Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İki ateş arasında!

28 MAYIS - 03 HAZİRAN 2012

Gökyüzündeki hareketlilik son aylarda bizi yüreğimiz ağzımızda, ordan oraya savurup durdu. Lunaparkta roaller coaster'daymışız gibi indik, çıktık, açıldık, ters döndük, durakladık, tekrar hız aldık! Şimdi ise, geçen hafta İkizler burcunda gerçekleşen yılın ilk Güneş Tutulmasının ardından iletişimi bol, tempolu ve koşuşturmalı, duygusallığın giderek koyulaşacağı, ilginc gelişmeler yaşanabilecek bir haftaya giriyoruz. Yapacak çok şey var ancak enerji ve zamanımızın kısıtlı olması bizi geriyor. Üstelik beklentilerimiz yüksek... Sağlam ve gerçekçi bir planlama yapabilmek için neyi neden istediğimizi düşünmeliyiz ilkin. Ardından bunları gerçekleştirebilmek ve doğru kullanabilmek için, nasıl hareket etmemiz gerektiğine karar vermeliyiz. Sınırlarımız izin verdigi ölçüde ilerleyebileceğiz. Aksi taktirde, gelecek hafta gerçekleşecek Ay Tutulmasının etkisini de almaya başladığımız şu günlerde, çatlamamız işten degil! Aklımıza gelen fikirleri bir kenara yazalım, işlerimizi planlayıp sıraya koyduktan sonra sabırla oluşmasını izleyelim!

Özellikle hafta ortasında tırmanacak duygusallıkla ani çıkışlar yapabilir, kendimizi yersiz tartışmaların içinde bulabiliriz. Serin kanlılığımızı koruyalım. Zihin, beden ve ruhumuzu tam ve bir bütün olarak bir arada, uyumlu ve mutlu tutmaya çalışalım. Açık havada veya havalandırılmış ortamlarda bulunmak bize iyi gelecektir. Dinlendirici müzikler de yatıştırıcı olabilir. Zorlayıcı ortamlardan, karamsar ve  mağdur duruşuyla sürekli yakınıp bizden isteyenlerden uzak durmanın çaresine bakalım. Kendi enerjimizi ne kadar yükseğe çekebilirsek etrafımızdakilere de yayacağımız titreşim o denli güçlü ve yararlı olacaktır.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
28 Mayıs Pazartesi: 02:56'da Ay bosluga dustukten sonra 09:06'da bizi verimli ve duzenli calismaya goturecek bir etkiyle basliyoruz haftaya; Ay artik Basak burcunda! Kendi degerimizi ne kadar iyi calistigimiza ya da ne kadar yararli oldugumuza endeksleyip kendimizden beklentimizi de yuksege cekebiliriz. Ne kendimize ne de digerlerine karsi fazla elestirel olmamaya bakalim. Hepimizin hata yapmaya hakki var!

19:03'te grup calismalarini destekleyen, yepyeni ve degisik fikirler uretmeye motive edecek bir etki aliyoruz; İkizler'deki Gunes ile Koc burcundaki Uranus uyumlu bir etkilesim icindeler!

29 Mayıs Salı: İslerimize odaklanip kotarabildigimiz olcude duygusal acidan huzurlu olabilecegiz. Titizlik ve dikkat gerektiren islerin ustesinden gelebiliriz. Ancak, otorite konumundaki kisilerle dusunce ayriliklari yuzunden catismalara girme olsiligimiz var! Ofkemize takilip meselenin ozunden uzaklasmayalim. Gozden kaciracagimiz detaylar sonradan sikinti yaratabilir!

30 Mayıs Çarşamba: 08:51'de bosluga dusen Ay, oglen saatlerine dek acisiz kalacak. Kendimizi zorlamadan gunu yasayalim. Onemli gorusme ve toplantilari Ay'in 13:46'da Terazi burcuna girmesinden sonraya almak sonuca gitmeyi kolaylastiracaktir. Ogleden sonradan itibaren  yaklasik iki gun boyunca iliskiler, ortakliklar, para ve deger duygumuzla ilgili konularla ilgilenmeye yoneliyoruz. Romantizm, ask ve sanatsal  etkinlikler gundemimizi dolduracak. Huzuru sevdiklerimizle birlikte oldugumuz, guzel ve rafine ortamlarda bulacagiz.

31 Mayıs Perşembe: Bugune de Terazi temalari hakim. İc barisimizi korudugumuz olcude digerleriyle de iliskilerimiz daha iyiye gidecektir. 03:20 de İkizler'de ilerleyen Merkur, Basak'taki Mars ile zorlayici bir aci icine giriyor.Ani kararlarla atacagimiz adimlar iyi sonuc vermeyebilir; temkinli davranmakta yarar var! Biriktirilen ofke depolari en kucuk bir alev almayla aniden patlayip ortaligi kasip kavurabilecek. Kizginlikla agzimizdan kacan sozler sonradan tadimizi kacirabilir. Sukunetimizi korumamiz gerekiyor. Hele haftaya Dolunay'da gerceklesecek Ay Tutulmasina ramak kalmisken...

01 Haziran Cuma: Bugun dunun panzehiri olabilecek enerjilerle yuklu. Haftanin son is gununu ciddi konulari atlayarak, ya da olabilecek en iyi sekilde atlatarak, hafif ve neseli bir sekilde tamamliyoruz. Coktandir gormedigimiz arkadaslar veya gecmiste biraktigimizi sandigimiz kisilerle karsilasip hos konusmalar yapabiliriz. Ancak hersey gorundugu gibi olmayabilir. Sorgulamalar ic sesimize dogru goturdugunde gercegi bulabilecegiz.

02 Haziran Cumartesi: Eglenceli ve guzel gecebilecek bir gundeyiz. Hic bir sey yapamiyorsak dinlenelim. Aksam saatlerine dogru haberlesme trafigimiz artiyor. Akrep burcunda ilerleyen Ay ise yakici duygular vererek bizi derinden derine kavurmaya devam ediyor!

03 Haziran Pazar: Karisik mesajlari olan bir gundeyiz. Bir yanimiz rutini kirmak, bir yanimiz ise rutine teslim olmak arasinda gidip geliyor...Yarin yepyeni bir haftaya baslarken ayaklarimiz daha saglam basacak yere. Mantikli ve meseleleri tum boyutlariyla dusunebiliyor olacagiz. Haftaya 15 dereceyle Yay burcunda, Dolunay'da gerceklesecek zorlu ve onemli bir AyTutulmasi oncesi biraz buna ihtiyacimiz var diye dusunuyorum.

Bitirirken
Sizlere bu satırları UAC'e katılmak üzere geldiğim New Orleans'ta yazıyorum. Günler seminerler, workshoplar ve çeşitli etkinliklerle soluk soluğa geçiyor. Ancak dönüşümde uzun uzun yazma fırsatını bulabilecegim. O zamana dek esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.