Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Enerjimiz yükselişte!

23 NİSAN - 29 NİSAN 2012

Bu hafta enerji düzeyimiz ciddi anlamda tırmanışta! Her işimizi kısa bir sürede ve pratik bir şekilde halledebiliyoruz. İlişkilerimiz ise geçen haftaya oranla daha yolunda. Süregelen sorunları halledebilecek etkiler alıyoruz gökyüzünden...

Bu Hafta İçimizdeki Gökyüzü Nasıl?
23 Nisan Pazartesi: Haftanın ilk günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının aydınlık yüzüyle başlıyor. Dün geceden bu yana boşlukta ve açısız kalan Ay akşam 20:06'ya dek bu konumunu sürdürecek. Dolayısıyla bu güzel tatil gününü gönlümüzce, günün getirdiklerini kucaklayarak, akışta ve dingin geçirme şansına sahibiz. Akşam saatlerinden itibaren ise, rehavetten sıyrılarak canlanıyor, hareketleniyoruz. İç dünyamız İkizler'in herşeyle ilgili, muzip, esnek, kıpır kıpır, iletişimi bol yapısına ayarlı bir kaç gün boyunca. Bilinçaltı reaksiyonlarımızı yöneten Ay hangi burçtaysa salt o burcun özelliklerini modumuza katmakla kalmaz, anlık tepkilerimizi ne şekilde vereceğimizi, kendimizi nasıl savunacağımızı da gösterir. İkizlere giren Ay ile meselelere yaklaşımımız mantıksal boyutta ve konuşmaya ya da tartışmaya açık şekilde olacaktır. İçsel huzuru ve dinginliği hissedebilmemiz için duygu ve düşüncelerimizi diğerlerine iletmek ihtiyacındayız. Duygusal modumuz değişkenlik göstereceğinden, kararsız ya da huzursuz gibi algılanabiliriz.

24 Nisan Salı: 04:00'te Güneş ile Mars arasındaki etkileşim, İkizler'in dalgalanmalara açık, yüzeysel ve hafif zeminine dayanıklılık, sağlamlık katarak işlerimizi rahatça pratik bir şekilde halladebilme olanağını veriyor. Yapacaklarımıza odaklanalım. İşlerimizi sıraya koyalım. Hepsi bir bir yoluna girecektir.

25 Nisan Çarşamba: Yazılı, sözlü iletişimin oldukça yoğun olacağı, zorlu bir güne giriyoruz. 17:40'da gerçekleşecek Merkür ile Plüto karesi derin sohbetler ve önemli tartışmaları körükleyecek. Düşünsel güç savaşları, meydan okumalar, biçimsiz ve can acıtıcı konuşmalar yaşanabilir. Anlaşmazlıkları samimi ve dürüst diyaloglar yok edebilecek. Dik kafalı ve inatçı yaklaşımların kimseye yararı dokunmayacaktır. İletişim araçlarında da belirgin bir şekilde arızalar ya da sıkıntılar yoğunlaşabilir. Önemli toplantıları veya anlaşma, sözleşmeleri bu saatlere almamak yerinde olur. Bağırsaklar ve sinir sistemimizin yanı sıra, solunumumuz da bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Serinkanlılığımızı korumamız büyük önem taşıyor. Rahatlamamıza yardımcı olacak müzikler dinleyelim veya bulunduğumuz mekanı havalandıralım ya da lavantanın yatıştırıcı renkleri ve aromasına kendimizi bırakalım.

23:33'de Ay İkizler'deki son açısını Terazi'de geri giden Satürn ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek.

26 Nisan Perşembe: 08:43'de duygu dünyamız su gruplarından Yengeç burcuna giriyor. Yengecin duyarlı, kırılgan, duygusal iniş çıkışlara, değişken ruh hallerine açık, anaç ve sevecen özellikleriyle sarmalanıyoruz Duygusal ve maddi güvence ihtiyacımız artıyor. Beklediğimiz ilgi ve şefkati alamadığımızda gücenip içimize kapanabiliriz. Bir kaç gün boyunca kimlerle görüştüğümüze, hangi ortamlarda olduğumuza dikkat edelim. Diğerlerinin ruh hallerinden fazlasıyla etkilenebileceğimiz için kendimizi korumamız şart. Yaşayacağımız olumsuzluklar midemize vurabilir. Yediklerimize dikkat etmemiz de önemli. Kızartmalardan, ağır yağlı yemeklerden ve şişkinlik, ödem yaratan yiyeceklerden, özellikle tuzdan uzak duralım. Üzüm, enginar, karnabahar, kekik, kuzukulağı, papatya, pazı, adaçayı ve havuç bu bağlamda yararı olacak yiyeceklerden…

27 Nisan Cuma: Her zamankinden daha duygusal, daha duyarlı ve sezgisel yönlerimiz güçlü bir durumdayız. Gönül bağı kurduklarımız, ailemiz, vatanımız, evimiz, anılarımız bugünün temel konularını oluşturuyor. Aileyi buluşturacak zengin sofralarda sevgi ve bağlılığımızı pekiştirmek bugünün anlamına uygun düşecektir.

28 Nisan Cumartesi: 10:05'te Yengeç'teki Ay son açısını Terazi'de geri giden Satürn ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek yine. Bütün bir gün boyunca açısız kalan Ay ile akışta kalmak durumunda olacağız. Bugünü planladıklarımızın peşinde koşarak değil, daha rahat bir şekilde ve hayatın yönlendirmesine göre yönümüzü tayin ederek geçirmemiz gerekli. 19:12 itibariyle coşku, enerji ve keyfimiz ile hayattan zevk alma potansiyelimiz artıyor. İçimizdeki çocuğu uyandıran bu etkiyle duygularımızı ifade ederken içgüdüsel olarak çocukça ve şakacı bir tutum içinde olabiliriz. Ay Aslan'da ilerlemeye başlıyor. En derinlerdeki ihtiyaçlarımızı cesur bir şekilde açıkça ve doğrudan ifade etmek kazandıracaktır. İlgi ve dikkat çekme, önemsenme ve takdir edilme ihtiyacımız oldukça fazla. Bunları ifade edemediğimizde talepkar, kızgın, kibirli ya da aşırı gururlu tepkiler verebilme eğilimimiz var. Bir başka sıkıntı ise, kendimizi ortaya koyup harekete geçmek ile herşeyi oluruna bırakıp edilgen kalmak arasında yaşanacak gel gitlerden kaynaklanıyor.

29 Nisan Pazar: Hafta sonunun son gününü neşeli, canlı ve iyimser duygularla geçirmeye hazırız. Yaratıcılık isteyen konularla ilgilenebiliriz. Öğlen saatlerinde açı içine giren Güneş ile Plüto, hayat ve kendimiz hakkında pek çok şey öğrenebileceğimiz bir zamanda olduğumuza işaret ediyor. Gerçeklerden kaçmak yerine, üzerlerine gidip anlamak ve çözmektir doğru olan. Yaşamdaki hedeflerimiz, iş hayatımız ve var oluşumuzun özüne ulaşmak için yapacağımız sorgulamaların irademizi ve gücümüzü artıran bir etkisi olacak. Pek çok şeyin üstesinden gelebileceğimizi fark edeceğiz.

Bitirirken

Başta sevgili çocuklarımız olmak üzere, hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, güzel yarınlar, mutlu ve huzurlu, barış içinde geçecek günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.