Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Dev bir atılıma hazır mıyız?

(26 Aralık - 01 Ocak 2012 Haftası)

 

Başlamış olan muazzam değişim sürecine karşın, sessizlik ve dinginlik hüküm sürüyorsa da, artık hayatımızdaki yansımalarını ciddi bir şekilde hissedeceğimiz bir haftaya girdik… Kendi yaralarımızı nasıl saracağımızı, kendimize neyin iyi geleceğini biliyoruz. Biliyoruz da acaba ne kadarını uygulamaya koyabiliyoruz? Kova’da ilerleyen Venüs, bunları söylemenin kolay ama hayata uygulamanın zor olduğunu fısıldıyor hınzırca kulağımıza! Düşünmek, tasarlamak ama uygulamaya koymakta zorluk yaşamak Kova’nın en belirgin gölgelerinden zira…Ocak ayına hakim olacak olan Uranyen etkiler, elektriksel enerjisiyle bu tarz tutukluk yapan kararsızları çarpabilir alimallah!

 

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
26 Aralık Pazartesi: Haftaya işimizi gücümüzü yoluna koymamızı getirecek etkilerle başlıyoruz. Öğleden sonra saatlerine dek verimli çalışabilecek, günümüzü programlayabileceğiz. Ancak, Ay 15:35’de son açısını Terazi’deki Satürn ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek. 19:15’te Kova’nın kendine özgü, elektrikli dünyasına girene dek, bir karmaşa ya da düzensizlik yaşayabiliriz. Yolunda gitmeyen ya da bizim dışımızdaki nedenlerle gerçekleşemeyen isteklerimiz yüzünden gergin, sinirli, ya da isyankar olmamız mümkün. Öte yandan duygusal ihtiyaçlarımıza, bağlılıklarımıza  yaklaşımımız nesnel ve mantık çerçevesinde olacak. Öfkelenmek yerine neden böyle hissettiğimizi anlamaya çalışabiliriz.

 

Bugünün bir diğer enerji değişimi ise Boğa burcunda. 30 Ağustos’tan bu yana Boğa’da geri gitmekte olan Jüpiter bugün itibariyle direkt harekete geçiyor. Gelecekle ilgili amaç ve hedeflerimiz konusunda daha rahat ilerleyebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Basın, yayın, medya, yüksek öğrenim, yurt dışı, yabancılarla yapılacak işler veya uzak ülkeler, hukuki konular ile ilgili önemli gelişmeler, açılımlar gündeme gelmeye başlayabilir.


27 Aralık Salı: Dünkü ruh durumumuz bütün güne yayılıyor. Daha gerçekçi, soğukkanlı ve nesneliz yaklaşımlarımızda. Bizimle benzer şekilde düşünen arkadaşlarımızla birlikte olmak, düşünsel alışverişler, dünyada olup bitenlerle ilgilenmek ve hepsinden öte özgürce ve olduğumuz gibi kendimizi/bireyliğimizi ifade edebilme ihtiyacımız oldukça yüksek. En derinlerdeki ihtiyaçlarımızı temsil eden Ay Kova’da ilerlemesini sürdürüyor.


BİLGİ KİRLİLİĞİNE DİKKAT!
28 Aralık Çarşamba:
Aşırılıklar, iletişimde yer alabilecek bir yığın gereksiz ayrıntılı bilgi, gereksiz bir veri kirliliğine neden olabilir. Merkür’ün Jüpiter ile etkileşimi bir yığın yararsız yazı çizi, dağ gibi yığılmış iletilerle uğraşmak yerine önceliklerimizi belirleyerek yararlı ve önemli olanlarla meşgul olmamızı getirmeli. Özellikle öğrencilerin ders çalışırken dağılmamak adına iyi odaklanmaları ve akıl karıştıran, dağılmalarına neden olabilecek telefon, bilgisayar gibi iletişim cihazlarından uzak durmalarında yarar var. Mükemmellik peşinde olmak kılı kırk yarmayı, kendimize ya da diğerlerine karşı fazla yargılayıcı ve eleştirel olmamıza neden olabileceği gibi, veri toplamaktan ürün ortaya koyamamayı da getirebilecektir; dikkatli olalım!


29 Aralık Perşembe: 01:45’te Balık’ın yumuşak ve şefkatli dalgalarıyla salınmaya başlamışken, sabah saatlerinde Plüto ile birleşen Güneş, özellikle kendimizi güçsüz, yorgun ya da hasta hissediyorsak bizi güç savaşlarına, zorlu çatışmalara sürükleyebilir. Ne olursa olsun kendi gücümüzü ele almanın, ona sahip çıkmanın zamanı şimdi! Bu işi en derinlerdeki ihtiyaçlarımızın farkındalığı ve etrafımızdakilerin ruh hallerine ve niyetlerine duyarlı, artmış sezgiselliğimizle en iyi şekilde yapabiliriz.  Günün birbirine ters düşen enerjilerini dengeleyebilme şansına sahibiz. Nereye kadar kabullenicilik ve teslimiyet göstereceğimizi, nerede ağırlığımızı koyup dur diyebileceğimizi bilmemiz gerekiyor.


30 Aralık Cuma: Hafta sonu için hazırlıklarımızı tamamlayabilmemiz bakımından bir tek sabah saatlerimiz var. Öğleden sonra boşluğa düşecek olan Ay karmaşa, kargaşa, planlarda öngörülemeyen değişiklikler ve sonrasında sabırsızlık, huzursuzluk ve öfke patlamaları getirebilir.


YENİ YILA NASIL GİRİYORUZ?
31 Aralık Cumartesi:
Hafta sonuna dağınık enerjilerle başlıyoruz. Bizi bekleyen tonla işe güce karşın canımız evde tembellik yapmak, ya da öylesine günü geçirmek isteyebilir. Ancak, öğlen saatlerinden itibaren motive olmamızı ve güzel programlar yapabilmeyi getirecek, bizi heveslendiren, coşturup dirim katan enerjiler yükselecek. Ay Koç’ta ilerlemeye başlıyor. Aklımız yeni yılla ilgili plan projelerde, yeni girişimlerimizdeyken, geride bırakmakta olduğumuz yıla şöyle bir dönüp bakmak dahi istemeyebiliriz. Acele ve ani kararlara dikkat edelim. Yanlışlar yapmayalım.


01 Aralık Pazar: Yeni yılın ilk gününe enerjimiz yüksek, motivasyonumuz tam giriyoruz. Aradığını bulamamış olanlarımız bile bundan sonra ne yapmaları gerektiği konusunda bilenmiş ve kollarını sıvamış olabilirler. Ancak her şeyi dozunda yapmamızı getirecek olumlu etkiler bizi aşırılıklardan koruyup daha stabil ve sorumluluklarımızın bilincinde davranmaya götürecektir.

Hepimize iç barışımızı ve huzurumuzu sürdürebileceğimiz mutlu, neşeli, sağlıklı ve bolluklu, güzel yeniliklerle ve yenilenmelerle dolu bir yıl diliyorum. Esen kalın!



 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.