|
Zytrec Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mersii ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 56 Dakika önce Saat 23:10 |
Merhaba Kadir Bey ,
Kızım 3,5 yaşında. Doktor teşhisi ‘nezle’. Ateş yok. Bugün 5. Günümüz. Burun su gibi şeffaftı bugün biraz jel kıvamına dönüştü. Gündüz ve gece hemen yatınca öksürük oluyor. Geniz akıntısı var. Fakat 2 gün zytrec 1 ölçek verdim uyumadan sanki o öksürükten eser kalmadı. Böyle gece rahat uyuyor. Böyle durumlarda zytrec kullanmamızı öneriyor musunuz ? Öksürük balgamlı mı anlayamıyorum geniz akıntısından kaynaklı bana balgamlı gibi geliyor olabilir. Ciğerlerin temiz olduğunu söyledi fakat geniz akıntısı tedavi edilmezse hastalık ilerleyebilir dedi. Eğer alerjik bir durum söz konusu ise zytrec nasıl ve ne kadar kullanmalıyız bunun bize bir zararı olabilir mi ? Hastalık durumları dışında bazen sabahları burnu tıkanmış bir şekilde uyanıyor hemen zytrec versem geniz akıntısı önüne geçmiş olur muyum Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zyrtec ve BUTUN allerji ilaclari, butun vucut sivilarinda koyulasma yapar.
Esasinda cok iyi bir "goz boyama" ilacidir. Bu yuzden Turk doktorlarini gozde ilaclaridir. Bak: "Sahtekarligin 3 Safhasi" Oksuruk; akinti koyulasip, azalinca gecer. Ama, atilmasi da zorlastigi icin hastaligin akcigerlere inmesi da kolay olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|