Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zymflour hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZymflour hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melekduygu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zymflour hk.
    Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 23:58
http://i.hizliresim.com/1d8j01.jpg

Kadir hocam merhaba,

2010 haziran doğumlu kızım ve mayıs 2013 doğumlu oğlum için zymaflour siparişi verdim fakat d vitaminli olandan geldi. Kızıma senede bir defa devit3 ampul veriyorum, oğlum için de 2 ay arayla iki ampül kullandım sizin önerinizle( kaburga çıkıntıları nedeniyle), bu durumda Nasıl kullanabilirim bu ilacı, oğluma mayıs ve temmuz aylarında vermiştim.

Çok teşekkürler değerli bilgileriniz için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2016 Saat 00:06
Icindeki D vitamini cok azdir. Verebilirsiniz.. Sadece fiyati anormal pahaliya gelir.
Yukarı Dön
melekduygu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2016 Saat 23:23
Çok teşekkürler hocam, evet bir kutusu 12 Euro imiş. Hocam kaçar tane vermem gerekiyor peki, biri 6 yaş, diğeri 3 yaşı bitirdi, d vitaminli olunca değişir mi vermemiz gereken miktar?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 04:45
Dvit3: 500 unite var. AMA, Fluor:0.25mg..
Esasinda; 6 yasini bitirene; 3 tane vermeniz gerekiyor ama, bu seferde, Dvit3 dozu:1500 uniteye cikiyor..
Ayni sekilde; 3 yasini bitirene: 2 tane vermeniz gerekir.. Dvit3 1000 unite eder.

EGER; en son Dvit3 Ampul icirileli; 3 aydan fazla oldu ise, bu miktarlarin zarari olmaz. Zaten ilac bu
sekilde kisa surede bitecek..
Bundan sonra, SAF  Zymafluor olmasina dikkat edin, siparis verirken iyi tembih edin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.