|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 23:58 |
http://i.hizliresim.com/1d8j01.jpg
Kadir hocam merhaba, 2010 haziran doğumlu kızım ve mayıs 2013 doğumlu oğlum için zymaflour siparişi verdim fakat d vitaminli olandan geldi. Kızıma senede bir defa devit3 ampul veriyorum, oğlum için de 2 ay arayla iki ampül kullandım sizin önerinizle( kaburga çıkıntıları nedeniyle), bu durumda Nasıl kullanabilirim bu ilacı, oğluma mayıs ve temmuz aylarında vermiştim. Çok teşekkürler değerli bilgileriniz için. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Icindeki D vitamini cok azdir. Verebilirsiniz.. Sadece fiyati anormal pahaliya gelir.
|
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Çok teşekkürler hocam, evet bir kutusu 12 Euro imiş. Hocam kaçar tane vermem gerekiyor peki, biri 6 yaş, diğeri 3 yaşı bitirdi, d vitaminli olunca değişir mi vermemiz gereken miktar?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dvit3: 500 unite var. AMA, Fluor:0.25mg.. Esasinda; 6 yasini bitirene; 3 tane vermeniz gerekiyor ama, bu seferde, Dvit3 dozu:1500 uniteye cikiyor.. Ayni sekilde; 3 yasini bitirene: 2 tane vermeniz gerekir.. Dvit3 1000 unite eder. EGER; en son Dvit3 Ampul icirileli; 3 aydan fazla oldu ise, bu miktarlarin zarari olmaz. Zaten ilac bu sekilde kisa surede bitecek.. Bundan sonra, SAF Zymafluor olmasina dikkat edin, siparis verirken iyi tembih edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|