Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Balık burcunda Yeniay: "Ayma" zamanı!

(11 - 17 Mart 2013 Haftası)

Haftanın ana temasını Balık burcunda gerçekleşecek Yeniay oluşturacak. Sezgiselliğimiz, empati yeteneğimiz, algılama ve farkındalığımızla birlikte hassasiyetimiz inanılmaz bir kreşendo yapıyor!

Balık burcundaki gezegen sayısı arttıkça yaşamımıza anlam ve zenginlik katan veya bizi zayıflatıp karmaşaya sürükleyen enerjilerle daha yoğun bir şekilde haşır neşir oluyoruz. Yeni bir haftaya başlarken şu an itibariyle altı gezegenin birden Balık burcunda dizilim içinde olduğunu görüyoruz! Bu hafta özellikle savunma mekanizmaları güçlü, reddettiği yönleriyle barış sağlayamayanlar için adeta bir ayma ve gerçek ihtiyaç ve arzularıyla buluşma zamanıdır diyebiliriz.

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?
11 Mart Pazartesi:
Güne Ay gün boyunca Balık burcunda. 21:52’de 21 derece ile Güneş ile Ay Balık burcunda Yeniay fazını oluşturarak enerjilerini birleştiriyorlar. Bilinçte muazzam bir dönüm noktası yaratacak olağanüstü içgörü ve derin şifa getirecek olan Yeniay kozmik antenimizin ayarını iyice hassaslaştıracak. Ruhumuzu doyurmak, onun istekleriyle ilgilenmek için harika bir zamandayız! Şimdi daha yüksek bir amaç için evrene arzu ve niyetlerimizi iletme, bir çeşit tohum ekme zamanı! Dua edelim, meditasyon yapalım. En saf, en temiz şekliyle kalbimizden kopup gelen dileklerimiz yerini bulacaktır! Doğum haritalarımızda Yeniay’ın derecelerine denk düşen alanlarda bir ay boyunca hareketlilik, tazelenme, yeni başlangıçlara hazır olalım!

12 Mart Salı: 08:26’da Ay açısız kalacağı bir sürece giriyor. Sabah saatleri dağınıklık söz konusu. İşler istediğimiz gibi yürümeyebilir.  13:18’de rehavet ve karmaşadan temponun ve enerjinin yüksek olduğu bir başka alana giriyoruz. Ruhsal modumuz Balık’ın tam tersine çabuk tetiklenip öfkelenmeye, sabırsızlığa ve aceleciliğe çevriliyor. Ay Koç burcunda ilerlemek için start alırken fiziksel enerjinin ve hareketin temsilcisi Mars da aynı anda Koç burcuna giriyor! Üzerinde çok düşünmeden ani kararlarla harekete geçebiliriz. Spontan enerjimiz bizi cesurca atılımlara taşıyabilir. Ancak hevesle başladığımız konular bir süre sonra cazebesini yitirince, sıkılıp başka bir şeylerle ilgilenme eğilimi gösterebiliriz.

13 Mart Çarşamba: Güne erken başlamakta yarar var. Zira Ay Koç burcunda kısa bir süre bizi soluk soluğa koşturduktan sonra 10:02’de boşluğa düşecek. Bu kez de amaçsız, belki biraz avare bir şekilde, kendimizi günün getirdiklerine ve duygusal dalgalanmalara bırakacağımız bir süreci yaşayacağız.  

ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPMAYALIM
14 Mart Perşembe:
Gün boyunca boşluktaki Ay’ın etkisini güçlü bir şekilde hissediyoruz. Önemli görüşmelerimizi mümkünse bu güne almamaya çalışalım. Merkür’ün de Balık burcunda halen geri harekette olduğunu hatırlayacak olursak, akşam 21:09’a dek yolunda giden işlerimizin bile dağılıp arap saçına dönebilmesi mümkün. Eğer bugünü canımızın istediği şekilde geçirme lüksüne sahipsek çok iyi. Uzun yürüyüşler yapmak, düşünmek, film seyretmek, kitap okumak, yoga veya meditasyon ile yapmak, müzik dinleyerek dinlenmek veya sanat ve edebiyatla ilgilenmek için müthiş güzel bir dönemdeyiz. İç dünyamızın derinliklerine yapacağımız yolculuk bizi bambaşka bir farkındalığa yükseltecektir.

21:09 itibariyle Boğa’nın sakin, barışçıl, huzurlu dünyasında rahatlamaya, gevşemeye başlıyoruz. Daha duyusal ve fiziksel yakınlık kurmak ihtiyacındayız. Maddi dünyanın gereklerini yerine getirmekte zorlanmayacağız.

15 Mart Cuma:
Hayatımızda kalıcı olmasını istediğimiz şeyler için uğraş vermeye çalışacağımız bir gündeyiz. Günlük rutinimizi gerçekçi ve pratik bir şekilde yönetebiliyoruz. Sabır, istikrar ve şükür anahtar kelimelerimiz. Duygusal ve maddi güvenliğimizden tehlikede olmadığı sürece huzurlu ve sakiniz. Rahatımızı kaçırıp bizi değişime veya ani kararlarla yeni başlangıçlara sürükleyecek olaylara sinirlenebiliriz.

16 Mart Cumartesi: Öğle saatleri bizi ilişkilerimizde bir miktar zorlayacak gibi gözükse de, günü sevdiklerimizle sakin, keyifli bir şekilde geçirme olasılığımız çok yüksek. Sıcak, hoşnut, sadık ve kapsayıcı özelliklerimizle dikkat çekiyoruz.

AŞK ZAMANI
17 Mart Pazar:
01:11’de Ay rotasız kalacağı bir geceye ilerliyor. 08:10’da ise düşünsel ağırlıklı iletişim kuran, kıpır kıpır, neşeli ve canlı İkizler’in meraklı ruh durumunu içselleştiriyoruz. Bugün itibariyle Güneş, Venüs ve Mars Balık burcunda çok yakın temas halindeler. 19 Mart’a dek salt romantizm değil, erotizm de vaad eden bir etki alıyoruz!

Bugün Merkür artık geri gidişini bitirip 22:03 itibariyle direkt harekete geçecek. İletişim kazalarının, haberleşme araçlarında arızaların ve trafikte sorunların yoğunlaşabileceği bir gündeyiz. Kritik konularda kararlar almak veya önemli konuları görüşmek için bir kaç gün daha beklememiz gerekecek. Aksi taktirde, aleyhimize olabilecek söylemlerin içinde, yanlış anlaşılma ve anlamalara açık bir şekilde elimiz kolumuz bağlı kalabiliriz.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve gönlünüzce geçecek bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.