitliliği ve akıştaki hız ile bir anda şaşkına dönüp, odağımızı yitirebiliriz. Akşamüstü zihnimizde adeta bir sis etkisi yaratarak aklımızı bulandırıp karıştırabilecek bir başka etki de devreye giriyor. Neyse ki gecenin ilerleyen saatlerinde Merkür bu kez Satürn ile Akrep burcunda enerjilerini birleştirdiğinde zihnimiz disipline olmaya başlayacak; derlenip toparlanacağız. Meselelere bir adım öteden ve tarafsızca bakabilecek ve doğru kararlar alabilecek duruma geliyoruz.

09 Ekim Çarşamba:
Gün heyecan verici sürpriz gelişmelerle başlıyor. Öğleden sonra saatleri özellikle ilişkiler ve finansal konular bakımından olumlu enerjilerle dolu.

DUYGULARIMIZ NETLİK KAZANIYOR
10 Ekim Perşembe:
Güne enerjik, sabırsız ve duygusal anlamda tetikte bir mod ile başlıyoruz. İşlerimizi öğleye kadar yoluna koymamız iyi olur. Zira 13:11’den sonra açısız ve boşlukta kalacak olan Ay, bizi günün ritmine, hayatın akışına ayak uydurmaya zorunlu kılacak.

İlişkiler, ortaklıklar ve para ile ilgili konularda gerçekçiliğimizi korumalı, fazla iyimser beklentiler içinde ve özverilerde bulunarak yanılgı ve hayal kırıklıklarına düşmekten sakınmalıyız. İdealizasyonlar algımızı çarpıtabilir. Kendimizi ruhsal ve fiziksel anlamda yorgun hissedebiliriz. Bugün kendimizi fazlaca yormamaya, zorlamamaya bakalım.

Akşam saatlerine doğru düşünce ve duygularımız istikrar ve netlik kazanmaya başlıyor.

18:17 itibariyle odağımız duygu dünyamızın ihtiyaçlarından çok, işe güce, bitirip başarıyla kotarmak durumunda olduğumuz işlerimize kayıyor. Ay Oğlak’ın ciddi, hırslı, başarı ve hedeflere yönelik dünyasında yol almaya başlıyor.

ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER
11 Ekim Cuma:
Önemli görüşmeler, bire bir yapılacak konuşmalar üstü örtülü pek çok konuyu gün ışığına çıkarabilecek. Sabah saatleri oldukça sert etkilerle dolu. Ruh halimiz isyana ve çatışmalara eğilimli. Karmaşa, yanılgı, ve gerginliklerin yarattığı zorluklar yaşanabilir. Kendimize güvenimizi ve odağımızı kaybetmemeye çalışalım. Güneş (Terazi) ile Neptün (Balık) karesi, karamsarlık ve moral bozukluğu hissetmemize neden olabilir. Akşam saatleri daha ılımlı ve rahat geçebilir.

SÜRPRİZLİ HAFTA SONU
12 Ekim Cumartesi:
03:05’te Ay boşluğa düşecek. Geceyi sakin, dinlenerek tamamlayıp sabaha ulaşıyoruz. Sabah saatleri enerjimiz yüksek. Neşeli ve coşkuluyuz. Bugünü planlamak hayal kırıklığı yaratabilir. Akışta olmak ve günü taşıdığı olasılıklar ve fırsatlarla kucaklamak, kabul etmek durumundayız. Kısacası, ritme ayak uydurduğumuz sürece mesele yok.

21:00’de arkadaşlık kapasitemiz, özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacımız ön plana çıkmaya başlıyor. Arkadaşlarımızla yapılacak etkinlikler ve bilgi alışverişleri dayanışma ruhumuzu ateşleyebilir. Hiçbir şekilde kısıtlanma ya da baskıya dayanabilecek durumda değiliz. İçimizdeki sıra dışı ve bizi diğerlerinden farklı kılan, yaratıcı yönlerimizle temas etmek eğilimindeyiz. Ay Kova’da ilerlemeye başlıyor!

13 Ekim Pazar:
Haftayı ilişkiler bağlamında oldukça olumlu etkilere sahip bir gün ile kapatıyoruz. Sabah saatleri sosyallikler, ilişkiler ve sevgi beraberlikleri açısından çok hoş etkilerle dolu. Neşeli sofralar, ilginç ve sürprizli  haberlerle heyecan ve coşku dozu yüksek sohbetler günümüzü renklendirecektir. Ay’ın (Kova) Venüs (Yay) ve Uranüs (Koç) ile uyumlu etkileşimleri mevcut. Ancak bu olumlu hava, akşama doğru yerini sert ve depresif etkilere bırakıyor ne yazık ki! Üzerinde düşünüp tartmadan dürtüsel bir şekilde sarf edeceğimiz sözler, sabah saatlerinde ilişkilerde yakaladığımız olumlu havayı bir anda berbat edebilir.  

Hepinize coşku ve hevesle başlayacağınız iyi bir hafta, sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.