Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zytrec Hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zytrec Hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zytrec Hk.
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 2 Dakika önce Saat 23:10
Merhaba Kadir Bey , 

Kızım 3,5 yaşında. 

Doktor teşhisi ‘nezle’. 
Ateş yok.
Bugün 5. Günümüz.
Burun su gibi şeffaftı bugün biraz jel kıvamına dönüştü.
Gündüz ve gece hemen yatınca öksürük oluyor.
Geniz akıntısı var.
Fakat 2 gün zytrec 1 ölçek verdim uyumadan sanki o öksürükten eser kalmadı. 
Böyle gece rahat uyuyor. 

Böyle durumlarda zytrec kullanmamızı öneriyor musunuz ? 
Öksürük balgamlı mı anlayamıyorum geniz akıntısından kaynaklı bana balgamlı gibi geliyor olabilir. 

Ciğerlerin temiz olduğunu söyledi fakat geniz akıntısı tedavi edilmezse hastalık ilerleyebilir dedi. 

Eğer alerjik bir durum söz konusu ise zytrec nasıl ve ne kadar kullanmalıyız bunun bize bir zararı olabilir mi ? 

Hastalık durumları dışında bazen sabahları burnu tıkanmış bir şekilde uyanıyor hemen zytrec versem geniz akıntısı önüne geçmiş olur muyum 

Teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119320
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Dakika önce Saat 03:07
Zyrtec ve BUTUN allerji ilaclari, butun vucut sivilarinda koyulasma yapar.
Esasinda cok iyi bir "goz boyama" ilacidir. Bu yuzden Turk doktorlarini gozde ilaclaridir. 
Bak: "Sahtekarligin 3 Safhasi"
Oksuruk; akinti koyulasip, azalinca gecer. Ama, atilmasi da zorlastigi icin hastaligin akcigerlere inmesi da
 kolay olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.