Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Aşırı uçlara savruluyoruz!

(3-9 Ekim Haftası)

Duygusal ve fiziksel açıdan yoğun, inişler çıkışlarla başımızı döndürecek bir haftadayız.

 

Yapmak zorunda olduğumuz pek çok şey karşısında yoğun bir duygusallık ve karmakarışık bir ruh haliyle duruyoruz! Hayat neredeyse sabrımızı deniyor. Buna karşın içimiz kıpır kıpır, ilham, heyecanla dolu ve yenilenmeye hazır: Tetikteyiz!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
3 Ekim Pazartesi: Haftanın ilk çalışma gününde öğlen saatlerine kadar kafamızı pek toparlayamayacağa benziyoruz. Ay’ın boşluktan sıyrılıp Oğlak burcunun ciddi, disiplinli, iş odaklı dünyasına girmesinin ardından görev ve sorumluluklar bastıracak ve verimli  çalışabileceğiz. En derinlerdeki ihtiyacımız başarmak, kendimize yetmek ve toplumsal itibarımızı sağlamlaştırmak… Bu kadar dış dünyadaki başarılara odaklı olmak, iç dünyamıza mesafeli yaklaşmayı getirebilir. Duygusal konulardan kaçmayalım, duygusal ihtiyaçlarımızı bastırmayalım.

Gerek Ay’ın Oğlak’ta ilerlemeye başlaması gerekse de Aslan’da ilerleyen Mars’ın Boğa’daki Jüpiter ile zorlayıcı açıları bizi sınırlarımızı bilmeye çağırıyor! Duygusal ve fiziksel anlamda aşırılıklara açığız. 5 duyuyla ilişkilendirilen her konuda abartı yaşayabiliriz. Abartılı ve dürtüsel lüks harcamalarımız maddi imkanlarımızın sınırlarını aşabilir.

4 Ekim Salı: Bugün de yeterli olmak, çalışmak, toplumsal statü gibi konular iç dünyamızın tonunu oluşturuyor. Sorunlarımıza gerçekçi bir gözle bakabilecek durumdayız.

5 Ekim Çarşamba: Bütün gün Ay açısız kalacağından bugünkü işlerimiz çok da arzu ettiğimiz gibi gitmeyebilir. Söz verip yerine getiremediğimiz konular varsa üzülmeyelim, 18.20’den itibaren Kova’nın canlı, heyecanlı, sosyal etkinliklere ve entellektüelliğe açık dünyasında özgür, bağımsız ve aynı oranda mesafeli bir duygusal duruş sergilemeye başlıyoruz. Aklımıza, bilinene farklı bakmamızı sağlayacak, şimşek gibi çakan düşünceler gelebilir ve yeni bir gerçekliğe uyanabiliriz.
 
6 Ekim Perşembe: Duygu dünyamızda mantık ve mesafe hakimiyetini koruduğundan, yakın ilişkilerimizde serin rüzgarlar esebilir! Öte yandan, kendimizi ve ilişkilerimizi dışarıdan, yeni bir bakış açısıyla ve tarafsız bir şekilde değerlendirme şansına sahibiz. Bizi yepyeni bilgi ve deneyimlere taşıyacak, düşünsel açıdan heyecan verecek kişilerle olabiliriz. Arkadaşlık ve toplumsallığın, insanlık yararına olan her şeyin, geleceğin ve yeniliklerin dünyasındayız bir kaç günlüğüne.

KOVA’YA ÖZGÜ TEMALAR BASKIN
7 Ekim Cuma: Kova’da ilerleyen Merkür, Terazi’deki Satürn ile 01.01 itibariyle kavuşum yaptığında hayatımızdaki Kova’ya özgü temalar kendini adeta akor basılmışcasına daha güçlü bir sesle hissettirecektir. Ancak Kova’nın salt heyecan ve yenilikler getiren Uranyen taraflarını değil, bu kez diğer yönetici gezegeni olan Satürn’ün baskılanmış duygu dünyasını, olumsuz düşünmeye yatkın, bir miktar depresif yanlarını daha vurgulu bir şekilde içselleştirebiliriz. Odaklanma ve çok çalışma ve detaylara dikkat gerektiren her türlü iş için çok uygun olan bu konum, ruhsal anlamda biraz oyun bozan bir özelliğe sahip.

Güneş ile Neptün’ün açıları bu zihinsel disiplini bir parça kırıp yumuşatabilirse de, getireceği yanılsamalar, bulanıklıkla kafa karıştırıcı olabilir.

ROMANTİK GÜN
8 Ekim Cumartesi: Nihayet güzel, romantik, tatlı ama yine de ne yazık ki aldanma ve aldanmalara, kendi kendimizi kandırmaya açık bir gündeyiz. Kova’daki Ay’ın, Venüs ve Neptün ile etkileşimi var. Gerçekçiliğimizi koruduğumuz taktirde, birkaç gündür özlemini çektiğimiz romantizm içimizi ısıtmaya başlayabilir. Müzik, sanat, edebiyat, dansla ilgilenmek için iyi bir gündeyiz. Her şartta para, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda dikkatli ve tedbirli olmamız gerektiğini unutmayalım, bir ideal veya hayalin peşine takılıp gerçeklerden kaçmayalım!

Ay kısa süre sonra Neptün’ün kendi yönettiği burç olan Balık’a girmesiyle birlikte sevgi alışverişleri, şefkat ve bütünlenme konuları kendini iyice belli ettirecek. İlhamlar, vizyonlar, düşler ve yakınlıklar kuru ve ciddi başlamış bir haftanın bariyerlerini yıkıp aşacak.

9 Ekim Pazar: Balık burcunun yumuşak etkilerine Akrep’e giren Venüs’ün kuşkucu, kontrolcü ve sahiplenici keskin yönleri karışınca işler de biraz karışabilir! Ama yine de bu duygusal karmaşa ilişkilerimiz kanalıyla kendimizi daha iyi tanıyabilmek ve gerçek ihtiyaçlarımızı anlayabilmek adına bize çok yararlı olacaktır.

Hepinize mutlu ve huzurlu güzel bir hafta diliyorum. Esen kalın.

 

 

 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.