Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hayatımızdan çıkanlar olabilir!

(3-9 Aralık 2012 Haftası)

İkizler burcunda gerçekleşmiş olan Ay Tutulması’nın üzerinde yükselen bir haftaya giriyoruz.

İletişim ve iletişim araçlarında ciddi sıkıntılar yaşadık kimimiz. Belki çok fazla bilgi akışının ortasında kaldık ya da kirli bilgilerle enerjimiz kirlendi ve düştü. Geçen haftadan bu yana hayatımızdan çıkması gereken, elemek durumunda olduğumuz insanların bir şekilde son sürat çıktıklarını fark edebilirsiniz. Kimlerle neyi paylaşacağımızı, neyi konuşup ya da konuşmayacağımızı öğrendik bu zorlu deneyimlerle…

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
3 Aralık Pazartesi:
Hafta sonu boşlukta salınan Ay’ın dağıttığı enerjimizi bugün itibariyle toparlamaya başlıyoruz. Heves ve hırsla asılıyoruz işlerimize. Kendi duygularımızı, yaratıcı yönlerimizi açıkça ifade edip takdir görmedikçe rahat etmeyebiliriz. Ön planda olmak, harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında gel-gitlerimiz olabilir. Liderlik yeteneğimiz, organizasyon kabiliyetimizle parlıyoruz. Ay 03:59 itibariyle Aslan burcunun görkemli dünyasında sahne alıyor.

ÇOCUKLARIMIZA DAHA ÇOK ZAMAN AYIRALIM
4 Aralık Salı:
İçimizdeki coşku, neşe ve keyifle her girdiğimiz ortamda, yapacağmız her işe kendi rengimizi ve ışıltımızı katıyoruz. Gönlümüzce geçirebileceğimiz bir gündeyiz. Çocuklarımıza mümkünse daha çok zaman ayıralım. Bugün onlarla her zamankinden daha çok ilgilenebilir ve bundan karşılıklı olarak büyük keyif alabiliriz.

AY BOŞLUKTA!
5 Aralık Çarşamba:
İletişim kazalarına açık, dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. İki günlük neşe ve eğlenceden sonra şimdi biraz derlenip toparlanma zamanı! 0:09’da Ay boşluğa düşüyor. Geceyi rahat bir uykuya teslim olarak geçiriyoruz. Ay boşlukta olacağı için öğleye kadar işlerimizi yoluna koymakta zorlanabiliriz. Engeller ya da aksilikler çıkabilir, fikir değişiklikleri canımızdan bezdirebilir! Sinirlenmeden bu saatleri atlattıktan sonra, 13:52 itibariyle Başak burcuna giren Ay ile verimimiz artacağını göreceğiz. Kendi duyusal reaksiyonlarımızı analiz etme eğilimimiz artacaktır. Onları anlamak ve kabullenmek yerine refleks olarak düzeltme yoluna gidebiliriz. Fazla eleştirel olmamaya bakalım.

Akşamüstü saatlerinde iletişim, eğitim, anlaşma, sözleşme, ticaretle ilgili konularda zorlanabiliriz. 13 Kasım’daki Güneş Tutulması’nın gerçekleştiği noktalar tetik alıyor. Benzer temalar hayatımıza taşınabilir. O zaman farkına varmadığımız bazı gerçeklikler şimdi netleşebilirler. Merkür (Akrep) ile Plüto (Oğlak) zorlayıcı açı içindeler.

YİYECEKLERE DİKKAT!
6 Aralık Perşembe:
Yararlı bir şeyler yapmak, birilerine faydamızın dokunduğunu bilmek ruhumuza iyi gelecek. Kendimizi hırpalarcasına kaptırmayalım. Hazmedemediğimiz ya da bize sıkıntı veren herhangi bir konu olduğunda sindirim sistemimiz olumsuz olarak etkilenebilir. Ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak duralım. Elma, armut, patates ve üzüm bize iyi gelecektir.

SÖZ ENERJİDİR!
7 Aralık Cuma:
Merkür’ün ve Venüs’ün etkin olduğu bir gündeyiz. Söylediğimiz her sözün bir enerjisi olduğunu unutmayalım. Ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmemiz gerekiyor. Biz önemsemesek bile, algılayanlar için kayda değer, ciddi bulunacak, etki yaratacaktır. Önemli işlerimizi sabahtan halletmemizde yarar var. Zira, 12:35’te boşluğa düşecek olan Ay, ancak 20:35’te açı almaya başlayacak. Bütün bir öğleden sonrayı akışta geçireceğiz. Akşam saatlerinden itibaren Terazi’ye giren Ay ile sevgi ve ilişkiler ön plana geçecek. Ancak gece 23:00 sularında Terazi’nin yöneticisi Venüs ile Uranüs arasındaki gerilimli sohbet, beklenmedik gelişmelerle, tatsız yönlere gidebilir. Ani kararlarla harekete geçmememiz gereken bir gündeyiz.

8 Aralık Cumartesi: Hafta sonuna Venüs’ün paylaşım dolu, uzlaştırıcı, barışçıl ve yumuşak enerjisiyle başlıyoruz. Sevdiklerimizle birlikte vakit geçirmek, sosyallikler yaşamak, eğlenmek, keyfetmek ihtiyacındayız. Huzursuz ortamlardan uzak duralım. Hiçbir şeyin dengemizi bozmasına izin vermeyelim.

KENDİMİZİ HOŞ EDELİM
9 Aralık Pazar:
02:38’de Terazi burcundaki Ay boşluğa düşerek açısız kalacağı bir sürece giriyor. Günü keyfimize göre, canımız nasıl istiyorsa öyle, kendi ben’imizi hoş edecek ve sevdiklerimizle hoşça vakit geçirecek şekilde geçirelim. Bütün gün Ay salınımda olacak. Bugün evrenin planları bizimkilerin önünde ve öncelikli. Bunu baştan kabul edersek günü stresten uzak, rahatça geçirebileceğiz.

23:50’de iç dünyamızın derinliklerine yolculuğumuz başlıyor. Akrep burcunun gizemli ve ilginç alanındayız artık.

BİTİRİRKEN
Hepinize gönlünüzce geçecek güzel bir hafta, verimli çalışmalar ve bol kazanç diliyorum. Esen kalın!



Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.