|
Zyrtec |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selin duman
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2018 Konum: ekişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ZyrtecGönderim Zamanı: 02 Eki 2023 Saat 12:20 |
|
Hocam merhabalar
6 yaşında ki kızım 1.20 cm 20 kg bebekken atopik bir cildi vardi alerjik diyip atopik cilt için sabun aldirmisti doktoru neye alerjisi olduğu belli olmaz bu yaşta ilerde geçer demisti. Fakat şuan Sut içtikten sonra geniz akintisi öksürük dirsek içleri ve ara ara kasikta kaşınma oluyor dirsek içi çoğunlukla ama. Ve okulda benden gizli baya sut içmiş suan balgamli öksürüğü var dun gece öksürmekten uyuyamadi. Bol sıvı bal limon veriyorum. burnunda tikaniklik varsa illiadin yoksa sterimar ile temizlik yapıyorum. Ekstra olarak zyrtec kullanmam gerekirmi sizce ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2023 Saat 23:06 |
|
Sut icmekle: Balgamli oksuruk ve allerji olmasi tamamen Turk doktorlarinin UYDURMALARINDAN BIRIDIR!
Sakin bu gibi Turk doktor sacmaliklarina kanmayin. Sakin ben soylemedikce veya onaylamadikca Zyrtec vermeyin. Limonlu bal verin, Srum Fiz 10'ar damla damlatarak burun temizligi yapin. Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eki 2023 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
selin duman
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2023 Saat 11:49 |
|
. Sabah üşüyorum dedi 37 derece ateşi vardi üstünü örtüp yatırdım kendi kendine düştü burun akıntısı koyulasti hapsurunca uzuyor bazen hatta. Öksürük arası seyreldi birde gözleri biraz yorgun bakıyor basit bir grip geçiriyor sanirim degilmi ?
Düzenleyen selin duman - 04 Eki 2023 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2023 Saat 19:29 |
|
Toparlaninca Grip asisini yaptirin.
|
|
![]() |
|
selin duman
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2023 Saat 18:54 |
|
Hocam tekrar merhaba
Kızımın öksürüğü sanki icerden geliyor gibi sirtini titretiyor kulağımı koyuo oksur dediğimde takır takır oksuruyor balgamli gibi ses geliyor gece yatınca artıyor özellikle burun akıntısı gün içinde tikaniklik oluyor arada ama hapsuruk oldukça akıyor birden bal limon cold mix hariç ne yapabilirim. Solunum sıkıntısı yok gibi gece horlama oluyor ama. Spreyi falan kullanmam gerekir mi doktora gidersem direk bronşit derler diye gidemiyorum
Düzenleyen selin duman - 04 Eki 2023 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|